2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740563 بازدید | 44731 پست
سلام عزیزان من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم  یه سوالی ...

سلام گلم یه علتش خریدای اضافی و هیجانی هستش یکی هم این که من قبل این که با این تاپیک آشنا بشم خیلی کم خروجی لباس داشتم یعنی لباسا هی روی هم انباشته میشد دلم نمیومد به هر دلیلی بندازمشون دور 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا مثلا سه دست لباس خونگی میگرفتم یه جا،اونارو استفاده میکردم خراب میشد مینداختم بیرون بعد دوبا ...

اتفاقا اول‌ش تو راه درست بودین 😂

اون وضعیت برای من یجور آرمان شهر و آرزو هست 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من قبلا مثلا سه دست لباس خونگی میگرفتم یه جا،اونارو استفاده میکردم خراب میشد مینداختم بیرون بعد دوبا ...

اگه همه ی مانتو ها و لباسا رو استفاده میکنی اشکالی نداره ولی من تازگیا به این نتیجه رسیدم کم بخرم ولی جنس خوب بخرم

ببین قبلن خب اون مدلی راضی نبودی از خودت الان مثلا ۱۰ تا مانتو داری سعی کن اگه باز میخری یکی رو رد کنی که باز همون ۱۰ تا بمونه برات که تنوع شه . میخوای شال بخری رنگی بخر که به یکی‌دوتا از مانتو هات بیاد سعی کن بیشترش نکنی و‌تو خرید دقت کنی چیزی که میخری به لباس هایی که تو‌خونه داری بیاد . اگه هم الان حس زیادی داری تو لباس ها از هر آیتم دوتا رو بزار خروجی . حد وسط رو پیدا کن سعی کن بیشتر از اون نشه نه ۳ تا نه ۱۰ مثلا ۷ تا.  دیگه ببین چجور راحت تری 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

منم مثل توام... در همه زمینه ها مینیمالم جز لباس و کیف و کفش... 

ولی خیلی بهتر شدم 🤪

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

من خیلی وقت بود دیگه از کرم پودر استفاده نمیکردم و دو تا داشتم و هفته ی پیش  گذاشتم کنارم که بذارم خروجی 

قرار بود بدم به یکی 

میخواستم اول همه ی لوازم آرایش هام رو پاکسازی کنم و بعد هم عکس کلی بدم اینجا و هم بدم به اون بنده خدا 

اماااا دیروز جایی دعوا بودم و دیدم پوستم خیلی داغون شده، چون ماه رمضون هست کم آب و خشک شده و به خاطر تغذیه این ماه (خرما و گردو و زعفرون و...) قرمز هم شده 

دیگه گفتم بعد ماه ها کرم پودر بزنم 

بعد که زدم به چشم خودم خیلی خوب میومد و پشیمون شدم از رد کردنشون 😁

همش تو مسیر خودمو تو آینه نگاه میکردم و میگفتم اصلا هم نچرال بودن خوب نیست 🤪

نتیجه اخلاقی اینکه خروجی هارو زووووود از منزل خارج کنید 

البته آخر شب که از سنگینی پوستم کلافه شده بودم باز اندکی پشیمون شدم 

اما خب هنوز دو دلم برای رد کردنش 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام عزیزان من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم  یه سوالی ...

عزیزم من هرروز گزارش ندارم 

و هرروز هم خروجی ندارم ولی هرروز خروجی هام میره تو نایلون خروجی ها ولی همه لباسام نیستن،خروجی هام از هرچیزی که خراب شده یا بلااستفاده هستن،کهنه شدن،پاره شدن یا کادویی هستن که پسندم نیست و ... از خودمو همسرمو بچه هام و وسایل زندگیم تشکیل میشه 

گاهیم میرم خونه مادرم یا مادرهمسرم بااجازه خودشون هرچیزی که شرایطی داره که بالا گفتم میره خروجی.

لباسهامون یه تعداد ثابتیه اکثر مواقع البته به لطف این تاپیک 

❌لایک❌
من خیلی وقت بود دیگه از کرم پودر استفاده نمیکردم و دو تا داشتم و هفته ی پیش  گذاشتم کنارم که بذ ...

منم یکم پیش داشتم چند تا ظرف پلاستیکی میذاشتم تو کیسه بازیافتی یلحظه چشمم افتاد به جغجغه دخترم برش داشتم دادم بهش اتفاقا خیلی خوشش اومد در حالیکه اصلا تا چندوقت پیش سراغش نمیرفت  

اولین مرحله باید یه سوال از خودتون بپرسین قبلاً حالتون بهتر بود یا الان 

خیلی از افراد ماکسیمال هستند و اهل تنوعن تو زندگیشون و اینجوری لذت می برند که ایرادی نداره به هر حال سبک و روششون اینطوری هست 

اولین مرحله باید یه سوال از خودتون بپرسین قبلاً حالتون بهتر بود یا الان  خیلی از افراد ماکسیما ...

من داشتم از تنوع ایجاد شده تو زندگیم لذت میبرم تا بااین تاپیک آشنا شدم🤕🤕

به زودی منم مامان میشم😍

الانم حس میکنم حالم بده 

نه دلم میخواد به اون حالت قبلی برگردم 

نه دلم میخواد چیزی که الان شدم ادامه پیدا کنه 

چقدر سردرگم شدم🤕🤕

به زودی منم مامان میشم😍
الانم حس میکنم حالم بده  نه دلم میخواد به اون حالت قبلی برگردم  نه دلم میخواد چیزی که ال ...

لذتی ک در مینیمال زندگی کردن هس در تنوع مداام و زندگی ماکسیمال نیس 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
الانم حس میکنم حالم بده  نه دلم میخواد به اون حالت قبلی برگردم  نه دلم میخواد چیزی که ال ...

اول بشین لیست بنویس دوست عزیز نوشتن خیلی کمکت می‌کنه 

از چیزایی که داری من سه ماهه با این تاپیک آشنا شدم ولی سبک پوششم و کمد لباسام رو از سه سال پیش مدیریتش رو شروع کردم 

بقیه جاهای منزلم افتضاحه و دارم سعی میکنم خلوت سازی کنم ( موارد بلااستفاده رو دارم پاکسازی میکنم ) خیلی چیزا استفاده میشن لازم به خروجشون نیست 

مثلا برای شروع شما ۱۰ تا تی شرت و ۱۰ تا شلوار  داری اگر هر روز لباسهاتونو عوض کنید و هر هفته ماشین لباسشویی رو روشن میکنید خب شما به هفت تا تی شرت و شلوار احتیاج دارید ( برای مثال گفتم سبک و روش زندگی هر کس متفاوته ) شاید کسی با همون سه تا هفته رو بگذرونه 

پس اول بنویس تا سبک خودتو پیدا کنی 

من هفت تا شومیز و تی شرت دارم همش هم استفاده میشه بلااستفاده نیست (از نظر سایز ،راحتی ،مدلش و رنگش ) همشون رو تا خراب شدنشون می‌پوشم و حس بدی ندارم 

لباسهای که این دو سه سال خریدم تا خراب شدن استفاده میشن خروجی نو ندارم متاسفانه یا خوشبختانه