2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738306 بازدید | 44695 پست
میشه از هم تفکیکشون کرد؟ یه مقداریشو بذارین یه جای دیگه مثلا؟ اگر نه همه چیزای مربوط به هم رو تو یه ...

فردا میرم نگاه میکنم ولی ب فکر سبدم هستم 

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

بچه ها در مورد حال روحی که گفتین منم الان یکسال و نیم حال خوبی ندارم از وقتی پدرم رو ازدست دادم،هنوز حتی نتونستم باور کنم،همش با خودم میگم مگه میشه؟اصلا امکان نداره؟بعد این حال بد باعث شده هیچ چیزی باور کنید هیچ چیزی منو خوشحال نکنه،حتی تو خندیدن لحظه‌ای بابت شیرین کاری پسرمم، بابام میاد تو ذهنم که اگه الان بود واسش تعریف میکردم یا چقدر خوشش میومد،حوصله هیچ کاری رو ندارم ، دوست ندارم برم بیرون، خرید یا خونه کسی،در صورتیکه قبلا عاشق این کار بودم. منتها به قول دوستم که میگه وقتی خودت میدونی که خوب نیستی و نرمال نیستی بدون که خوب هستی یا خوب میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تاپیکاتونو نگاه کردم. به نظرم بیشتر با روحیات خودتون مشکل دارین تا بچه. یه کمی نظم بیشتر هم ب ...

😄😄😄😄خیییلی ممنون واقعا ،خیلی خوبه یکی از زاویه ی بیرونی تر به ادم نگاه کنه و نظر بده

دقیقا تصمیمم همینه ،بخاطرهمین امروز بعدازطهر وقت کشی کردم که پسرم نخوابه،تا شب دیروقت نخوابه،الان خوابیده،ولی نمیدونم ۱۲ و ۱ بیدار میشه باز یا نه!!!

بخاطر همین تصمیمهای جدید، انگشت خوردنشو ترک دادم،🥰قربونش بشم دلم تنگ میشه برا این حرکتش،عکس و فیلم دارم از انگشت خوردنش😄

تیوی دیدنش از ساعت ۹به بعد هم باید کنترل کنم تا بتونم ببرمش تو اتاق خودش. دقیقا تصمیمای مهمی دارم انشاالله بتونم.

😄😄😄😄خیییلی ممنون واقعا ،خیلی خوبه یکی از زاویه ی بیرونی تر به ادم نگاه کنه و نظر بده  د ...

آفرین به اراده ت. منم یه مدت دیدم پسرم وقتی عصر کارتون ببینه بد خواب میشه. یک ساله که کارتونش رو گذاشتم بعد ناهار. بهش گفتم اول ناهار بعد جیش بعد کارتون. دقیقا به همین ترتیب باید انجام بشه. بعد ناهار خودم هم میتونم دراز بکشم استراحت کنم یا کارامو انجام بدم. تا موقع خوابش هم فاصله هست. خیلی اوضاع بهتر شده برام اینجوری.

شما ها ویترین یا بوفه هم دارید که کلی ظروف کریستال و برنجی توش باشه

هیچ وقت از همون زمان هم که مد بود من از این دومورد خوشم نیمد

یه کابینت آشپزخونه ام ویترین شیشه ای خور بود کابینت ساز اومد شیشه رو برداشت و یه درب مثل بقیه کابینتهام زد 

بچه ها در مورد حال روحی که گفتین منم الان یکسال و نیم حال خوبی ندارم از وقتی پدرم رو ازدست دادم،هنوز ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو. روحشون شاد

حق داری عزیزم واقعا سخت و دردناکه. سوگواری زمان میبره. اصلا نگران نباش. خیلی طبیعی هست.

از پادکست دکتر مجتبی شکوری فصل پنجم قسمت ۱۳ و ۱۴ رو گوش بده. در مورد رنج و التیام سوگواری هست. کتاب هم در این زمینه معرفی میکنه برای مطالعه بیشتر.

اسم پادکست اینه

رادیوراه با مجتبی شکوری

من دارم ولی از اول به زور خریدم و الانم جمعش کردم  .هیچوقت دوست نداشتم ظرف به نمایش بذارم. بنظرم هیچ ظرفی لایق به نمایش گذاشتن نیست.

بچه ها در مورد خونه مامان ها وتعداد وسایلشون

مندقبلا مفصلا اینجا گفتم زن عموی همسرم مهمان نواز هستند وهمیشه سفره خونشون تو سالن پهن.مراسم دور از روتون ختم وشادی هم در منزل ایشون برگزار میشن ولی از حیلط تا انباری از اتاق ها وسرویس های بهداشتی خلوت ومرتب.کابینت هاش که باز می کنی هر چی لازم داشتیم جلوی چشممون ودم دستمون بود.یه ایوون دارند انقدر خلوت ومرتب که اقایون اصلا داخل نیومدن روی همون ایوون پذیرایی شدند.من که به شخصه لذت می برم البته که زن عموی همسرم خیلی خانم با تدبیر وبا سلیقه ای.

شادی صدام کنید
خونه مامانا پاکسازی بشو نیس😆

دقیقا همین امروز بچه هام گذاشتم پیش مادرم رفتم بازار بازم فکرم مشغول شد که چقدر مرتب کنم کمک کنم ولی آخرم همه جا شلوغه مامانم خیلی مشکلات داره از زانوش که باید عمل بشه وزن بالا و یک دستش که کلا از آرنج به بالا از کار افتاد فشار خون بالا توانایی کار کردن نداره ولی حداقل از وسایل اضافی هم دل نمیکنه هر وقت میرم خونشون با جون دل کاراش انجام میدم و وظیفه کوچیک خودم میدونم ولی واقعا بعضی  مواقع از توانم خارج هست و کم میارم یه سینک خالی میکنم گاز و کانتر تمیز میکنم یه جارو مختصر واسش انجام میدم ولی باز با این وحود وقتی میام خونه عذاب وجدان دارم  در حال حاضر من فقط میتونم به مامانم اینا سر بزنم چون راهم نزدیک هست و همه داداشام تهرانن و خواهرم شاغل توقع ها از من بالا رفته درصورتی که خودم کوه مشکلات دارم 

من نمی دونم چرا گرفتم حالا مثل چی پشیمونم چون با لولی بازی گرفتم الان می خوام رد کنم شوهرم می گه نه تو خیلی دوست داشتی   الانم کلی ظرف مسی توش چیدم یه مدت بردم اتاق بچه ها پر از عروسکش کردم تازه از این پا کوتاه های کوچیکه هر چی گفتم مامانم نخواستش

بچه ها در مورد خونه مامان ها وتعداد وسایلشون مندقبلا مفصلا اینجا گفتم زن عموی همسرم مهمان نواز هستن ...

در نقطه مقابلش مادر همسرم که توصیف نکردنیه خونشون.

با اینکه هیچ مراسمی خونشون ندارند ومهموناشون از ده نفر تجاوز نمی کنه.اینکه خانواده هایی پر رفت وامدند با اصل منیمال بودن منافات نداره.مهمون بشقاب زیاد می خواد دیگه با ده تا قاب عکس روی دیوار کاری نداره.

مثال می زنم البته.

شادی صدام کنید
دقیقا همین امروز بچه هام گذاشتم پیش مادرم رفتم بازار بازم فکرم مشغول شد که چقدر مرتب کنم کمک کنم ولی ...

خدادقوت عزیزم خیرش برگرده به زندگیت با وجود دوتا بچه کوچیک کمک حال مادرتی.

شادی صدام کنید

منم توی اتاق خوابم سطل آشغال کوچک از همون مدل ست با جعبه دستمال کاغذی بودن دارم (دستمال کاغذی توی کابینت آشپزخونه هست)چون توی اتاقم ضرورت داره وقتی از حمام بیام بیرون توی اتاق خواب ناخن میگیرم گوش پاک کن استفاده میشه یا مداد آرایشم تراش میکنم 

ولی باز جای فکر کردن داره ببینم میتونم تنبلی کنار بذارم بره خروجی🤔حالا من از تنبلیم نیست از عادتمه باید یه مدت بشورم بذارم کمد دیواری اگر شوهرم کنار اومد این مدلی بذارم بره خروجی

دقیقا همین امروز بچه هام گذاشتم پیش مادرم رفتم بازار بازم فکرم مشغول شد که چقدر مرتب کنم کمک کنم ولی ...

عزیزم تو درخت توانت کمکشون کن ،اول از همه وظیفه همسری و مادریت،کنارشم وظیفه دختر بودنت،شما یه نفرنمیتونی همزمان همه این نقشها رو کامل اجرا کنی ،سخت نگیر به خودت