2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738603 بازدید | 44700 پست
من خودم با پس اندازم خرد خرد طلا وربع سکه خریدم.اتفاقا الان که خروجی هام نگاه می کنم میگم می تونستم ...

دقیقا حیف پولمون واقعا. منم چهار ساله تصمیم گرفتم کمتر خرت و پرت بخرم و ورودی هام کنترل شده تره.

با بخشی از درآمدم مثل شما خرد خرد طلا خریدم. کاش زودتر میفهمیدم اینو الکی پولامو خرج نمیکردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قصری برای من خیلی کاربردی بود. تا پارسال که پسرم چهارساله بود استفاده میکرد. پارسال گذاشتمش خروجی‌

دختر من برعکس یکبارم استفاده نکرد اصلااا ، خیلیم زود  یاد گرفت همه چی رو ...

من موندم و   وسایلای نو ...

توی انباری موندن !

اما امسال  خیلی فکرم بازتر شده دقت روی همه ی ورودی ها  و تغذیه و مواد داخل یخچال اهمیت بیشتر ب سبزیجات و کاهو و قارچ و ...

قبلا از  تنبلی همممش برنج و ماکارونی میخوردیم   الان خیلی   خوشحالم از تایپیک های مفیدی ک میخونم و روی زندگیم تاثیر مثبتی داشتن  و خوشحالم از داشتن دوستای خوبی ک  پیداشون کردم و بهم راهنمایی و کمک میدیم

این راف رو خونه قبلی خریدم که فنجونامو بذارم روش و کمتر جا بگیره ولی بعد متوجه شدم اگر نمی خریدم هم با یه تغییر چیدمان و جمع کردن وسایل اضافه میتونستم فنجونامو تو کابینت جا بدم! تو خونه جدید بهش نیازی نداشتم میخواستم بذارم خروجی که دیدم به درد اینجا میخوره. سینی و تخته چوبی تکیه داده بودم قبلا به سمت راست و هردفه میخواستم یکیشونو بردارم همه به هم می ریخت. اینجوری برداشتن و گذاشتنش راحت تر شد

دختر من برعکس یکبارم استفاده نکرد اصلااا ، خیلیم زود  یاد گرفت همه چی رو ... من موندم و   ...

پسر منم راحت پوشک رو گذاشت کنار. اما چون توالت فرنگی براش بزرگ بود و توالت ایرانی پاش رو اذیت میکرد حدود دو سال از قصری استفاده کرد.

آره واقعا تاپیک خوبیه. کاش بیشتر بشناسن این تاپیک رو

فکر کنم همه گوش پاک کن داشتن به جز ما من از اول استفاده نمیکردم چون این جرم های داخل گوش کاملا وجود ...

منم از گوشپاک کن برای تمیز کردن بعضی وسایل ظریف و همینطور مرتب کردن گوشه  خط چشم استفاده میکنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
دختر من برعکس یکبارم استفاده نکرد اصلااا ، خیلیم زود  یاد گرفت همه چی رو ... من موندم و   ...

اینحا تنها تاپیک مفید ک تا الان دیدم دیگ چه تاپیک هایی دیدی مفید بوده ممنون میشم بگی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

راجب سیسمونی من خیلی خیلی کم خریدم 

ی دست رخت خواب مسافرتی  دو‌تا تشک اضافه 

ی پتو دورپیچ 

سه دست لباس سایز صفر و سه دست سایز یک 

شونه ناخنگیر قیچی فین گیر 

حوله 

دستمال خشک کن و دو‌تا زیر انداز تعویض 

شامپو و روغن بچه 

دستمال مرطوب و پنبه یک بسته 

یک کوله برای لوازم 

پستونک و شیشه شیر 

بعد ک بچه به دنیا اومد کریر هم دیدم لازمه گرفتم 

بعدش ننو هم گرفتم چون کولیک داشت فقط لای پتو می‌خوابید 

احتمالا شش ماهگی صندلی غذا بگیرم 

کلا خوشحالم کم خریدم 

این راف رو خونه قبلی خریدم که فنجونامو بذارم روش و کمتر جا بگیره ولی بعد متوجه شدم اگر نمی خریدم هم ...

ازین نظم دهنده ها من ۳تا خریدم قبلا،۳تای دیگه هم میخوام بخرم برا کمد اسباب بازی و بازم کابینت .خیلی خوبن

پسر منم راحت پوشک رو گذاشت کنار. اما چون توالت فرنگی براش بزرگ بود و توالت ایرانی پاش رو اذیت میکرد ...

پسر منم پوشکو راحت گذاشت کنار،اما فقط ایستاده دسشویی میکنه،قصری و صندلی و تبدیل توالت فرنگی هم به نوبت خریدم هیچکدومو استفاده نمیکنه،۵ماهه سرپا نمیشینه میگه ایستاده خوبه...😭😭😭دیگه اعصاب نمونده برام ، با بدی حرف زدم باهاش خیلی ناراحتم.۵ماهه گوش نمیده،،،همش کامل تخلیه نمیشه

بچه ها نظرتون راجب شستن فرش چیه من آخرین بار کددادم قالی شویی اصلا راضی نبودم اصلا 

ب نظرتون ی کارگر بگیرم بیاد داخل خونه بشوره ؟؟

این راف رو خونه قبلی خریدم که فنجونامو بذارم روش و کمتر جا بگیره ولی بعد متوجه شدم اگر نمی خریدم هم ...

مارتین جان یه چیزی بگم ناراحت نشی ها به نظرم این راف اینجا بدتر شلوغ کرده به جای نظم دادن همون ایستاده کنار در کابینت تکیه بدی بهتره.البته باز هر طور خودت می پسندی.

شادی صدام کنید

بچه ها من یه دکوری گذاشتم تو نایلون خروجی ام.چند روز پیشم‌گفتم کیف قرمز خریدم وگفتم رنگ قرمز رنگ من نیست چندباری تو مسافرت ها وپیک نیک رفتن ها استفاده کردم ولی دیگه کیف قرمز نمی خرم.الان گذاشتمش تو نایلون خروجی.

شادی صدام کنید

خروجی  دوتا جوراب یکیش رنگشو دوست نداشتم کادو بود یکیشم خراب شده بود کف جورابش  یه دونه لباس زیر که کش اش خراب شده بود  یه سوال خانما لاک که تاریخ روی شیشه اش گذشته خرابه یعنی بندازم دور  فقط سفید و برق لاکش تاریخش گذشته  بقیه اش خشک شده بود انداختم رفت 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔