2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743016 بازدید | 44773 پست
مرسی گلم اسم مارکش کوزارت ۹۰ تومن از دیج ی کالا گرفتم 

😬😬سایه چقدر گرون شده احتمالا این کیفیت خوبه من سه تایی گود گرل و گرفتم ۴۰ البته فیکش 

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
من فعلا دارم لباس گرم ها میشورم و توی ساک مسافرتی میگذارم.اره به قول شما تابستون باید یه بررسی بکنم. ...

چمدون مسافرتی نداریم ولی خیلی لازممونه هربار میریم شهرستان با ساک و اینا میریم لازم نداری بده به من😂😂

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😬😬سایه چقدر گرون شده احتمالا این کیفیت خوبه من سه تایی گود گرل و گرفتم ۴۰ البته فیکش 

خب اگر قراره مینیمال باشیم بهتره کم بخریم اما با کیفیت . فیک استفاده نکن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من اجروز یه کابینت مرتب کردم چای کوهی داشتم تو نایلون که ریختم تو شیشه و کمی وسایل رو جابجا کردم بنطرم بهتر شد حالا اگه بعدا پشیمون نشم،یکسری خروجی قبلا گذاشته بود مونده بود تو حموم که اونا رو همه رو بردم ریختم بیرون،و امروز فقط یک سر طی شکسته بود یک جا اسپاگتی که تو سرویسم بود ولی دیگه استفاده نمیکنم چون یک بسته ماکارونی رو کامل درست میکنم پس میره خروجی،عکس طی رو ندارم ولی اینو دارم و لوستری که خونه قبلی داشتیم بدرد اینجا نمیخورد،خواستم بفروشم تو دیوار انقدر دست دست کردم اون طفلکم گوشه اتاق خواب بود،اخر پای همسرم خورد بهش یکی از حباب هاش شکست،حالا گذاشتم بیرون جلوی در ببینم کجا ببرم بزارمش. یعنی شده اینه دق،از اسانسور میای بیرون اول اون رو میبینی، ولی حباب هاش اینجا رو کانتره

امروز دوستم اومد به دیدنم 

متوجه تغییرات خونه شد 

راجب مینیمالیست باهاش صحبت کردم 

خیلی خوشش اومد 

دوستم ب شدت اهل خرید کردنه همیشه زیاد خیلی میخره دو بار میپوشه بعد دلشو میزنه و میده ب بچه خواهر یا برادرش 

بعدم خودش حرص میخوره ک پولام هدر رفت 

تصمیم گرفت بره خونه . لیست کامل از لباس هاش تهیه کنه و از انباشتگی خلاص بشه 

از اونجایی ک لباس نو و نپوشیده زیاد داره ایده هیدوا جان راجب این ک لباس های نو رو کنار بزاره و موقع هوس خرید بهشون سری بزنه بهش دادم 

بهش گفتم لباس های کاملا نو رو داخل ی کارتن بزار و روش بنویس فروشگاه تا مدت ها شاید بتونه میل به خریدش رو کنترل کنه 

خیلی خوشحال و مصمم از خونه م‌رفت 

راجب لباس گفتم چون مجرد هست و فقط فعلا خودشه و کمد اتاقش که داره میترکه😄 

راستی اون ادکلن اضافی م رو هم دادم ب این دوستم و البته میدونستم ادکلنش آخرشه و قصد خرید داره و سلیقه ش رو هم میدونستم 

خیلی تشکر کرد و خوشش اومد 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

دوماه کامل خواننده خاموش بودم . الان امروز بطور کامل پاکسازیهام تموم شدن . خیلی خیلی خوشحالم که کنار شمام . چون تو دوماه از ریشه خونرو تمیزکردم . و امروزدر عرض ی ساعت خونه تکونیه کامل داشتم . نمیدونین چه لذتی داره همه وقتم در اختیار خودمم. دیگه عمرمو صرف گرد گیری نمیکنم. 

هر خونه ای هم مستاجری میرفتم صاحب خونه تماس میگرفتن البته بعضیاشون تشکر میکردن که اصلا به دیوار ی میخ نمیزدم . و وسایلی مثل دراور رو با فاصله از دیوار حتی میچیدم .فقط ی دلیل داشت اینکه از اول وسایلم همینجوری مینیمال بود . وقتی اسباب کشی داشتم تو دورز سریع میچیدم 

سلام خانوما . من دیگه خیلی مینیمال شدم . الان دیگه ی سوزن اضافه و بدون کاربرد هم تو خونه ندارم .&nbs ...

چه عالی 😍 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام بچه ها یه سوال شما لباسشوییتون کاور داره؟من داره و فکر کنم اضافیه منتهی من لباسشوییم زیر نورگیر ...

سلام 

من که هیچ نوع کاوری ندارم تو خونم 

نه وسایل برقی و نه مبل و.... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عزیزم پیام بالا توضیح دادم  برا جنوبی ها با شروع فصل گرم سم واجبه واقعا

ببخشید من برای دستشویی میخوام بزنم بعد چند ساعت نباید برم اونجا و اینکه سم پودری کجا ها دارن ؟ببخشید انقدر سوال میپرسم منم جنوبم کلی  درگیرم با حشرات 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خونه م ۵۳ متره . نفسمه ازبس که فضاش بازه . شاده . کلی انرژی ازش میگیرم . عاشقشم . ممنونم ازهمتون&nbs ...

مشتاق شدم ببینم خونتونو اگه دوست داشتین از بعضی جاها یا چیدمان کابینت عکس بدید 😍