2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
ممنون از راهنماییت عزیزم اما از من چیزی در نمیاد .😊

نه عزیزم خودت اینجوری فکر می‌کنی .کاری نداره.اینهمه مردم صب تا شب وسیله خریدو فروش میکنن مگه استادکارن.فقط کافیه یه کوچولو صبر و تجربه داشته باشی تا وسایلت بفروش برن ...فقط همین عزیزم   

👩‍❤️‍👨
میگن که سرطان زاست عزیزم. حالا سرطان زا هم نباشه سه دست قابلمه میخوام چیکار؟ اینارو میفروشم یه تاب ...

گرانیت سرطان زا نیست

اون تفلون هست که وقتی اسیب ببینه سرطان زا میشه

با روکش گرانیتی که روی قابلمه ها میکشیم هم استفاده شون راحت میشه هم به راحتی تمیز میشن❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم خودت اینجوری فکر می‌کنی .کاری نداره.اینهمه مردم صب تا شب وسیله خریدو فروش میکنن مگه استادکا ...

فکر نمیکنم کسی باور کنه که من پارسال خرج خونه رو با فروش لوازم تو دیوار دراوردم😄😅

همین امروزم دو تا کیف کوله فروختم❤️

سلام عزيزم  من يه پالتوى فوتر( گرم بالا و ضخيم) سفيد دارم  ١-٢ بار پوشيدم  كتى و ب ...

نظر من اینه که اگه ۷۰۰ هشتصد بذاری روش کسی نمیبره ...چون اون خریدار پیش خودش میگه وختی قراره ۸۰۰اینا هزینه کنم چرا لباس دسته دوم بخرم میرم نوشو میخرم ...درسته که میگی لباست کاملا نو هست و خیلی کم استفاده کردی اما تو دیوار به چشم همون دسته دوم میبینن .اما وختی ۴۰۰قیمتشو بذاری مشتری انگیزه پیدا می‌کنه برا خریدش و پیش خودش میگه من دارم یه پالتو رو که نوش تو بازار بالای یه ملیون و خورده ای هست رو به قیمت ۴۰۰میخرم .ونهایت میخرن ازت ...تجربه ثابت کرده اینو که بهت گفتم ...موفق باشی و امیدوارم برات فروش بره.  

👩‍❤️‍👨
فکر نمیکنم کسی باور کنه که من پارسال خرج خونه رو با فروش لوازم تو دیوار دراوردم😄😅 همین امروزم دو ...

واقعا عالیه .آفرین بهت تبریک میگم ...من واقعا تعجب کردم اینجا خیلی از دوستان میگن که ما هرچی گذاشتیم دیوارو کمدا و اینا بفروش نرفتن ....من خودم هروسایلی رو که فکرشو بکنی تو دیوار فروختم‌ ...

👩‍❤️‍👨

دوستان‌ سلام

من‌به سری لباس مجلسی دارم‌توی کمدا گذاشتم‌ولی اصلا نمیدونم باید جه جوری بفدوشم‌کمدا یکم‌سخته فهمش برام ،اصلا از کجا بفهمم مشتری داره لباس هام ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج🌹
واقعا عالیه .آفرین بهت تبریک میگم ...من واقعا تعجب کردم اینجا خیلی از دوستان میگن که ما هرچی گذاشتیم ...

سلام شما با پست هم جنسب دو فروختید یا به صورت حضوری وسایلتون رو تو دیوار میفروشید؟ اخه خیلی ها پیام میزارن که ارسال دارید من ارسال بلد نیستم چه طوریه استرس میگیرم🤭🥴

سلام عزیزم ...ببین اول یه تیتر خوب براش بزن که مشتریارو‌جذب کنه ..بعدشم اصلا از شیپور و کمدا استفاده ...

مرسى عزيزم بابت راهكار هات ... حتما اين كارا رو ميكنم ... به اميد خدا ;)

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
سلام شما با پست هم جنسب دو فروختید یا به صورت حضوری وسایلتون رو تو دیوار میفروشید؟ اخه خیلی ها پیام ...

من با اسنپ فرستادم هزینه رو واریز کرده بعد پول اسنپ هم خودش داده

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

یاخدا  حتما کوچولوت پسره؟😍😍

اره عزیزم پسره هم اینکه من خیلی گلایه میکنم از کمر درد🤭🤭🤭بعد سرخود رفتم انبار چیزای سنگین حابجا کردم خداروشکر چیزیم نشد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اره عزیزم پسره هم اینکه من خیلی گلایه میکنم از کمر درد🤭🤭🤭بعد سرخود رفتم انبار چیزای سنگین حابجا ک ...

خیلی مواظب خودت باش عزیزم

دیگه این آخرای بارداریت بیشتر استراحت کن

بیا سایت فقط گزارشای ما رو بخون😊😁

❌لایک❌