2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742659 بازدید | 44773 پست
زرنگی خب😂 حالا از شوخی گذشته من یه معضل اصلیم اینه که طبقه بالام و فشار اب ببنهایت کمه. به همین خاط ...

من گاهی نصف شب ماشین میزنم 

البته فشار آب مشکل نداره 

اما چون لباس کثیف همیشه زیاد داریم و جا برای خشک کردن کم و تو ساعت اوج مصرف هم نمیخوایم ماشین روشن کنم 

دیگه مثلا دو تا ماشین صبح زدم 

سومی رو نصف شب میزنم 

اگر اوایل شب باشه بیدار میمونم پهن میکنم 

اما اگر مثلا نزدیک سحر باشه صبح زود پهن میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی امروز پاپوش روفرشی...بنظرم چیز کاربردی و خوب نیستن ، پا  راحت نیس داخلش ...دم پایی شیک ،ب ...

من کلللللی از این پاپوش ها داشتم 

بیشتر هم زمستونی، یا مامانم بافته بودن، رنگ هر لباسم و یا هدیه گرفته بودم 

هیچوقت هم نمیپوشیدم و گرمایی هستم 

دو سال پیش همه رو دادم رفت 

یهو زمستون پارسال مشهد یخبندون شد و نیازم شد 😂

گفتم بیا هی به همه گفتی نگید هر چیز خار اید و.... حالا به کار اومد و نیست 

اما ترجیح دادم با پتو و شوفاژ و چند لایه جوراب اون مدت رو بگذرونم و دیگه نخریدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نظرتون راجبع ظروف فریزری چیه؟؟؟ 

من برای بعضی چیزا استفاده میکنم 

مثل نخود سبز و هویج و باقالی  و کاربردیه برام 

شاید زیپ کیپ هم خوب باشه برای اینا 

من لیمون دارم اما ب نظرم شیشه ای بهتره . پلاستیک هرچی هم با کیفیت باشه خش برمیداره و هم این ک شیشه ب ...

مگه نمیگن شیشه دیرتر از همه چی تجزیه میشه؟ 

و سالها تو طبیعت میمونه 

یا من اشتباه میکنم 

سلام بستنی خوری لازم نمیشه؟نخرم؟

به هیچ عنوان نخر که اصلن به کار نمیاد آخه الا بستنی وقتی میگیری یا تو لیوانه یا چوبیه بعدم کسی تو مهمونی بستنی نمیده فوقش هم خاستی بدی تو کاسه بریز منکه دو دست دارم اصلنه اصلن استفاده نکردم

خروجی های این دو روز من یه سری وسایل بازیافتی یه سری رسید بانکی که ته همه ی کیف هام بود 😂😂 یه بسته کارت هم داشتم که تو کارتن بود کارتنشو انداختم دور کارت هاشو ریختم تو جا کارتی یه میوه پلاستیکی که بچم شیکوندش 😂😂 منم خوشحال شدم من پنج تا از این قوری زعفرون یا دارم که یکیشو یکی دوبار بیشتر استفاده نکردم تصمیم گرفتم دو تاشو بدم به یکی

@موشششش    سلام عزیزم امیدوارم آیدیت رو درست نوشته باشم. تولد کوچولوت رو تبریک میگم انشا ...

مرسی عزیزم انشالله🥰

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خب من بازم خروجی داشتم 😍

ی کارتن 

ی دفترچه 

ی دوتالباس 

ی کیف 

قوطی شیرخشک 

خوشحالم دخترمم داره کنارم یادمیگیره که هرچی ونخوایم بایدچکارکنیم وچطوری ردکنیم مقاوت داره هنوز ولی توچالش شرکت میکنم 😍❤🌿