2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

دوستان عزیز که از ۹۷ با تاپیک هستین و عزیزانی که جدیدا به جمعمون اضافه شدن تمرینات که برای خونه تکونی و خروج اضافیها هم خیلی بدرد مبخوره از صفحه ۸ شروع شده سعی کنید همه تمرینات رو انجام بدید تا هم اضافات رو رها کنید و هم خونه تمیز و مرتب تحویل بگیرید.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها عکس بزرگ رو تخته شاسی برای عروسیم ،۸ساله کاور کشیدم  تو کمد دیواری گذاشتم ،شما هم از این عکسها دارید چه کار کردید؟ 

لطفا پیشنهاد بدین چه کار کنم بزنم به دیوار اتاق خواب یا چی؟🤔

بچه ها عکس بزرگ رو تخته شاسی برای عروسیم ،۸ساله کاور کشیدم  تو کمد دیواری گذاشتم ،شما هم از این ...

عکس سرمجلسی میکی؟

برای ما تا پارسال روی دیوار بود الان کذاشتم تو کمد دیواری پشت لباس ها 

شادی صدام کنید
بچه ها عکس بزرگ رو تخته شاسی برای عروسیم ،۸ساله کاور کشیدم  تو کمد دیواری گذاشتم ،شما هم از این ...

عزیزم به نظرم اگه استفاده نمیکنید بندازین دور 

اتفاقا امروز یه ویدیو تو یو تیوب دیدم خانمه داشت پاکسازی میکرد عکس عروسیشون رو شاسی بود رو شک داشت بذاره خروجی یا نه. اخرشم گذاشت خروجی چون یه مدت بود بالای کمد گذاشته بود و استفاده ای نداشت براش

من فقط یه عکس شاسی بزرگ دارم از روز عروسیم حتی مجلس حنابندون عکس نگرفتم دیگه یه مدت خیلی رو مخم بود چون عکسمون دوستش ندارم میترسیدم همسرم ناراحت بشه امروز بهش گفتم گفت هرجور راحتی دیگه منم فعلا قدم اول گذاشتم توی کمد دیواری که بعد بتونم شوهرم راضی کنم یکی از عکس‌های بچه ها رو بدم عکاسی بچسبونه روی تخته اش و عکس خودمون پاره کنم🫣البته یه آلبوم کوچیک پر عکس عروسی داریم بازم خداروشکر جوگیر نشدم چندتا شاسی عکس داشته باشم وای فکر کردن بهش عذاب آوره😄

من خدا رو شکر چاپ نکردم اون موقع همین یکی رو عقلم کار کرد 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم به نظرم اگه استفاده نمیکنید بندازین دور  اتفاقا امروز یه ویدیو تو یو تیوب دیدم خانمه داش ...

دلم نمیاد بندازم دور 🥴 الان  زدم  به دیوار اتاق حس میکنم خیلی شلوغ شده 

به نظرم دوباره کاور کنم بزارم سر جاش 😁🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دوتا از این سبد نظم دهنده ها خیلی وقته کابینت نگه داشتم خالی بودن اومدم پیاز و سیب زمینی هام گذاشتم داخلشون بذارم کابینت 

سبد مخصوص سیب زمینی پیازم نو هست فقط پایه هاش زنگ زده که همین زنگ زدگی انرژی منفی میده و یکم بدقلق هست واسه توی کابینت فضای زیادی آشغال میکنه

حالا به نظر شما کارم درسته یا برگردونم داخل ظرف خودشون؟