اگه میخواین مصرف گرا نباشین و درگیر این سیستم نشین به نظرم اول باید روی خودتون تمرکز کنین. بشینین با خودتون سنگ هارو وا بکنین.
مثلا زمانای قدیم وقتی میرفتی بازار فقط یه مدل کاسه بود نهایتا طرح گل روش فرق میکرد. الان میری میبینی بیشتر از صد مدل قالب فقط تو یه فروشگاه هست!
این همه وسایل جدید که هرروز میاد به بازار، اگه اگاهی نداشته باشیم ما رو درگیر میکنه. تو همه زمینه ها باید خیلی حواسمون جمع باشه.
مثلا همین اب پاش رو میگم. مامان من کلی گل داشت از قدیم اب پاش هم هیچوقت نداشت الان میری بازار کلی مدل های مختلف که هرکدوم یه کاربردی و یه کارایی داره در طرح ها و رنگ های مختلف. منم برای جهیزیه گرفتم ولی میبینم اصلا باهاش راحت نیستم. الان گذاشتمش خروجی. اون پارچ پلاستیکی هم گذاشتم خروجی. با یه بطری یا حتی لیوان هم میتونم گلامو اب بدم
یا مثلا تو بعضی خونه ها نگاه میکنی چندین مدل شکلات خوری و میوه خوری و شیرینی خوری و...
سوال اینه که همزمان از همش استفاده میکنین؟ معلومه که نه. خیلی کم پیش میاد از همه همزمان استفاده بشه.
الان یه نفر میاد میگه چرا من استفاده میکنم مثلا تو یکی شکلات فلان مارک می ریزم تو اون یکی شکلات فندقی تو اون یکی فلان شکلات. خب عزیزم اینم خودش اشتباهه چرا باید سه مدل شکلات تو خونه باشه!
یادمه قدیما بچه که بودیم عید که میشد همه فامیل یه مدل شکلات مربعی بود میخریدن که بهش میگفتن "کام"
الان چی؟ میری خونه هرکسی یه مدل شکلات میاره. همه هم میخوان همشو تست کنن بیینن چیه و چه مزه ایه
بیایم ببینیم ایا یه دیس معمولی نمیتونه کار شیرینی خوری رو انجام بده؟ ایا یه قدح معمولی نمیتونه کار میوه خوری رو انجام بده. یه مدل پایه دار داریم یه مدل بدون پایه یه مدل دسته دار یه مدل بدون دسته. ایا همه اینا نیازه؟
اگه میخواین مینیمالیست بشیم به نظر من قدم اول اینه که تنوع طلبی رو کنار بذاریم. به نیازامون اگاه بشیم. خودمون رو به چالش بکشیم. این تنوع طلبی ها موقتا شاید بهمون حس رضایت بدن.
دور و برمون رو از وسایل خالی و خالی تر کنیم تا فرصت داشته باشیم که ببینیم حس رضایت و ارامش واقعی رو چجوری میتونیم بدست بیاریم و بهش برسیم
همونطور که دوستان قبلا هم اشاره کردن یه شبه نمیشه مینیمالیست شد ولی خیلی خوبه که تو این مسیر باشیم و مدام خودمون و خریدامون و داشته هامون رو بذاریم زیر ذره بین...
اوه تازه فهمیدم چقد زیاد نوشتم 😁