2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

سلام خانمای محترم..من مدتها بود پیگیر این تاپیک مفید بودم البته از گوگل پیداتون کردم و اعتقادم این بود که نی نی سایت مفید نیس بنابراین هیچوقت عضوش نمیشم آخه من به دیتاهایی که وارد مغزم میشه هم حساسم ولی انقدر برام کشش داشت این تاپیک که چندروز پیش عضوشدم واین چندروزم درگیراین بودم ک پیامی بزارم یانه چون حس میکردم شما چند ساله کنار هم هستید یکم معذب بودم اما انقدرشما حرفای دلمو میزدین وانقدر خود من بودین انگار که نتونستم مقاومت کنم..خیلی حس خوبی بهتون دارم..از جمع های زنانه خوشم نمی اومد اما جمع شما واقعابرام جذابه خوشحالم کشورم همچین بانوان روشن فکرومتشخصی داره اگر قابل بدونید به جمعتون اضافه بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای محترم..من مدتها بود پیگیر این تاپیک مفید بودم البته از گوگل پیداتون کردم و اعتقادم این ب ...

خوش اومدی عزیزم ، قدم بر چشم ما گذاشتی 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام خانمای محترم..من مدتها بود پیگیر این تاپیک مفید بودم البته از گوگل پیداتون کردم و اعتقادم این ب ...

خوش اومدی عزیزم

و البته تمام دوستانی که جدید اومدن به جمع ما خوش اومدین

خوشحالم که داریم این سبک زندگی رو در خودمون و اطرافیان تقویت میکنیم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ورودی امروز من: یک شال خروجی: یه شال، یه جفت دمپایی، یه شلوار

من یه جفت دمپایی تو خونه داشتم کلا.

دو جفت صندل که یکیشو مهمونی به مهمونی میپوشیدم. یکی دیگه رو تابستون.

دمپایی م کهنه شده بود. امروز همینجوری صندل پوشیدم دیدم چه راحته تو پام تو خونه

هیچی دیگه دمپایی رفت خروجی و ورودی دمپایی نخواهم داشت😉 

منم مثل اکثرخانما علاقه به پاکسازی وخلوت بودن ونظم رو ازکودکی باخودم داشتم البته این حرف خودم نیس دیگران اینو درباره م میگن فک میکنم به خاطر این بود که مادروپدرم!بله درسته پدرم  این ویژگی روداشتن..پدرم برخلاف آقایون دیگه ازانباشگی وبی نظمی به شدت بدش میاد ومعروفه تو فامیل به تمیزی..من خودمم توعالم بچگی سرگرمیم مرتب کردن و نظم دادن به اشیا بود یه جاهایی فک میکردم بیماری شده حتی..مثلا اینکه گوشیم همیشه خلوته همه چی رو زودپاک میکنم چ پیام چ عکس و ویدئو..خوشحال شدم دیدم کسانی مثل منم وجوددارن  

یه مجسمه دکوری با یه پیراهن دخترم رفت خروجی ،امروز خونه مامانم بودم کلی کتاب درسی و رمان و... تو کمد مونده اونا رو گذاشتم تویه نایلون ،بنظرتون چیکارشون کنم بندازم زباله؟

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
از اومدنتون به جمع مون خیلی خوشحالم.چه ایده های خوبی در مورد کتاب دادید. پی نوشت عالی بود‌ در صورت ...

منم میتونم بیام تو گروه یا محدودیت دارین برای اعضا؟ 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
منم مثل اکثرخانما علاقه به پاکسازی وخلوت بودن ونظم رو ازکودکی باخودم داشتم البته این حرف خودم نیس دی ...

بیا با من دوست بشو پس .

هیچی تو گوشی  منم نیست . 

خوبه عجیب الخلقه های دنیای واقعی ، تو دنیای مجازی همدیگه رو پیدا کردن 🤩🤣

یکبار یه خانم از اشنایان اومد خونه من ، بعد گفت چرا خونه ات انقدر خلوته ؟ نمی دونم چرا  انتظار داشت خونه ام پر ازگلدون و مجسمه و میوه خوری و بوفه و کریستال و لوستر پر زرق و برق و .....  باشه ، اشپزخونه ام که دیگه هیچی ، طفلک شاخ در اورده بود از اون حجم از سادگی و خلوتی . فکر کنم حوصله اش سر رفته بود ، چیزی نبود که با نگاه کردن بهش سرش گرم بشه . فکر کنم تو این اوضاع خرید بیشتر و نمایش بیشتر ، خونه من براش جذاب نبود .