2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738511 بازدید | 44697 پست
دوستان این وسایل جارو برقی به چه درد میخوره شما ازشون مدام استفاده میکنین؟

اولی ازسمت چپ ماله سشواره ،اون یکی هاماله جاروبرقیه اتفاقاخیلی کاربردین وسطی مخصوص جاهای باریکه که دسته جارونمیتونه بره اون یکیونمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب من این تاپیکو دیدم باز

من سبک زندگیمو به سبک مینیمالیست تغییر دادم

امروزم یه کیسه لباس جمع کردم شستم میخوام اتو کنم اهداشون کنم

الان کل خونه پاکسازی شده🤩

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

استاتر این کارایی گفتی و تجربه کاربرا خیلی قشنگ بوداا 

ولی خدا نکنه یه چیزی رو که خیلی وقته ازش استفاده نکردم بندازم دور 

دقیقااااا فرداش شدید لازمم میشه 

یا لباس باشه دقیقااا بهدش همون مد میشه :/

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨
منم همیشه درحال بهتر کردن و بالابردن روحیم هستم همش تا فرصت کنم کتاب میخونم تا چیزای جدید یاد بگیرم ...

واقعا سخته عزیزم. آفرین که تلاش میکنی تا حالت رو خوب نگه داری. هیچ عیبی نداره اگه گاهی کمتر کتاب میخونی. من با خودم عهد کردم اگر روزی وقت کتاب خوندن نداشتم حداقل یه پاراگراف بخونم😆 استمرار خیلی مهم تره. به مرور حالتون بهتر میشه انشالا.

آفرین که وقت میذاری برای خودت و آینده خانواده ت.

یه بار یه مشاور بهم گفت خوش به حال بچه ت که مادری داره که مطالعه میکنه و سعی داره آگاهیشو ببره بالا. بچه اون مادر قطعا موفق خواهد بود. 

استاتر این کارایی گفتی و تجربه کاربرا خیلی قشنگ بوداا  ولی خدا نکنه یه چیزی رو که خیلی وقته از ...

چون درست تحلیل نمیکنین چی لازم دارین و چی نه.

وقت بذارین و با دقت انتخاب کنین چه لباسها و وسایلی بمونن و چی ها خارج شن. اون موقع احتمالا دیگه لازمتون نمیشه

اره اما وقتی بعدا همون لازمت میشه و میخوای‌دوباره بخریش باید چندبرابر پول بدی خیلی حس بدی داره

لازمتون میشه چون درست تحلیل نمیکنین چی لازم دارین و چی نه. وقت بذارین و با دقت انتخاب کنین چه لباسها و وسایلی بمونن و چی ها خارج شن. اون موقع احتمالا دیگه لازمتون نمیشه در نتیجه نمیرین دوباره بخرینش که بخواد چند برابر پول بدین.

اولی ازسمت چپ ماله سشواره ،اون یکی هاماله جاروبرقیه اتفاقاخیلی کاربردین وسطی مخصوص جاهای باریکه که د ...

عزیزم اینا همه ش مال جاروبرقیه.

سمت راستی مو و پرز رو میگیره

من از وسطی استفاده میکنم برای گوشه ها و ...

بقیه رو گذاشتم خروجی

نمیدونم بچتون چندساله هست ولی زمان بدید تا با مشکلات بعدی مثل شب ادراری نگه داشتن دستشویی مواجه نشید ...

نه اصلا عجله نمیکنم بنا به خواست خودش پیش میرم،حتی الانم میگم باشه ایستاده کارتو بکن ،،اما خب کلا خودشو نگه میداره...بله فقط زمان لازم داریم هردومون😵‍💫😵‍💫

ما خونه تکونیمون رو بهمن انجام دادیم  تا تونستم هرچی که الکی تو خونه بود گذاشتم کنار ولی زیاد ...

منم دیروز مبل و فرشها رو دادم قالی شویی امروزم پرده ها رو شستم و نصب کرد همسرم،قبلشم شیشه های هال رو تمیز کردیم 

فعلا که همسرم نیست،تا شب بیاد مهتابی ها و دیوارهای هال و پنکه سقفی ها رو که دستم نمیرسه رو هم تمیز کنیم 

تا اون موقع تمیز کاریای معمول خونه رو انجام میدم و کنارشم یواش یواش پاکسازی دارم 

دوتا کار اساسی که تو زندگیم برام سخت بوده یه خونه تکونی و یه اثاث کشی بوده.با توجه به تجربه ای که پیدا کردم بهتره هر دو این کارها رو یواش یواش و سر صبر و حوصله انجام داد

اوایل زندگیم جوری خونه تکونی میکردم که کلا زندگیم تا یه مدت فلج میشد مثلا یهو هرچی مبل و فرش و موکت رو میدادم قالیشویی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان اگه میرم سراغ یه اتاق فقط همونجا رو کلا تمیز و مرتب میکنیم بعد میرم سراغ محل بعدی.

برای اثاث کشی هم اول خونه جدید رو خوب تمیز میکنم بعد یواش یواش مثلا اول هرچی مربوط به زیر زمین یا انباری هست رو " بعد پاکسازی" میبرم خونه جدید یه راست میبرم تو انباری جاساز میکنم بعد میام انباری خونه قدیم رو جارو میکشم میرم سراغ محل بعدی.

هرچی فرش و مبل و موکت هست اگه نیاز باشه حتما اول میبرم قالیشویی بعد میبرم خونه جدید

وقتی میریم خونه جدید اصولا همه کارامو کردم دیگه نیاز به چیدن لوازم آنچنانی ندارم مهمتر از همه پاکسازیه که حین اثاث کشی انجام دادم و سبک تر شدم 

❌لایک❌