2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740967 بازدید | 44733 پست

من الان دیگه شلوغی اذیتم می کنه اتاق خوابم خیلی شلوغه دوتا کمد لباس هست و یه رگال و درآور و تخت، قصد دارم کمدها و رگال و دراور رو بفروشم و یه کمد بگیرم که همه این کارآیی ها رو داشته باشه. وقتی فضای کمتری داشته باشم ناخودآگاه وسایل کمتری هم مجبورم داشته باشم و اون اتاق هم از شلوغی در میاد.

حتی رو تختیم که سورمه ای هست رو هم میخوام تغییر بدم و رنگش رو روشن کنم و کمد سفید بگیرم تا حس بهتری داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک خوبی واقعا نمیدونستم من دارم یه عمر از همچین سبک زندگی پیروی میکنم و این کار واقعا بهم انرژی میده حتی با خوندن پستاتون حس خوبی میگیرم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
من الان دیگه شلوغی اذیتم می کنه اتاق خوابم خیلی شلوغه دوتا کمد لباس هست و یه رگال و درآور و تخت، قصد ...

عالیه خیلی خوب میشه.

واقعا یه کمد دیواری اصولی که با توجه به نیازمون طراحی شده باشه می تونه ما رو از دراور  وموارد دیگه راحت کنه

شادی صدام کنید

یدونه چوب لباسی که کج شده بود خروج و یسری کتاب دعا و اینها که استفاده نمیشد بردم گذاشتم تو مسجد شمام تسلیح مهر کتاب دعا چادر اضافه دارید ببرید مسجد

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
من دو سال پیش گفتم باکس بخره کلی هم پولش شد الان بود منم نمیخریدم خوبی مینیمالیستی اینه دغدغه هامم خ ...

حالا من تا همین چند وقت پیش غصه میخوردم به جای دسته گل بزرگ چرا برام گل طبیعی آورده

همیشه براش ناراحت بودم.به نظرم یه تیکه طلای سبک پلاک یا انگشتر هم یادگاری به حساب میان هم ارزشمندن 

دسته گل به مرور هم از چشم آدم میوفته هم کهنه میشه و ریخت اولشو نداره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان بازیافتی های خونه مامانم اینا بالاخره فروش رفت دیگه خیالم راحت شد.تازه موقع فروختن میگفت این دبه ها حیفه توش رب میریزیم😄😄گفتم هر وقت احتیاج داشتی خودم برات میخرم.

دیگه به سلامتی اونا ک رفتن خونه بخت.

دوباره حیاطو جمع و جور کردیم یه سطل وسایل بازیافتی پیدا شد.

اونا انشالله دفعه بعد فروخته بشن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

ما هم امروز رفتيم انبارى و خروجى مون ٣ تا كيسه كاغذ 

و يه كيسه شيشه 

و يه كيسه پلاستيك بود 

يه جعبه كابل و ... جمع شد كه ميخوام بفرستم برا بازيافت 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد