2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739444 بازدید | 44710 پست
عزیزم وقتی اثاث کشی میکنید تو همون خونه پاکسازی رو انجام بدید و سبک برید خونه جدید

الان واقعا به اشتباهاتم پی بردم منم تو فاز حیفه حیفه بودم

وگرنه این چیزا که نگهداشتم مفت نمی ارزید.

الان حتی بعضی دوستان میگن فلان وسیله رو فروختیم من اصلا حوصله فروختنشم ندارم فقط دلن میخواد از خونم بره بیرون.

انشالله خدا کمکمون کنه همیشه تو همین مسیر باشیم.من گاهی شل میشم میام تاپیک دوباره انرژی میگیرم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
منم جدا میذارم  خب بهش میگفتی چراهمچین میکنی؟!

والا به نظرم مرض داشت وگرنه وایستی کنار سطل اشغال که مشمای آشغالای مردمو پاره کنی چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داری وسوسه م میکنی برم یه سر به انباریمون بزنم ولی خییییلی خسته م  همسرم بچه ها رو برده بیرون ...

من باردارم هفته های اخرم هست بدون اطلاع شوهرم رفتم انبار 

اگر بفهمه واویلاست😅😅😅

قابلمه ها و تابه ها رو میتونی مثل روز اولشون کنی بدی برات درست کنن❤️ من پارسال دادم برام درست کردن، ...

میگن که سرطان زاست عزیزم.

حالا سرطان زا هم نباشه سه دست قابلمه میخوام چیکار؟

اینارو میفروشم یه تابه که لازم دارم میخرم

خروجی های امروز من 

دو تا بافت خودم 

یک عدد بلوز ضخیم خودم  که هر سه رفتن زباله 

دو تا تی شرت دخترم که نو هستن می‌ره واسه خیره 

دو عدد حوله دست و صورت 

یک ملحفه 

یک چادر 

یک قوری چینی  که لوله اش شکسته ( دوساله نگه داشتم گل توش بکارم 🤦🤦خب چرا زن گلدون چشه ؟)

یک کاسه چینی لب پر شده 

یک ماگ لب پر شده 

و منم مثل کاربر عزیز موششش رفتم انبار دو تا ماهیتابه و یک قابلمه از قبل داشتم 

تحقیقات فراوان انجام دادم تا جای خوب پیدا کنم درستشون کنم یکی ماهیتابه ش رو نگه داشتم که درست کنم  از اون دوتا سایزش رو تو کابینتم دارم گذاشتم بره خروجی 

سلام عزيزم  من يه پالتوى فوتر( گرم بالا و ضخيم) سفيد دارم  ١-٢ بار پوشيدم  كتى و ب ...

به نظرم از ۷۰۰ تا ۹۰۰ میتونین قیمت بزارین 

چون پارچه  فوتر گرم بالا خیلی گرون شده الان 

پالتو فوتر سالی که گذشت کمتر از ۱/۵ ندیدم همه ۱/۵ بالا بودن 

سلام  این دوستمون ۱۳۷۰ تاجر خوبی میشه ، قبلا هم همین بحث شده بود که فقط ایشون میتونن سه سوته ک ...

سلام باغچه جون خوبی عزیزم   ممنونم بابت تعریفایی که ازمن کردین .اما اینطوریام که گفتی زرنگ نیستم  راستش باغچه جون فروش وسایل تو دیوار یه مقداری قلق داره یعنی تجربه میخواد ..یه مدت که تو دیوار وسایل بفروشی همه چی ردیف میشه و معامله گر میشی ...عزیزم اصلا از برنامه ی شیپور و کمدا استفاده نکن ...رک و راست بهت بگم واقعا چرتن...دیوار برای فروش وسایل عالیه  اگر برنامه ی شیپور و کمدارو داری واقعا بحذفشون ....موفق باشی گلم 

👩‍❤️‍👨
سلام عزيزم  من يه پالتوى فوتر( گرم بالا و ضخيم) سفيد دارم  ١-٢ بار پوشيدم  كتى و ب ...

سلام عزیزم ...ببین اول یه تیتر خوب براش بزن که مشتریارو‌جذب کنه ..بعدشم اصلا از شیپور و کمدا استفاده نکن و اگهیتو فقط بذار دیوار ...مثلا بنویس با کفش سفید اسپورت خیلی ستش قشنگ میشه و ازاینحرفا ...کوتاه و مفید بنویس اینارو ...قیمتش هم ۴۷۰هزار بذار و بنویس همینو بازار الان بالای یه تمن قیمشه ..بعد تخفیف ازت خواستن بگو فقط میتونم ۷۰هزارو تخفیف بدم و همون ۴۰۰بفروش ...اصلا کوتاه نیا .....واقعا الان این پالتوت بازار دومیلیون ارزششه ...اما هرچقدرم نو نو باشه باز تو دیوار همین چهارصد پونصد میبرنش ...بنظر من ۴۰۰کمتر ندیش ...بعد الان هم نذار دیوار ...صبر کن آبان ماه اینا بذار سریع میبرنش .مطمینم 

👩‍❤️‍👨