2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742787 بازدید | 44773 پست

من در مورد همه چی مینیمالیستم ولی خیلی زیاد لباس دارم. خصوصا لباس خونه و سرکار. مهمونی کم دارم چون اصلا نمیرم. تازه قبل عید سه تا کیسه بزرگ دادم رفت که چند تاشون و یکبارم نپوشیده بودم 😑 یه دلیلش اینه که کلا گرماییم و چون همش بیرونم هر روز باید همه لباسام و عوض کنم و چون نمیشه هر روز بشورم مجبورم زیاد لباس داشته باشم که اگه دو هفته وقت نکردم بشورم لباس داشته باشم بپوشم.

خواهش میکنم عزیزم  ۴ دست لباس تو خونه ای  ۲ دست مجلسی ۳ دست برای مهمونی   ۲تا شوم ...

جدی چقد خوب راحتی اینطوری درگیری لباس جمع کردن واینا نداری قشنگ بجاش میتونی باذهن خلوت سرکنی 

منم زود زود ردمیکنم ومیبخشم هاااا ولی بازجمع میشه ووقتی لباس میشورم گاهی اصلا میل ندارم تا کنم بزارم توکشو یکی دوروز میمونه حالا دارم از آشپزخونه واتاق دخترم هروقت فرصتش هست پاکسازی میکنم تا برسم به اتاق خودم که اصل کاره 

البته بگم سر پله هم کلی وسیله بودمال چن سال رد کردم رفت روحم سبک شد 

باز از اتاق خودم کلی چیزخارج میشه انشاالله 

منم مث شما میخوام لباسی هم خلوت زندگی کنم 

ی زن عمو دارم 3تا بلوز 3تا شلوار 2تا مانتو کلا خلوته میگه میخوام چکاربابا همیشه هم مرتبه وزبروزرنگ کیف میکنم ازش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

امیدوارم حال همگی خوب باشه

خیلی ممنون از دعاهای قشنگتون💐💐💐💐🌺

حال نی نی من خوبه خداروشکر

انشالله زودتر مرخص بشم برم خونه😍😍😍دلم برای خونه خلوتمون حسابی تنگ شده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ععزیزم خوش حالم که خوشحالی.خداشکر.کوچولوتو ببوس از طرفم

مرسی عزیزم با پیامای بچه های چشمام اشکی شد.خستگیم در رفت❤❤❤ممنون از همتون

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
زبر و زرنگیش به خاطر خیال و فکر آسوده اش هست

دقیقا همنطوره از بس دور واطرافش خلوته 

حالا من ی تکون میخوام بخورم برا بچه ها کلی لباس ردیف میشه برااحتیاط ببرم البته خیلی دارم کم میکنماولی نشده هنوز 

سلام خانما من خواننده خاموش بودم ...تاپیک وکامنت ها  و بچه ها ،همگی  سرشار از حس وانرژی مثبت هستین ...کلی انگیزه میگیرم و کیف میکنم ،خوشحالم اینجارو پیداکردم ......امیدوارم وازخدامیخوام بزرگترین دغدغه تون تو زندگی ، فقط پاکسازی و گشتن دنبال خروجی ها باشه 

دقیقا همنطوره از بس دور واطرافش خلوته  حالا من ی تکون میخوام بخورم برا بچه ها کلی لباس ردیف می ...

ددقیقا. فکر کن من چقدر باید وقت صرف کنم که کمد دخترم که توش کلی لباس چپونده جمع کنم و ....

خروجی ایام عید من ، فروختن میز تی وی شیشه ای و نصب روی دیوار ،ورودی نداره.........فروش کمدبچه ام، ورودی کمد دیواری و اشکاف تاسقف ......رد کردن مبل ها ، ورودی میخوام فعلا یه مدت سرویس شاه نشین بخرم و فعلاقصدخریدمبل ندارم.....گذاشتن گلدون سفالی قدیمی و کهنه دم در ....یه چندتا گل  شیک و اپارتمانی مقاوم باگلدون سرامیکی دارم همونا کافیه .بنظرم تو نگهداری گل وگیاه هم ادم باید کنترل داشته باشه