2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742645 بازدید | 44772 پست

اصلا  اکسسوری و دکوری جات  وتابلوهای بی مصرف نمیخرم ....وسایل کاربردی که هم استفاده بشه هم حالت دکور باشه میخرم ،یعنی خریدهام اگاهانه هست ن صرفا جهت زیبایی....مثلا چراغ خواب  سنگ نمک تزیینی که هم روشن میشه هم برا دفع انرژی های منفی .......عود و جاعودی و شمع و گل طبیعی ...برای کانتر اپن استفاده از میوه های طبیعی تو ظرف چوبی یاسبد چوبی دست ساز

من از بچگی تقریبا اخلاقم و سبک زندگیم ، مینیمال بوده ولی نمیدونستم بعنوان یه سبک زندگی شناخته شده و اکثرا استقبال میکنن .....چون همیشه خانوادم دعوام میکردن و مقصر گم شدن وسایلا میدونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چقد خوب راحتی اینطوری درگیری لباس جمع کردن واینا نداری قشنگ بجاش میتونی باذهن خلوت سرکنی  ...

اره گلم راحتم 

الان که لباسام کمه وقتی میخوام لباسی رو بخرم از همه لحاظ بررسیش میکنم که برام راحت و دوست داشتنی باشه تا بپوشمش حتما.ولی قبلا چندین دست لباس داشتم که مثلا یکیش کارور پشتش برام راحت نبود،یکیش تو قسمت سینه بد وایمیستاد و اون یکی از طرحش خوشم نمیومد،یکی برام گشاد بود اون یکی تنگ بود....

خلاصه انقدر گذاشتم خروجی تا الان با همینهایی که دارم راحتم و دقت دارم تو کیفیت البسته ای که میگیرم 

❌لایک❌

خروجی دیگه ، جالباسی پشت دری .....قبلا فکرمیکردم جایگزین جالباسی های ایستاده اس ،خوبه ولی بنظرم اتاق رو شلوغ و زشت و نامنظم نشون میده و هم اینکه در اتاق تااخر بازنمیشه ،ورود وخروج به اتاق سخت و دلگیر میشه ....ولی الان در اتاق تااخرباز میزارم انگار اتاقم بزرگتر ودل باز تر معلوم میشه😀

جدی چقد خوب راحتی اینطوری درگیری لباس جمع کردن واینا نداری قشنگ بجاش میتونی باذهن خلوت سرکنی  ...

باید حواست به ورودی هات باشه تا باز دچار انباشتگی نشی 

مثلا هرماه یه مقدار پول مشخص در نظر بگیر که صرف خرید پوشاک خودت میشه،هرماه نگاه کن چی لازم داری.شلوار بیرونی یا راحتی؟بلوز یا شومیز تو خونه ای یا راحتی؟چادر مشکی یا رنگی؟ ساپورت یا جوراب شلواری؟روسری یا شال یا مقنعه؟لباس زیر؟جوراب؟لباس زمستونه؟ یا .....؟؟؟

اون چیز مد نظرت باشه و تو کیفیتش دقت کن اینکه باهاش راحت باشی پسندت باشه شیک باشه ....بعد معادل ورودیت خروجی داشته باش 

یعنی شما شلوار بیرونی نیاز داری پس حتما یا کم داری(نیاز بوده) یا شلوار موجودت دیگه کهنه شده،پس اگه شلوارت کهنه شده اونو میندازی دور و اون نو رو استفاده میکنی و اگه نیازت بوده و خریدی اصلا عذاب وجدان نگیر و استفاده کن و لذت ببر

اول از همه مشخص کن با چه تعداد پیراهن و شلوار و شومیز راحتی و حتما استفاده میکنی

❌لایک❌
من از بچگی تقریبا اخلاقم و سبک زندگیم ، مینیمال بوده ولی نمیدونستم بعنوان یه سبک زندگی شناخته شده و ...

منم تو تمیز کاری های بچگیم کلی خرت و پرت به دردنخور رو میریختم دور و از طرف خونواده توبیخ میشدم 🥴

خداییش کتابهای ۳ سال پیشم به چه دردی میخورد که تو پاگرد پله نگهداری میشد؟!

❌لایک❌
وواقعا هیدوا جان ؟ همینقدر دارین؟ پس توی یک دراور همشون جا میشه

دم دستیام بله تو یه دراور جا میشه 

هنوز جا زیادم میاد 

لباس مجلسی و مهمونی و بیرونیامم تو کمد 

اونم مشترک با همسرجان 

بازم جا زیاد میاد 

گاهی که کسی نگاه به کمدمون میندازه فکر میکنه مشکلی هست که زیاد لباس ندارم مثلا همسرم برام نمیخره یا ....😁

فقط مادرم که اخلاق منو میشناسه بازم بااین حال تو کادو دادن یا وقتی میره جایی سوغاتش لباسه😵‍💫اونم با کیفیتی که چند دفعه بعد شستشو لباس از فرم میافته یا کلا جنسش پسندم نیست و اصرار داره که لباسهایی که بهم میده رو حتما بپوشم 😷😷😷

(تنها کسی که تو زندگیم هیچ مدله نمیتونم قانعش کنم،فقط باهاش مدارا میکنم)🙃🙃🙃

❌لایک❌
سلام بچه ها من خواننده خاموش بودم تا الان ولی با این تاپیک کلی کیف کردم و خیلی کمکم کردم ، من از اون ...

خوش اومدی عزیزززم

خیلی عالللیه

مطمئنم بهترینها در انتظارته

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
منم تو تمیز کاری های بچگیم کلی خرت و پرت به دردنخور رو میریختم دور و از طرف خونواده توبیخ میشدم 🥴 ...

بهترین سبک زندگیه ....اصن کیفیت زندگی وسلامت  روح وروان و حتی جسم ،بالا میره ......واقعا کیفیت مهمتر از کمیت هستش تو همه چیز ...حتی تو سبد غذایی من میگم ادم کم بخره،کم بخوره  ولی خوب بخره  ...مثلا گوشت گوسفندی به جاگوساله ،یا کره اب شده و روغن زیتون وکنجد بجا ی ضایعات نفت که میفروشتن

خوش اومدی عزیزززم خیلی عالللیه مطمئنم بهترینها در انتظارته

ممنونم مهربون....خدا خیر  وبرکت روز افزون بهت بده باعث   این حال خوب شدی ، مطمئنا انرژیه این حسای خوب و کمکی که به بقیه کردی ، مضاعف به زندگیت برمیگرده