2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735610 بازدید | 44665 پست
ببخشید ولی اضافه های غذا بریزی تو باغچه گیاه خاک  نمیشه من خودمم  تحقیق کردم متوجه شدم &nb ...

اره فرق داره 

منم پارسال میخواستم تو خونه کمپوست درست کنم خیلی وقت میگیره نتونستم انجام بدم متاسفانه 

میتونیم حداقل تو تابستون زباله های تر رو خشکشون کنیم تو زمستون هم رو بخاری دیدم بعضیا خشک میکنن و بعد یا به دست دام دارها برسونیم

یا بذاریم تو اشغالی حداقل خشک که باشه دیگه شیرابه بیشتری تولید نمیکنه

من تابستونا یه سبد میذارم تو حیاط بعضی وقتا پوست میوه و این چیزارو خشک میکنم. حداقل یه بار تو هفته هم انجام بدیم بازم غنیمته

کسایی که حیاط یا تراس افتابگیر دارن میتونن اینکارو بکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

دیروز دوتا روسری که نمیپوشیدم دادم ب خواهرم عوصش دوتا شال ک نمیپوشید داد بهم.امروزم ی دستمال برای تمیز کردن یخچال گرفتم.

فقط نمیدونم چرا اینقدر لباس میذاریم بیرون بازم لباس اضافه از یه جا درمیاد😵‍💫😵‍💫😵‍💫تازه من چند ماهه اصلا لباس نخریدم.

تو این چند وقته که با این تاپیک اشنا شدم خداروشکر یه کشو از دراورم خالی شد.بقیه هم سبکتر شدن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه سوال 

شما مدارک مربوط به دوران بارداریتون رو نگهداشتین؟مثل ازمایشات قند و بتا و ...یا سونوگرافی و برگه های بیمارستان و...

من همه رو نگهداشته بودم،گفتم شاید لازم بشه چند وقت پیش گذاشتم توی پلاستیک که بریزم دور،دوباره گفتم نکنه به کاربیاد؟🤔

فعلا زیر کنسول گذاشتم تا ببینم چه تصمیمی راجع بهشون میگیرم

یه سوال  شما مدارک مربوط به دوران بارداریتون رو نگهداشتین؟مثل ازمایشات قند و بتا و ...یا سونوگ ...

آره منم نگهش داشتم میخوام بندازم دور فقط عکسای سونوگرافی رو نگه دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
یه سوال  شما مدارک مربوط به دوران بارداریتون رو نگهداشتین؟مثل ازمایشات قند و بتا و ...یا سونوگ ...

سلام. من همه مدارک پزشکی م رو داخل ی پوشه بزرگ گذاشتم و نگه داشتم ب نظرم مهم هستن . البته من دوران بارداری و زایمانم یکم خاص بود و عملم هم اورژانسی بود فکر کردم بمونه ک برای بچه بعد خواستم اقدام کنم دکتر بدونه چکار کنه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سلام. من همه مدارک پزشکی م رو داخل ی پوشه بزرگ گذاشتم و نگه داشتم ب نظرم مهم هستن . البته من دوران ب ...

پسرم الان دوسال و نیمه شه.دیگه فکر نکنم به دردم بخورن.الانم باردارم هیچکدوم اون مدارک ب دردم نخوردن

آره منم نگهش داشتم میخوام بندازم دور فقط عکسای سونوگرافی رو نگه دارم

اره منم فقط ی عکس سونورو نگهداشتم.برگه های مربوط ب ترخیص از بیمارستانمم هست اونم نمیدونم بزارم باشه یا بندازم؟

ورودی امروزم دو تا تاب نیم تنه برای خودم که اصلا تاب اینا نداشتم یه لباس مجلسی که چندوقت پیش چهارتا گذاشته بودم خروجی  ،دوتا بلوز برای دخترم دیگه تا پاییز سعی میکنم ورودی لباس نداشته باشم یه کاپشن بچگونه هم زده بودن حراج خیلی بانمک و خوشگل بود وقتی که خواستم ببرم صندوق دیدم نیاز نیست گذاشتم سرجاش از این بابت واقعا خوشحالم

اره منم فقط ی عکس سونورو نگهداشتم.برگه های مربوط ب ترخیص از بیمارستانمم هست اونم نمیدونم بزارم باشه ...

فکر نکنم نیاز شه برگه های بیمارستانو فقط یبار بهداشت ازم خواست بردم نشون دادم خوب شد یادم انداختی گلم کلی برگه آزمایش اینارو نگه داشتم الان میرم بذارم خروجی

سلام خانمای گل منم تازگیا به جمعتون پیوستم و خیلی خوشحالم بابت حضور تو تایپیک 

سبک زندگی من کلا مینیمال هست و تازگیا دارم روی غذا تمرکز میکنم که اونم مینیمال کنم

خواستم بین پیام های قشنگتون یه چیز بگم که خودمم معمولا بهش عمل میکنم 

مثلا وقتی می‌خوام کمد دیواری رو تمیز کنم یه ماسک صورت میدارم بعد شروع میکنم به تمیز کردن اینطوری هم به پوستم رسیدگی شده هم کمد دیواری تمیز شده شما هم میتونید اینطوری هم به کارای شخصی تون برسید هم به منزل 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
پسرم الان دوسال و نیمه شه.دیگه فکر نکنم به دردم بخورن.الانم باردارم هیچکدوم اون مدارک ب دردم نخوردن

خب پس بنداز بره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
2810