2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742049 بازدید | 44756 پست
سلام ،من هنوز ظرف حبوبات نخریدم ،قصد داشتم لیمون‌بخرم ولی یه خانومی اینجا گفتن پلاستیکی اصن نمی‌خرم ...

عزیزم شیشه ای با پلاستیکی اصلا قابل قیاس نیس ...شیشه ای خیلی شیکتر و قشنگتر و مهمتراز همه اینکه سالم تره .فقط باید مواظب باشی نشکنه....پلاستیکی از نظر اینکه مواد شیمیاییه یااینکه موادش کهنه وبازیافتیه با موادغذایی داخلش تداخل وواکنش نشون میده بو میگیره .مخصوصا ترشیجات .....

عزیزم شیشه ای با پلاستیکی اصلا قابل قیاس نیس ...شیشه ای خیلی شیکتر و قشنگتر و مهمتراز همه اینکه سالم ...

ممنونم ،بله درست میگید ،از این ظرفای شیشه ای که درش چوبیه دوستمون گفتن به نظرم قشنگه ،کم کم دارم چیزایی که لازم دارم میخرم ،تکمیل بشه عکس می‌زارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شبتون بخیر

خب من امروزم خروجی داشتم

اول که ی 10  12تایی کتاب ودفترنقاشی دخترم 

بعد چندتا اسپری رنگ و.... 

نمک پاش وسوهان بیخود سریع هم ازخونه خارج کردم که نخوادچشم دخترم بیفته برداره 

خیلی خوبه خروجی دادن خونه سبک میشه انگارخودت سبک شدی  

خداجونم شکرت😍❤🌿

سلام به دوستانِ جان

خروجی این روزای من یه لگ بود که دلم نمیومد بذارمش خروجی و دیروز بالاخره این کار انجام شد.

ورودی دو تا کلاه کپ ست برای خودم و همسر. خروجی هم کلاه کپ قبلی که قراره تو کمدا بذارم برای فروش

من هفته پیش کمدا نصب کردم سه تا ساعت گذاشتم برای فروش اونی که خوش قیمت تر بود همون روز فروش رفت. 

سلام 😍

صبح زود بیدارشدم شروع کردم پایین کمددیواری که لوازم خیاطی وکلی چیزمیزدارم کردم 

خروجیا =

کلی شمع وارمر

کلی الگو 

کلی کاغذ خیلی زیاد مال سالها چن تا پرونده بودن 

کلی جوراب 

خرده پارچه 

2تاگردنبندمهره ای 

کلی قوطی کوچولو برا مهره ها جمع کرده بودم 

کلی پلاستیک 

ی قطعه خودرو که تو کارتنه ببینم همسرم راضی میشه سربنیستش کنه 😊

خیلی لوازم خیاطی دارم که بخاطربچه ها دستم بسته هست برادوخت ولی همش لازمم هست و یکیشم نمیتونم بندازم کلی پارچه وتکه پارچه اینای خوووب بازم بعدها رو ی سریشون فکرمیکنم همشون جای خودشوندارن ولی میخوام براشون باکس درست کنم باکش پارچه ای باسبدمیوه ببینم میتونم درست کنم یکیم براتوماشین میخوام درست کنم بزارم صندوق برای چیزایی خیلی باکس دوس دارم فقط هنوزهمت نکردم پارچه ایناشم دارم لازم نیست چیزی بگیرم ازبیرون آماده اشون به این بزرگی وجینگولی که نیست اونام که هستن که خیلی گروننن وای چ چقدحرف زدم😊😜

روزخوبی داشته باشین دوستیااااا❤🌿

باز نشد  ولی باز ساعتهای دیگه میام ببینم باز میشه یا نه گلم

هی طبق عادت که پست هارو پشت سر هم لایک میکردم، میام پست های شما رو لایک میکنم 

بعد امضاتون رو میبینم و لایکم رو برمیدارم 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه خیلی ممنون از دعاهای قشنگتون💐💐💐💐🌺 حال نی نی من خوبه خ ...

سلام 

تبریک میگم 😍😍😍

عاقبت بخیر باشه ان شاء الله 😍😍😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بچه ها یه سوال، بنظرتون همینطوره یامن اشتباه میکنم ؟...فکرمیکنم  اکثر ادمای مینیمال ، شخصیتشون ...

من شدیدا برون‌گرام 

درجه برون‌گراییم 100 هست 

در عمل که تا چند سال پیش ماکسیمال بودم، الانم هنوز خیلی کار داره مینیمال بشم 

اما شلوغی اذیتم میکنه و رو اعصابم 

پر بودن  کمد ها و کابینت ها اذیتم میکنه 

نمیدونم دیگه در کل میشه گفت مینیمالم یا ماکسیمال 

اینم بگم از اون انبار کننده ها نیستم، مثلا چیزای بدرد نخور رو هم نگه دارم 

مثال بزنم اون روز مهمونی بودیم و صاحب خونه اومدن قاشق یبار مصرف برای دسر بیارن، یک نایلون داشتن یکبار مصرف هایی که شسته بود برای مصرف دوباره توش بود 

اومدن قاشق بدن از توش از این قطعه پلاستیکی ها که شبیه میز هستن و روی پیتزا میذارن در اومد 

خودشون هم گفتن  وا من اینارو برای چی نگه داشتم، شاید چون قشنگ بوده 🤦‍♀️تازه بعدم دور ننداختن و دادن به نوه شون به عنوان میز عروسک استفاده کنه 

من این جوری نیستم، چیزی که لازم نباشه و در اختیار خودم باشه رو رد میکنم اما تو بعضی چیزها تنوع رو دوست دارم و آیتم هام زیاده هنوز 

ولی ثبت میشه🤪

نه چند تایی رو لایک کردم و ندیدم امضاتون رو 

دیگه برنگشتم عقب 😅

وگرنه الان بالای 30 تا اعلان داشتین 

از چند هفته قبل رو دارم میخونم