2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

سلام سلام من امروزدر حرکت انتحاری جاکفشی خونه رو پاکسازی کردم یه عادت بدی دارن خانواده ما کفش نو می خرن قدیمی دیگه استفاده نمی کنن منم همه رو رد کردم رفت . تازه ورودی خونه هم منظم تر شد دیروز هم رفتیم بازار خودم که نخریدم چیزی دوستامم نگذاشتم بخرن رو هر چی دست گذاشتن می پرسیدم ندارید از اینا یا چه استفاده ای داره برات خودم حس رضایت داشتم 

جامایعی که گفتم فنرش خراب شده یه ظرف شیشه ای که نگه داشته بودم برای ابلیمو سال اینده ولی دیدم اصلا ...

ب نظرم این وسایل بدون کاسه خیلی بهتر میشه چیدشون الان ب جوری شده

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظرم این وسایل بدون کاسه خیلی بهتر میشه چیدشون الان ب جوری شده

کلا اینا جاشون تو کمده ولی شوهرم برمیداره نمیذاره سرجاش و جلوی اینه میذاره. همه رو هم یه جا نمیذاره. هر کدوم یه سمتی. منم بچینم دوباره همش ریخت و پاشه

گفتم بذارم تو باکس بهتر باشه 

کلا اینا جاشون تو کمده ولی شوهرم برمیداره نمیذاره سرجاش و جلوی اینه میذاره. همه رو هم یه جا نمیذاره. ...

آخ نگو ک داغ دلم تازه سد شوهر منم همینه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

منم امروز رفع انباشتگی یه کشو انجام دادم 

سه تا لاک  خراب شده بود 

چندتا براش سایه چندتا سوهان ناخن کند شده

چندتا چندتا گیره روسری سنجاق روسری که خراب شده بودن 

چندتا رژ تاریخ گذشته شونه ابرو شکسته

دهانشویه که استفاده نمیشد بقیه اش 

شونه  دم باریک شکسته 

ژل ضد عفونی دست که گذاشتم کیفم استفاده کنم 

کلی خورده ریز داشتم تو کشوم ریختم دور ولی باز از کشوم راضی نیستم هنوز کش مو و گیره و کلیپس هام و بدلیجات مونده 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بچه ها من این کاور رختخواب رو دیروز خریدم. توی هر کدومش دو دست رختخواب یک نفره با پتو و بالش جا شد. ...

خیلی خوبه منم فقط چهار دست مهمان دارم تا الآنم بیشتر از دو تا استفاده نشده برام 

بچه ها من این کاور رختخواب رو دیروز خریدم. توی هر کدومش دو دست رختخواب یک نفره با پتو و بالش جا شد. ...

اگر زحمتی نیست ابعادش رو بگو منم اینترنتی سفارش بدم گلم 

خانما شما خلال دندون نخ دندون پد ارایش پاک کن و پنبه  و ماسک های صورت اینجور چیزا رو کجا نگه میداریم ؟

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خانما شما خلال دندون نخ دندون پد ارایش پاک کن و پنبه  و ماسک های صورت اینجور چیزا رو کجا نگه می ...

من خلال دندون و گوش پاک کن و پنبه رو تو یخچال میذارم!

گوش پاک کن اصلا استفاده نداریم مال جهیزیمه فقط برای تمیز کردن قوری هام ازش استفاده میکنم!

نخ دندون هم کنار مسواک ها نزدیک روشویی گذاشتم

چقد خوب شده 

من تشک هام بزرگه دو تاش تو یه کاور جا نمیشه. یه دونه هم میذارم خالی میمونه 

من خلال دندون و گوش پاک کن و پنبه رو تو یخچال میذارم! گوش پاک کن اصلا استفاده نداریم مال جهیزیمه فق ...

من روشویی ام کمد یا طبقه و .. نداره گذاشتم تو کمد تو اتاق 😑

من خلال دندون و گوش پاک کن و پنبه رو تو یخچال میذارم! گوش پاک کن اصلا استفاده نداریم مال جهیزیمه فق ...

خلال دندون تو آشپزخونه . نه دندون کنار مسواک ها . جا کفشی رو گذاشتم بین حمام و توالت روش توی لیوان مسواک گذاشتم . گوش. پاک کن و پنبه رو میز آرایش