2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44777 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدل هست لیوان دردار و سر لیوان سوراخه بچه من سه سالشه و هنوز ازش استفاده میکنه

اکر زحمتی نیست ی عکس بزارید مرسی

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
من خیلی بلد نیستم که بخوام نظر بدم.اما خیلی نازن....همشووون

قدات عزیزم 😄❤️🌺

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

خروجیهای این چند روز من: ‌‌

۴ کارتون اضاف

یه قطعه اضاف گوشتکوب برقی

یه پلاستیک روی دشک بچه

یه جلد بالشت، یه شلوار و یه شلوارک پسرم

یه دشک نوزادی غیر قابل استفاده

اخرین قطعه ی یه ناخن گیر (بقیه اشو نمیدونم پسرم چکار کرد)😬

۱۵ تا اسباب بازی شکسته

یه پاپیون بچگانه

یه شونه پلاستیکی کوچیک//////

انباری: چند تکه سمباده

یه بشکه

یه بنر

زغال

طی شکسته

دو تا دسته طی اضاف

چند تکه چوب و سیم

چند تا کفی کفش🙄//////

در کمال تعجب وقتی امروز صبح بیدار شدم شوهرم مقداری شلنگ و یه تکه دیگه از لوازمش رو گذاشته بود کنار سطل اشغال. 🤨

مقداری هم اهن مال برادرشه جدا گذاشته که ببره شهرستان و پس بده. 

سلام به همگی خروجی امروز من :

کرم مرطوب کننده که تمام شده . ورودی ندارم چون سه تا مرطوب کننده داشتم الان شدن دو‌تا .

یه درب قابلمه داشتم که دسته ش شکسته بود خواستم بزارم خروجی  جدید بگیرم که خواهرم گفت دسته قابلمه دارم بهم میده ک اینو درست کنم .

یک شلوار جین همسرم ک کهنه شده 

چند دست لباس دخترم که براش کوچیک شدن و موقع پوشیدن اذیت میشه .

اگر جلد تاید و مایع لباسشویی هم خروجی حساب میشه ی جلد تاید و ی مایع لباسشویی ک تمام شدن 🙂

دو تا ورودی ناخواسته داشتم مادرشوهرم برای دخترم عروسک خرید و ی النگوی بدل ک رفته بود زیارت دور ضریح چرخونده بود ب نیت دخترم