2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742034 بازدید | 44756 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر نمی‌کردم اینا کارایی داشته باشن چ خوب . هر بار رنده میکنم دستم زخمی میشه . ارزش داره بخرم ؟؟

آره حتما ولی انواع مختلف داره ی نگاه کردم انگارمارک یونیبرت که مال هیدواجان هست از همه بهتره 

قربونت برم  اره گلم یزدیم  اتفاقا امروز عصری داشت بارون میومد از دیوارهای گلی همسایمون ب ...

به به بوی خاک بارون خورده منو دیوونه می‌کنه خوشبحالتون .واقعا ازاین همه نماها و معماری های خاص یزد استفاده ی بصری رو ببرین .چقدر این معماریاشون دلنواز و زیبان 

👩‍❤️‍👨
یا این جنس یا اگه فروشنده معرفی کرد بهتر از این مارک رو بگیر و با خیال راحت استفاده کن 

منم از این مدل دارم اتفاقا برا منم هدیه دادن فقط باهاش گردو خرد کردم تا حالا

یه مدل سبزی خرد کن دستی هم دارم برای سالاد شیرازی و سبزی و سیب زمینی و... عصای دستمه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ادامه همون بازار  اون وسط عکس یه آب انباره  قسمت بالاش هم برای نشستن بازاریا و خستگی در ...

اره کاش همینطوری که شما میگین بود .من خودم عاشق سبک معماری های سنتی و قدیمی هستم .صدرصد از معماریهای الان زیباتر و خاص‌تر هستن .متاسفانه مردم ما الان دیگه همش بطرف سبکهای مدرنیته میرن.این سبک از معماریها واقعا شناسنامه و هویت ایران هستن و با این تفاوت‌هاست که ایران رو‌ازسایر کشورهای دیگه متمایز کرده و لقب یک کشور بسیارررر تاریخی باقدمت چندین هزار ساله رو بهش دادن .ایران با چنین سبک معماری های خاصی که داره شهره ی عام و خاصه.ونباید چنین سبکهایی به دست فراموشی سپرده بشن و ماهمش دنبال خونه های مدرن بریم .اصلا ما پیش خودمون فکر کردیم که چرا کشورهای اروپایی و آمریکایی یک همچین سبکی از معماریهای اصفهان و یزد و شیرازرو ندارن چون واقعا نمیتونن هنرش رو ندارن خلاقیت و طرز ساخت یه همچین سبک از معماریهارو ندارن .این نوع معماریها شناسنامه ی ایران عزیزمون هست که بدست استادان بزرگ و دانشمندان حوزه ی معماری در قدیم بنا شده اند .کشورهایی همچون عراق و عربستان و یمن و سوریه و ..خلاصه بیشتر خاورمیانه ایها دارای سرزمینهای کویری هستن اما دریغ از یک معماری خاص در دل طبیعت کویرشون ...چون اونها نتونستن هیچوقت مثل ما یک اصفهان رو بسازند یک شیراز رو بسازندیک یزد رو بسازند .وما مدیون معمارها و دانشمندان عصر گذشتمون هستیم چراکه شناسنامه ی بسیار زیبایی رو برای ایران ثبت کردن .که ذهن و دل و چشم هر بیننده ای رو درجهان تسخیر می‌کنه .

👩‍❤️‍👨
دقیقا همینطورپیش میرفتم که بازخوردم به دست اندازواقعا هم ازکاروزندگی میندازه آدم و... 

کلا گوشی و فضای مجازی وقت آدمو میخوره 

چشم باز میکنی میبینی دوساعتت تلف شد

❌لایک❌