2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
دلم نمیاد بندازم دور 🥴 الان  زدم  به دیوار اتاق حس میکنم خیلی شلوغ شده  به نظرم دوب ...

منم دلم نمیاد.فعلا جزو خروجی هام نیست نکهش می دارم.

ولی قبول کنید چیز جالبی نبوده.من از ایتم های عروسی ام تا اینجا البومم دوست دارم.زود به زودم باز می کنم نگاه می کنم..

شادی صدام کنید

کار درسته.منم جای سیب زیمی پیازم سه طبقه بود پایه اش انداختم دور.سبدهاش خوشگل بود گذاشتم زیر سینک شامپو وصابون این چیزا می ذارم توشون.

سیب زمینی وپیازم گذاشتم دوتا سبد مستطیل شکل

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درسته.منم جای سیب زیمی پیازم سه طبقه بود پایه اش انداختم دور.سبدهاش خوشگل بود گذاشتم زیر سینک شا ...

پس حله میره جزو خروجی 

اگر بشه سبدها رو جدا کرد میتونم واسه نظم دادن به وسایل همسرم استفاده کنم

.

دلم نمیاد بندازم دور 🥴 الان  زدم  به دیوار اتاق حس میکنم خیلی شلوغ شده  به نظرم دوب ...

ننداز ی عکس از بچه ت بده شاسی کنن روش

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
دوتا از این سبد نظم دهنده ها خیلی وقته کابینت نگه داشتم خالی بودن اومدم پیاز و سیب زمینی هام گذاشتم ...

کارت درسته اگر خونه خودته از این تو کار ها نصب کن ‌‌خواهر منم مثل شما تو دو تا سید گذاشته خیلی راحت شد  

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
پس حله میره جزو خروجی  اگر بشه سبدها رو جدا کرد میتونم واسه نظم دادن به وسایل همسرم استفاده کن ...

به نظرم کلا بذار خروجی چون مدل سبدهاش جوریه که نمیشه چیزی توش گذاشت خودت گول نزن.

شادی صدام کنید

خروجی های امروز من 

یه سفره که کهنه شده و حس خوبی بهم نمیده 

ی تابه گرانیت ک خراب شده چند ماه قبل جایگزینش رو خریده بودم 

یه قالب کیک سیلیکونی 

ی قالب کیک ک زنگ زده 

چند تا کفگیر ملاقه دسته پلاستیکی ک دسته هاشون خراب شده بود در مجاورت گاز 

ی سطل پلاستیکی در دار 

ی دبه ترشی 

ی دبه ماست 

کارتن خالی چند تا 

گارانتی تمام شده وسایل برقی 

چند تا باکس گل طبیعی 

کارت درسته اگر خونه خودته از این تو کار ها نصب کن ‌‌خواهر منم مثل شما تو دو تا سید گذاشته خیلی راحت ...

آره خونه از خودمون هست اتفاقا جای خالی زیاد دارم برای درست کردن منتهی اول توی فکرم هست هرجوری لباسشویی رو از آشپزخونه خارج کنم به جاش یکی از این کاناپه هست چیه که گوشه آشپزخونه کار میذارن واسه نشستن وقتی خواستم اون قسمت درست کنم اینم احتمالا بگم درست کنه واسم

اون روز یه مبل تکی آوردم تو آشپزخونه واسه حین آشپزی و کارای آشپزخونه بشینم روش خیلی بد ریخت شد کلی فضا آشغال کرد دیگه به  فکرم رسید این نقشه رو پیاده کنم