2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741276 بازدید | 44739 پست
آره عزیزم منم یه مدت عاشق گل بودم همسرم تو بیشتر مناسبتا میخرید ولی الان حتی گلدونای طبیعیمم فقط چند ...

وای ما چقدر گلدون طبیعی داشتیم😬

موقع اسباب کشی ی سریشو دادم ب خواهرم

بقیه رو هم گلدوناشو کوچیکتر کردم.گچندتا گلم ک مثل هم بود تو ی گلدون گذاشتم

الان ۷ تا گلدون دارم.نمیدونم زیاده یا نه ولی همشون جلوی طاقچه پنجره جا شدن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به همسرم سپردم برای بدنیا اومدن بچه برام گلدون یا گل بزرگ نخره.چون نه جاشو دارم نه خوشم میاد.

چندتا شاخه گل طبیعی از دسته گل بزرگ و مصنوعی بهتره بنظرم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
وای ما چقدر گلدون طبیعی داشتیم😬 موقع اسباب کشی ی سریشو دادم ب خواهرم بقیه رو هم گلدوناشو کوچیکتر ...

منم چندتاشون دادم مامانم چندتاشون خشک شد الان گلدونام فقط آپارتمانین

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خانوما کیا دست گل خواستگاریشونو نگه داشتن؟ برای من سبد گل هست میخوام سبدشو بندازم بره گلاش رو بذارم ...

من وقتی خشک شد انداختم رفت چون گل خشک دوست ندارم و همیشه میگم بهترین یادگاری خودِ آقای همسر هست   

من به همسرم سپردم برای بدنیا اومدن بچه برام گلدون یا گل بزرگ نخره.چون نه جاشو دارم نه خوشم میاد. چن ...

من دو سال پیش گفتم باکس بخره کلی هم پولش شد الان بود منم نمیخریدم خوبی مینیمالیستی اینه دغدغه هامم خیکی کم شده الان بیشتر فکر پس اندازم تا خرج های الکی

من وقتی خشک شد انداختم رفت چون گل خشک دوست ندارم و همیشه میگم بهترین یادگاری خودِ آقای همسر هست &nb ...

آره واقعا منم سعی میکنم به یادگاری زیاد وابسته نباشم سر این موضوع چند وقت پیش دفتر خاطراتمو که مال بچگیم بود ولی حس خوبی بهش نداشتم گذاشتم خروجی

فدات عزیزم. حتما اینکارو بکن چون نوشتن به ذهن جهت میده و پراکندگی رو دفع می کنی با اینکار

آره گلم شروع کردم همه ی خرجا و همچنین خواسته هامو مینویسم 

ورودی و خروجی های دیروزم: دو تا حوله دست و صورت که دیگه واقعا باید میرفتن خروجی و جایگزین کردن دو تا حوله باکیفیت

شعار من این روزا اینه : یکی بخر اما عالی بخر و این خودش یجور صرفه جویی هم هست 

من وقتی خشک شد انداختم رفت چون گل خشک دوست ندارم و همیشه میگم بهترین یادگاری خودِ آقای همسر هست &nb ...

منم مثل شما هم گل خواستگاری هم عقد هم عروسی طبیعی بود خشک کردم که باکس یادگاری درست کنم ولی انداختم رف درآخر

خروجی:

-شلوارک و تیشرت خودم

-زیر پیراهنی همسر

-یه عروسک جاسوئیچی ویه عروسک کوچیک دیگه

-جای عطر

-لباس زیر

-زباله های بازیافتی روتین.. شیشه سس و ظروف پلاستیکی و... 

ورودی:

-یه شلوار جین برای خودم

-شلوار جین و تیشرت برای همسر

-گوشی

-قرآن و مفاتیح هدیه بود

همچنان ورودی خواهم داشت چون من انقد لباس دور انداختم که الان از کمبود لباس رنج میبرم😂

خروجی: -شلوارک و تیشرت خودم -زیر پیراهنی همسر -یه عروسک جاسوئیچی ویه عروسک کوچیک دیگه -جای عطر ...

خیلی عالیه 

منکه یدفعه به قول مامانم چشمام رو می بندم و همه چیزهایی که باید بره خروجی رو یجا میذارم بیرون چون به قول یکی از دوستان ممکنه هزار بهانه بیاریم برای انجام ندادنش ولی وقتی یهو باشه راحتتره   

خروجی امروزم:سه تا از لباسای دخترم که کهنه شده بودن 

یه ظرف شیشه ای ،یه لباس خواب، یه جفت جوراب خودم

یه تیشرت یه هودی یه شلوار همسرم گذاشتم کنار بیشتر از یه ساله نپوشیده اگه نخواست اونام میرن خروجی

یه سشوار خراب هم داریم اونم گذاشتم کنار بدم مامانم درستش کنه بمونه برای خودشون