2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742620 بازدید | 44769 پست

بچه ها  من یه حس خیلی خوبی دارمااااا

امروز کلی  چیزای الکی و ب درد نخور ریختم رفته  البته گذاشتم راهرو ک شوهرم  عصر اومد ببره ...

ولی عجب حسیه 

راستیتش من خییییییییییلی راه دارم برای مینیمال شدن خیلیاااااا!

الان که فکر میکنم  قبلنا چه مدلی بودم و چقدر چیزای اضافی داشتم و همه جا چیده بودم و شلوغ بوده حالم بد میشه ...

دیشب  داشتم عکسای  اضافی پاکسازی میکردم توی عکسا دیدم ک چقدر روی اوپن مثلا ۴سال پیش  

گلدون تزئینی و گل عروسی و عکس و ....

وای خدا  و هزارتا چیز دیگه دیدم که به حدی رسید دلم میخاست عکسا رو واقعاااا پاک کنم ک  اصلا نباشن چی بود آخه 😯😬😩

اصلا تو این  وادیا نبودم اون وقتااا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تختخواب رو هم پارسال ردش کردم و یه نفس راحت کشیدم .من همه چیو تو برنامه دیوار فروختم‌   شوهرم ...

چه خوبه ک قشنگ فروش میره  جالبه.

توی دیوار  شمارتونم هستش یا پنهانه؟

مثلا میگم کسی مزاحم بشه از طریق شماره 

چه خوبه ک قشنگ فروش میره  جالبه. توی دیوار  شمارتونم هستش یا پنهانه؟ مثلا میگم کسی مزاحم ...

سوال منم هست زود فروش میره  تو دیوار؟

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
چه خوبه ک قشنگ فروش میره  جالبه. توی دیوار  شمارتونم هستش یا پنهانه؟ مثلا میگم کسی مزاحم ...

والا همه میگن ما هرچی می‌ذاریم بفروش نمیره  اما من هرچی میذارم سریع میبرنش بخدا .نه گلم من شماره مو مخفی میکنم .وختیم شماره بخوان شماره همسرمو میدم .چون واقعا بعضی‌ها مریضن و شعور ندارن ایجاد مزاحمت میکنن

👩‍❤️‍👨
والا همه میگن ما هرچی می‌ذاریم بفروش نمیره    اما من هرچی میذارم سریع میبرنش بخدا .نه گلم ...

احتمالا قیمت مناسب میزاری که میره

بعد برای فروش میان میبرن یا پست میکنی چطوریه

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
عزیزم شما میگی وسایلتو تو دیوار فروختی چیا داشتی فروختی زود رفتن؟ من وسایلی که دارم میگم بفروشم باز ...

تختخواب .پتو .میز تی وی .فلاسک .سینی .دستکش و کلاه یک سری وسایل ماشین مال همسرم .پالتو اینا

👩‍❤️‍👨

آها قوری فروختم .وسایل آنتیک یه چنتا داشتم اونارو زود میبرن ..کاپشن شوهرمو که نونو بود و نمیپوشید ...چنگال و قاشق ...دوتا میوه خوری کریستال ...چون واقعا زیاد داشتم وبرام هدیه آورده بودن

👩‍❤️‍👨
اینم تی وی که ۴ماه پیش بخاطر دخترم مجبور شدیم بزنیم به دیوار .برا همینم میز تی وی رو تو دیوار فروختم ...

تلویزیون چه به دیوار باشه و چه نباشه باید میز زیر هم داشته باشه عزیزم ،چرا فروختیش اخه ؟