2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739671 بازدید | 44717 پست

خروجی امروزم کلی مدارک و کپی و فرم های منقضی شده چون همسرم هم شناسنامه جدید گرفته هم کارت ملی کپی هاش دیگه کاربرد نداشت گذاشتم خروجی 

و از وسایل پیک نیک هم چندتا سینی کیک 😅گذاشتم خروجی 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چند روز پیش در یخچال انباری ام  کلا کنده شد مجبور شدم خالیش کنم اینجا چون گرمه همه چیز باید تو یخچال نگه داری بشه همه عموما دو تا یخچال دارن دو تا ظرف شیره خرما دو تا شیشه قوتو فرستادم برای مامانم یه شیره انگور داشتم برای همسایه فرستادم 

سلام به همگی،  ماهم‌انباری خونه قبلی رو خالی نکردیم و دست خودمونه،سماوری که مامانم تو خونه باغش داره خراب شده بود و تو فکر خرید بود که یادم افتاد من سماور جهیزیه ام رو گداشتم تو انبار،بهمین خاطر یه سر عجله ای رفتم دیدم پره،درصورتیکه چندماه قبل از جابجایی رفتیم و کلی وسایل اضافه مخصوصا کتاب از اونجا اورده بودیم بیرون،ولی بازم شلوغ بود،یک اتوی خراب اونجاست که به امید تعمیر نگه واشتیم ولی یدونه نو خریدیم،سطل زباله بزرگ‌سرویس اشپزخونه ام هم بود و موکتهای اتاق خوابها که همسایمون زحمت کشیده بود برامون گذاشته بود، اینا چیزهایی بود که چشمم دید دیگه وقت نبود بیشتر دقت کنم،سماور رو بردم خونه باغ سماور قبلی مامانم رفت بازیافت،درموردسطل هم گفت اگه لازم ندارم اونجا میتونه تو حیاط بزاره،حالا باید یروز برم ببینم چی رو میتونم بزارم خروجی از اون انباری 

و امروز هم یک مانتو که مارسال عید خریدم ولی انقدر جنسش بد بود که خراب شد،اول دلم نمیومد گفتم واسه جلو در و رفتن تا سر کوچه میپوشمش،ولی دیدم اگه باشه جلو دستم ممکنه بیشار بپوشمش و خوب خوب نبود پس رفت بیرون.

جا صابونی عزیزم جا مایعی ک استفاده میشه به هر حال میذارمش بیرون 

خوب کردی.بنظرم هرکسی خودش بهتر میدونه چی بگذاره خروجی.چون این خودشه که میدونه چی استفاده می‌کنه و چی به کارش نمیاد

منم از اول نداشتم فقط یه روبیکا داشتم اونم پاک کردم 

من تلگرام سروش و اینا دارم....خخخ... یعنی فقط اینستا پاک کردم.ایتا بخاطر گروه مدرسه دارم .سروش هم بخاطر اینکه مجبورم یک سری چیزا برای شوهرم بفرستم.البته توی سروش و اینا خوشبختانه گروهی ندارم .راستی شاد هم دارم.الان که نگاه میکنم مثل اینکه اینا هم پاکسازی لازم داره

منم چند ماهه پاک پاکم و اینستاگرام نمیرم 🖐️

فی لتر شکن رو هم کلا پاک کردم 

وات هم نمیرم مدتهاست 

فقط یسری پیام و عکس توش هست لازم دارم، برای همین هنوز پاک نکردم از روی گوشیم،. اما باز نمیشه کلا 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند