دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب فکر کنم درستش اینه دو دست که شبیه ترن یا به هم میان رو نگه دارین و کلا ۱۲ تاش کنین. همینم کلی به ...
سلام عزیزم هرکدوم یک مدله بعدم اونا ک از قبل داشتم اصلا کیفیت خوبی ندارن خیلی نازکن.حالا عجله ای ندارم انشالله از سر جدیدا اگر پبدا کنم میگیرم قبلیا رو رد میکنم
ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانوما شما چندتا قوری و سینی دم دستی دارین؟ البته قوری بجز چایساز
من امروز دوباره شمردم ی قوری استیل یه قوری پیرکس برای دمنوش ۴ تا هم چینی😶😶😶سینی هم دوتا شیشه ای سه تا ملامین یه دونه پیوتر.اینا تو جهازم بوده فقط یه ملامین رو خودم گرفتم چون دوتای دیگه برای دم دستم بزرگ بودن.
اهان بالاخره بخت کمد دیواریم باز شد.همه وسایلش رو ریختم بیرون دوباره چیدم البته فقط پتو و تشک هستن ک همشون برای مهمانن.یه سری وسایل به امانت بود تو کمد اونا رو گذاشتم بیرون قراره فردا ببریم شهرستان.لباسای زمستونیمم جمع کردم هم کمدم مرتب شد هم کشوم
بچه ها این چندتا عکسی که گذاشتم از نظر من آیتم های غیر ضروری وبعضا غیر کاربردیه که تو سرویس قابلمه م ...
من تابه دو طرفه خیلی استفاده می کنم برای کو کو سبزی مرغ کبابی که عالی می شه سیب زمینی سرخ شده ماهی درسته سرخ می کنم البته شاید به سبک زندگی هم بستگی داره