2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736553 بازدید | 44687 پست
اگر تاپیک نزاشته بودم و اطلاعات از خودم نداده بودم صد در صد میزاشتم دوست هم ندارم کاربری جدید درست ک ...

من خواهرم خواننده خاموشه دخترداییم و خیلیای دیگه بالاخره از یه وسیله ای از یه گوشه عکس شناخته میشم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم خروجی های امروز من پنج تا مقنعه .۴تا مشکی ی دونه سرمه ای .براچمه

من هرچی میگردم دیگه چیزی پیدا نمیکنم البته هستا ولی دل نمیکنم چون بیشتر وسائل خونه هستن.وگرنه لباسو ب راحتی میذارم کنار

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من هرچی میگردم دیگه چیزی پیدا نمیکنم البته هستا ولی دل نمیکنم چون بیشتر وسائل خونه هستن.وگرنه لباسو ...

وای من برعکس ازلباس دل نمیکنم .اما وسایل خونه رو زود ردش میکنم .من اصلا منظمم نیستم .خداروشکر میکنم که ب این تاپیکه برخوردم .

👩‍❤️‍👨
دوستان در مورد عکس گذاشتن تو این تاپیک نمیدونم بعضی از دوستان چرا اینقدر مقاومت میکنن بابا یه عکس از ...

بله دقیقا حق با شماست عزیزم ، منم همین فکر رو می کردم ولی حوصله تایپ نداشتم شما زحمتش رو کشیدی .🌹

خوشبختانه دیگه هیچ خروجی ندارم فقط یه سری لباس‌های کار همسرم با حضور خودش باید بررسی بشه +همه چیزایی که گذاشتم واسه خروجی هم از خونه به بیرون منتقل بشن 

فقط میمونه ورودی ها که کنترل بشن دوباره خونه دچار انباشتگی نشه

به تعداد زیاد ظروف گل سرخی دارم که گذاشتم بعد ایام عید همه رو بفرستم سمت یزد برام بفروشن +پول فروش وسایل سفالم+پول فروش سرویس چینی شش نفره ام +یه سرویس ملامین پنج نفره هم داشتم که طی یک خرید هیجانی و تاکید اطرافیانم خریدم از توی کارتن هم بیرون نیاوردم اونم گذاشتم واسه فروش همه رو میخوام جمع کنم یه سرویس چینی سفید گرد لب طلا به تعداد ۲۰ تا مهمون بگیرم 

این شلف به دیوار حال بود یه شیشه گل پتوس و سه مورد وسایل مراقبتی پوستم که مدام استفاده داشتم توی طبقه ها بود گذاشتم خروجی +ظروف ملامین که واسه فروش گذاشتم

وای من روگازم چندماهه پاکش نکردم   کلا آدم بی‌نظمیم هستم .البته یه بچه ی ۱۱ماهه ام دارم واقعا ...

چند ماااه  از همین امروز استارت بانظمی رو بزن موقعی که بچه تون خوابه شما به کاراتون برسین

از کارایی مثل همین گاز پاک کردن یه عکس قبل و بعد بگیر انگیزه بشه برات و بعد مرتب پاک کن

به نظر من تمیز نگه داشتن خیلی راحتتر از تمیز کردنه

تمیز نگه داشتن پنج دیقه وقت ادمو میگیره اما تمیز کردن ممکنه یه ساعت وقت بگیره

مثلا اگه همین گازو بعد از هر سری استفاده پاک کنیم یه دیقه هم طول نمیکشه و...