2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740738 بازدید | 44733 پست
عزیزم از این معمولی دستیاست  ولی رنده هاش خیلی تیزه  گوجه و هویچ و سیب زمینی پیاز و حتی ...

عه ازایناست چ خوبه که کارآمده 

منم قصدخریدی رنده خوبودارم پس یکی ازاینابگیرم که حسابی کارراه اندازه اینطورکه میگی فقط مارکشوبگو اگرزحمتی نیست که منم همینوبگیرم

عزیزم از این معمولی دستیاست  ولی رنده هاش خیلی تیزه  گوجه و هویچ و سیب زمینی پیاز و حتی ...

سیب زمینی خام وپیازم خوب وباکیفیت رنده میکنه؟؟ بازمیپرسم چون این دوتا برام مهمه یکم بیشتر

خیریتی داشته اتفاقا دنبال ی رنده خوب هستم دیروزهم خواستم یکی بردارم ازقبلیا بازگفتم صبرکنم شایدی جا بهترشربه چشمم بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای مینیمالیستی 

من چطور اینجا که میام به هرتاپیکی سرنزنم 

قبلا خیلیاشومیخوندم اذیتم میکرد

الان خیلی بیشتراذیت میشم میریزم بهم اوضاع وخراب میکنه ازنظرروحی که بدخلق وبی انرژی میشم براکارهام 

ی مدته که پاکسازی دارم فقط به 2تا تاپیک سرمیزدم اینجا یکی همین تاپیک ویکی دیگه خیلی خوب بود الان بازچن روزه ناخودآگاه میرم سمت تاپیکای دیگه وواقعااذیتم واززندگی دورم کرده شما چجوری مدیریت میکنیدکه به هرتاپیکی سرنزنید؟؟؟ 

عه ازایناست چ خوبه که کارآمده  منم قصدخریدی رنده خوبودارم پس یکی ازاینابگیرم که حسابی کارراه ا ...

Unibeter

این اسم مارکشه گلم 

برای من خیلی کاربردی بوده 

میخواستم از این خردکن های برقی بگیرم که این کادو داده شد برام

بازم ببین از این مارک بهتر پیدا کردی بگیر 

❌لایک❌
سیب زمینی خام وپیازم خوب وباکیفیت رنده میکنه؟؟ بازمیپرسم چون این دوتا برام مهمه یکم بیشتر خیریتی دا ...

بله گلم 

هرچی خوراکیات سفت تر بهتر رنده میکنه اینو میگم که خیالت راحت بشه

من حتی گوجه املتمم با این رنده ریز میکنم

❌لایک❌
بله گلم  هرچی خوراکیات سفت تر بهتر رنده میکنه اینو میگم که خیالت راحت بشه من حتی گوجه املتمم ...

چ خووووب 

برقیا انقدم کارراه اندازنیست من اطرافم همه دارن 

براخردکردن خوبن خردکن ها ولی رنده نه اصلا براهمین دوبه شک بودم براخریدش 

که شمااینومعرفی کردی ومهم ترراضی هستی 

ممنونم اینبارکه برم شیرازحتما دنبالش میگردم 

ممنونممنون 🌿❤

دوستای مینیمالیستی  من چطور اینجا که میام به هرتاپیکی سرنزنم  قبلا خیلیاشومیخوندم اذیتم ...

منم همینطورم 

ولی گاهی سر میزنم بیشتر به تاپیک هایی با مضامین فان،کلی هم سربه سر کاربرا میذارم و از پست هاشون لذت میبرم 

تاپیک هایی با عنوانهای خیانت و خونواده شوهر و بچه بازیا عبور میکنم و اصلا باز نمیکنم...

سیاسی ها رو خیلی مقاومت میکنم نمیرم خخخ

ولی برم بیشتر لایک میکنم نهایت یه پست میذارم بیرون میام دیگه پیگیر ریپلای اون تاپیک نمیشم حتی.

در کل برای خودم وقت میذارم تا از کار و زندگی نیافتم 

مثلا آشپزخونه رو کامل تمیز میکنم و ظرفها رو میشورم اگه نیازه پاکسازی میکنم بعد میام رو مبل دراز میکشم یه ربع زمان میدم استراحت کنم که میام تو سایت 

و همینطور بقبه جاها 

یا بقیه کارام 

❌لایک❌
من یه برس کوچولو دارم مخصوص روشویی دستشویی ببخشید من اسکاج چندشم می شه حتی با دستکش همون زیر دستشویی ...

چ خوب منم دنبال ی برس هستم ک بشه باهاش روشویی رو شست فقط نمی‌دونم چه مدلی باید باشه 

مینیمال 
چ خووووب  برقیا انقدم کارراه اندازنیست من اطرافم همه دارن  براخردکردن خوبن خردکن ها ولی ...

یا این جنس یا اگه فروشنده معرفی کرد بهتر از این مارک رو بگیر و با خیال راحت استفاده کن 

❌لایک❌

من فکر نمی‌کردم اینا کارایی داشته باشن چ خوب . هر بار رنده میکنم دستم زخمی میشه . ارزش داره بخرم ؟؟

مینیمال 
من فکر نمی‌کردم اینا کارایی داشته باشن چ خوب . هر بار رنده میکنم دستم زخمی میشه . ارزش داره بخرم ؟؟

دقیقا منم با همین مشکل مواجه بودم 

من راضیم گلم 

همونطور که گفتم چند نوع رنده ایم که داشتم گذاشتم خروجی

❌لایک❌