2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738997 بازدید | 44705 پست
واسه این کشو میگفتم،،،البته الان ک میبینم همینجوری خوبه ب نظرم،چون همیشه همینطوری مرتب می‌چینم و شلخ ...

عزیزم خیلی مرتبه افرین 

ولی ببخشید میپرسم این همه دستمال برا چی استفاده میشه؟ 

برام سوال پیش اومد چون من فقط دو سه تا دستمال دارم تو کشوم 😁 

سلام صبح همگی بخیر.

در مورد روغن ریز منم رفتم تو گوگل دیدم جدا از بحث قیمتش،من یه مشکلی که دارم این روغن ریزها توش نمیشه شست.یه جوریه برای من.بعد یه مدت دیدید یه جوری میشه.

برای همین گفتم ورودی اضافه نکنم به جاش سعی کنم با همین بطری روغن که می ریزم سعی کنم کم بریزم حالا ببینم موفق میشم یا نه.

البته یه بطری روغن ریز برای روغن زیتون داریم وازش راضی ام

جنس اش خیلی خوبه ولی خوب روغن زیتون روزی یا دو روزی یه بار استفاده میشه ولی روغن ریز روغن مایع خیلی باید کاربردی باشه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد نظم دهنده ها من قبلا هم گفتم ودیدم اینجا دوستان هم اشاره کردند بعضی از نظم دهنده ها خودشون باعث بی نظمی اند.یادتون باشه نظم دهنده ها هم شامل دنیای مد میشن وخیلی زود از همه جای خونه ما سردراوردند‌.با بعضی از سبدهای جا دار ومحکم وکاربردی موافقم وخودم استفاده دارم برای زیر کابینت یا گاهی تو یخچال یا فریزر یا سبدهایی که بشه توش ابزار اقایون گذاشت یا بعضی از لباس ها.

شادی صدام کنید

خروجی امروزم تا الان یه چاقو بزرگ که خیلی کهنه شده بود ،یه ظرف کریستالی میوه خوری گذاشتم کنار بدم مامانم،یه پیراهن همسرم،یه مانتو، چهار تا شاخه گل یادبود عروسی ،کله قند تزئینیمو هم بازش کردم میخوام خردش کنم تو نت نوشته بود خراب نمیشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

دستمال های من:

سه تا دستمال برای خشک کردن ظرفها 

یه دستمال به پاک کردن وسایل برقی

یه دستمال برای پاک کردن کابینت

یه دستمال برای خشک کردن سینک

معمولا یه حوله کوچیک برای خشک کردن دستام تو آشپزخونه دارم.

دو تا دستمالم برای پاک کردن گاز واین چیزا که ابجیام یه ساله نمی ذارند دیگه بخرم میگن از دستمال های کهنه شال وتی شرت استفاده کن.

یه دستمال تو کشوی تی وی برای گردگیری هال

یه دستمال تو کشوی اتاق خواب برای گردگیری

یه دستمال دیگه تو اتاق خواب برای پاک کردن لباس مثلا گاهی لباس خاکی باشه یا چیزی شبیه این.

شادی صدام کنید

لوازم عقد:

مانتوی عقد نگه داشتم به خواست همسرم.

دسته گل عقد نگه داشتم.

چادرنماز عقد باهاش نماز می خونم.دلم یه چادر نماز جدید می خواد اگه جدید گرفتم این میدم مسجد.

ایینه وشمعدون کوچلوووووو وکله قند عقدم و جای حلقه هامون قبلا گذاشتم خروجی.

شادی صدام کنید
مینیمالیست یعنی چی دوستان؟

عزیزم مینیمالیست یه جورایی همون ساده زیستی خودمونه 

مینیمالیست ها از تجملات و زرق و برق دنیا به دورن و فقط وسایلی که نیازشونه نگه میدارن و یا خرید میکنن. خریدهای هیجانی نمیکنن. و چیزای اضافه و بی کاربرد و ناکارامد رو اطرافشون نگه نمیدارن

همون وسایلی که دارن سعی میکنن خوب ازشون مراقبت کنن و...

به جای اینکه در خدمت وسایل باشن و هرروز طبق مد روز دنیا به وسایل و ابزار اشپزخونه و خونه شون اضافه کنن، سعی میکنن روی توسعه فردی خودشون کار کنن و وسایل رو فقط در حد رفع نیاز داشته باشن و استفاده کنن

اینجا دوستان هرروز عکس میذارن و گزارش مینویسن از پاکسازی ها و رفع انباشتگی هایی که انجام میدن. کنارمون باشی بیشتر با این سبک اشنا میشی عزیزم

من کلا این سبکی زندگی میکنم ولی باز شوهرم مرض جمع کردن داره (دور از چشش دور میریزم😂)

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خانم ها این قاشق مربا خوری سرویس دم دستی ام ولی اصلا استفاده نکردم.چون به نظرم کوچیکه وکاربردی نیست. ...

قاشق مربا خوری سرویس مهمانم استفاده نکردم تا حالا به نظرم اون ها هم کوچیکن ولی حالا نمی ذارم خروجی چون سرویس.

واینکه من قاشق شربت خوری ام تابستون استفاده می کنم 

شادی صدام کنید
لوازم عقد: مانتوی عقد نگه داشتم به خواست همسرم. دسته گل عقد نگه داشتم. چادرنماز عقد باهاش نماز می ...

منم جای حلقه زیاد دارم برم دست به کار شم ،فقط دسته گل خواستگاریم با چادر عروسم نگه داشتم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها من عکس هایی که میدم تمیز ومنظم نیست شرمندتونم وگرنه معروفم به تمیزی با رگه های وسواسی.

انشا...نی نی به سلامت دنیا بیاد از اب وگل در اومد با عکس های پامسازی هام وتمیز کاری هام زخمی تون می کنم🙈🙈🙈😉😉

شادی صدام کنید
دستمال های من: سه تا دستمال برای خشک کردن ظرفها  یه دستمال به پاک کردن وسایل برقی یه د ...

من خیلی تباهم تو این زمینه 🤣

یه دستمال دارم که ازش برای همه چی استفاده میکنم. تمیز کردن سطح کانتر و کابینت ها و وسایل برقی و... 

یکی هم مخصوص خشک کردن ظرفا دارم فقط وقتایی که مهمون میاد استفاده میکنم ظرفای خودمونو وقت نمیکنم خشک کنم

یکی هم برای خشک کردن واشر لباسشویی همیشه کنار لباسشویی میذارم

اسکاج هام که کهنه میشن میذارم برای تمیز کردن گاز استفاده میکنم بعدشم قشنگ میشورم خشک میکنم. دو سه ماه بعد جایگزین میکنم