2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738282 بازدید | 44695 پست
دقیقا حالا جدا از وسیله جهاز ک آدم دلش نمیاد،من ی ظرف گل سرخی هم از مامانم گرفتم آوردم خونم،استفاده ...

منم ظرف گل سرخی دارم پیش خواهرم هست از مادر مرحومم یادگاری مونده دیروز گفت بیا ببرشون 

در حد شش تا پیش دستی و پیاله ازشون برمیدارم مابقی رو میبخشم البته من مادرم چندین سال فوت کرده شاید برا کسایی ک تازگی عزیزشون رو از دست دادن سخت باشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ظرف گل سرخی دارم پیش خواهرم هست از مادر مرحومم یادگاری مونده دیروز گفت بیا ببرشون  در حد ش ...

خدابیامرزه🤍،من دوتا پیش دستی گل سرخی هم از مادربزرگ همسرم گرفتم با ی قوری،،،ی کابینت کلا اینجور ریزه می‌زه یادگاری دارم🥴

نوش جونت😍ز کجا برنامه زندگیمو مینیمالیست کنم؟این تاپیکو بخونم یا برنامه داره؟

تاپیکو از اول بخون برنامه داره از صفحه ۸تمریناش شروع میشه،،،برای تغذیه مینیمالم چندروز دوستان حرف زدن و منم شروع کردم خلاصه

اتفاقا منم امروز به همین فکر میکردم مامانم برام دودست بشقاب چینی داده با پیش دستی یه دست هم پیاله گل ...

آخه واسه من ی سوپ خوری بزرگه😁نمی‌دونم حالا شایدم به مامانم بگم و برگردونم..

خدابیامرزه🤍،من دوتا پیش دستی گل سرخی هم از مادربزرگ همسرم گرفتم با ی قوری،،،ی کابینت کلا اینجور ریز ...

ممنون جمیع رفتگان قرین رحمت . آمین 

گاهی یادگاری ها اگر کاربردی باشن تضادی با زندگی مینیمال ندارن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
هیدوا جان ینی اجرت شمش از پارسیان کمتررره؟؟؟؟

من فکر میکنم چون شمش عیارش ۲۴ هست 

هیدوا جان ینی اجرت شمش از پارسیان کمتررره؟؟؟؟

بله عزیزم 

طلافروشی که من ازش خرید میکنم گفتن،اگه شمش رو برای پس انداز بلند مدت بخرید شمش به صرفه تره و موقع فروش کسری کمتری داره 

❌لایک❌