2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740510 بازدید | 44731 پست

من لباس زیاد دارم.

همیشه هم ندارم 😂

دلمم نمیاد بدم برن.

ولی تا بتونم و نیازشون نداشته باشم میدم بیرون.

سالی دو سه بار

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق مینیمالم 

ولی همسرم همش انبار میکنه خونه کوچیکه میبینم هرچیزی م خراب شدع رو جا داده اینور انور میگه بعد درست میشه😅حتی اسباب بازیهای دخترم میذارم بیرون یهو چشمش بیفته سرکوچه بر میداره میاره😭میکه چرا انداختی 

اره والا ماشین مون هم یه وضعی داشت که نگو از بس اینجا اومدم خوندم و نخواستم عقب بمونم از بقیه ...

ماشین همسر من دقیقا برعکس خیلی ماشین هاست 

هیچچچچچچچچچ چیزی جز مدارک ماشین و یه جعبه کوچیک دستمال کاغذی،تو ماشین نگه نمیداره 

تو داشبورد و صندوق عقبش هیچ چیزی نیست 

خالی خالیه مثلا من دستم یه ذکر شماره اونو کنار در ماشین میذارم که کلا هروقت اومدم تو ماشین استفاده کنم،دارم میرم بیرون بهم یاداوری میکنه ذکر شمارتو بردار ببر خونه، چیزی هم جا نذارید😍😁 

همشم داره ماشینو تمیز میکنه،میگم یه روفرشی و یه بالش کوچیک بذاریم صندوق عقب همیشه باشه،یه جا لازم میشه. میگه دوست ندارم هروقت خواستیم جایی پیاده بشیم همیشه یه میز و صندلی یا نیمکت یا چیزی برای نشستن همه جا هست.

دوست دارم این اخلاقشو  

❌لایک❌
من عاشق مینیمالم  ولی همسرم همش انبار میکنه خونه کوچیکه میبینم هرچیزی م خراب شدع رو جا داده ای ...

پسر منم اگه اسباب بازیهای خرابشو تو بازیافتی های در خونه ببینه برمیداره میاره 😵‍💫

❌لایک❌
من عاشق مینیمالم  ولی همسرم همش انبار میکنه خونه کوچیکه میبینم هرچیزی م خراب شدع رو جا داده ای ...

باید ببرید خیلی خیلی دور بزارید 😁دو تا خیابون اونطرفتر مثلا 😂من لباسهای دخترم و اسباب بازیهاشو هیچ وقت روبه رو خونه نمیزارم خطرش زیاده 

خونم کوچیکه نمیدونم وسایلمو چیکار کنم

اتفاقا چون خونه تون کوچیکه باید خروجی داشته باشید و خرید کمتر انجام بدید که ورودی هاتون کنترل بشن

مینیمالیسم به مرتب شدن و باز شدن فضای خونه تون خیلی کمک مبکنه

من خودم بر خلاف خواهرام ذاتا انگار مینیمال هستم هیچ وقت ذره ای بار اضافه از تو یخچال بگیر تا اتاقا ندارم حتی اون خشاب قرص که مثلا دوتا داخلش رو استفاده میکنم بقیشو با قیچی میبرم میندازم ..لباسم تا خراب نشه نمیخرم ،کلا تو ذاتم بوده از بچگی بدون اینکه یاد بگیرم😅😅

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍