2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741663 بازدید | 44747 پست

من به واسطه شغلم یه عالمه جای میوه واستکان واینا کادو می گیرم خدای من نمی تونید تصور کنید من چندسال این ها نگه داشتم به امید اینکه ویلا بخریم ببرم اونجا حالا فاصله اقتصادی ما تا خرید ویلا با این تورم😐

بعد گفتم ببرم خونه باغ که دیروز مادرهمسرم گفت منم قبلا وسیله اوردم اینجا گذاشتم استفاده کنیم به این دلیل،این دلیل واین دلیل نشده.پس بردنشون به خونه باغ هم کنسل شد.

بعد گفتم بذارم ببرم مسجد فکر کردم فعلا به خاطر بارداری نمی تونم برم بیرون به همین بهانه چندماه باید بمونه در نهایت گذاشتم کنار سطل 

مهم این کسی برداره به هر نحوی استفاده کنه.

شادی صدام کنید
من به واسطه شغلم یه عالمه جای میوه واستکان واینا کادو می گیرم خدای من نمی تونید تصور کنید من چندسال ...

بچه ها دونه دونه مثال زدم که بگم گاهی ذهن ما برای خروج وسایل  بهانه میاره برای خروج وسایل زمان وفرصت می خره.

وسایل خروجی:

یه میوه خوری

شکلات خوری

سه تا پارچ شیشه ای

۶ تا ماست خوری شیشه ای

فکر کنم ۸ یا ۹ دست لیوان واستکان

یه پارج از لوازم بخار شو که نیاز نداشتم.

عملا یه کابینت دو درم که تا سقف پر بود خالی شد

✅️دو دست لیوان ویه دست استکان که فکر کردم ممکنه ازشون استفاده کنم نگه داشتم.

✅️دو دست لیوان شربت خوری ام دارم که تو کارتن خرید هیجانی بود که یلدا جان گفتند نکه دار لیوانای دم دستی ات که شکست این ها استفاده کن

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال داشتم.. لباسهای ک برای عید خریدید اگ نشه جاهای دیگه پوشید و نو بمونه  رو چیکار میکنید؟؟؟ ...

سلام گلم 

رسیدن بخیر 

چرا جاهای دیگه نمیپوشیش؟

من باشم میپوشمش

چون تعداد لباسهام کمه،مسلما تکراری میشه 

ولی هیچوقت با تکراری پوشیدن لباسهام مشکلی ندارم.

اگه یه مطالعه ای رو زدنگی مشهورترین آدما داشته باشی،متوجه میشی اونهام لباسهای تکراری میپوشن چون نمیخوان انرژی زیادی رو این چیزها بذارن و تو وقتشون صرفه جویی میکنن و از لحاظ روانی تو این بُعد هم آرامش بیشتری دارن ....

استیوجابز بنیان گذار کمپانی اپل،چندین دست لباسش فقط یه نوع مدل بود چون معتقد بود میخواد زمانش رو برای تصمیم گیری های مهمتری بذاره تا انتخاب لباس!!

مارک زاکربرگ،سرپرست فیس بوک میگه لباسهام تکراریه چون میخوام انرژی ذهنیمو حفظ کنم برای موارد مهمتر زندگیم!

داوینچی میگه سادگی،نهایت پیچیدگی ست👌

حالا ما اونقدر مشهور نیستیم و اونقدر دغدغه نداریم ولی میتونیم این الگو رو تو زندگی خودمونم کپی کنیم که مهم نیست تکراری بپوشیم مهم اینه آراسته و تمیز باشیم.مهم نیست چی بخوریم مهم اینه به اندازه نیاز و سالم بخوریم و بریم دنبال اهداف زندگیمون🌺

❌لایک❌
سلام گلم  رسیدن بخیر  چرا جاهای دیگه نمیپوشیش؟ من باشم میپوشمش چون تعداد لباسهام کمه،م ...

دقیقا

آنجلینا جولی دو دست از لباسای خودش با تغییر مدل داد دختراش پوشیدند.

از بازیگران ایرانی پریناز ایزدیار وسارابهرامی در دو اکران فیلم هاشون از کمد کپسولی استفاده کردند.

شادی صدام کنید
سلام گلم  رسیدن بخیر  چرا جاهای دیگه نمیپوشیش؟ من باشم میپوشمش چون تعداد لباسهام کمه،م ...

دقیقا.. دیگ دارم روی خودم کار میکنم ک با تکراری پوشیدن مشکلی نداشته باشم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
ی سوال داشتم.. لباسهای ک برای عید خریدید اگ نشه جاهای دیگه پوشید و نو بمونه  رو چیکار میکنید؟؟؟ ...

نه بستگی به رنگ و مدلش  داره من یه مانتو کتی مشکی رو الان پنج ساله دارم خیلی جاها پوشیدم 

ولی یه قرمز دارم الان شش ساله نپوشیدم هیچ جا وامسال قراره بره خروجی 

اکثر مانتو ها و لباسهای مجلسی رو جوری انتخاب میکنم که اتفاقا بتونم یه چند سالی استفاده کنم 

با تکراری بودنش مشکلی ندارم 

لباسهای دم دستی زیاد استفاده میشن به صورت خودکار میرن خروجی 😁

و نکته آخر من این دو سه ساله هرچی لباس نو داشتم که رفته خروجی برای خیریه لباسهایی بوده که از قبل کرونا و سالهای قبلش بودن که مدل و جنس رو دقت نکردم و کم پوشیدم 

این دو سه ساله استایل خودمو شناختم و از خریدهام راضیم 

در راستای خروجی هم گالری گوشیمو بازم پاکسازی کردم و نزدیک دو هزارتا عکس پاک کردم    

خیلی عاااااااااالیه ✌️✌️

منم چند بار تک و توک کم کردم ولی خیلی تو فکرشم زود سروسامونش بدم

هم چت های بیخود پیام رسانها مخصوصا اینستا و هم گالری گوشی

مخصوصا قسمت اسکرین شات

هرچی میبینم یه شات ازش دارم

تاریخ عضویتم😅😅
یه چاقو از سرویس چاقوم گذاشتم خروجی.

سلام من قبل از عید فقط یه ساطور از سرویسم رو برداشتم حالا اونم کاربرد نداره شوهرم گفت نگهداریم،بقیه رو توی مشمای روشن گذاشتم کنار سطل یکمم کند شده بودن البته.استندشم چند سال پیش انداختم سطل اشغال

همین چند روز پیش ب مامانم گفتم ک انداختمشون ینی صورت مامانم دیدنی بود😁😁😁اگه بگم چه چیزایی انداختم و چه چیزایی تو انبار قراره برن سطل زباله قطعا ی بلایی سرم میاره😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام من قبل از عید فقط یه ساطور از سرویسم رو برداشتم حالا اونم کاربرد نداره شوهرم گفت نگهداریم،بقیه ...

دارم به این نتیجه می رسم اصلا خرید سرویس چاقو حداقل برای من اشتباه

چون استندش مثل شما چندسال پیش انداختم دور.

ساتورش اصلا استفاده نکردم هنوز دارمش

چاقو تیز کن اش ماه های پیش گذاشتم خروجی

چاقو اره ای امروز گذاشتم خروجی.

اگه به زمان خرید جهیزیه بر می گشتم فقط دو سایز چاقو بزرگ

ومتوسط می خریدم.

شادی صدام کنید
دارم به این نتیجه می رسم اصلا خرید سرویس چاقو حداقل برای من اشتباه چون استندش مثل شما چندسال پیش ان ...

در مورد منم همینطوره.‌ استندشو انداختم دور. چاقو تیز کن رو هم تا حالا امتحان نکردم.‌ باید استفاده اش کنم اگه خوب نبود بندازم دور. 

دارم به این نتیجه می رسم اصلا خرید سرویس چاقو حداقل برای من اشتباه چون استندش مثل شما چندسال پیش ان ...

بله برای منم همینطوره کاش بجاش دوتا چاقو دست ساز تیز می‌خریدم. متاسفانه سایزشون هم برای استفاده م مناسب نیست

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil