2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
خانما به نظرتون کیسه وکیوم خوبه برای رختخواب های مهمان بگیرم دیگه خاک نمیگیره و راحت تو کمد جا میشه ...

من نمی دونم چرا با کاور این ها میونه خوبه ندارم چه اون شفاف اش برای مبلمان چه اون ها که قبلا می ذاشتند روی وسایل برقی که می چیدند بالای کابینت چه رو فرشی،چه کاور پتو.حس می کنم خودش یه جور شلختگی داره.دوست دارم وقتی کمد باز می کنم رختخواب ها یکدست ویه شکل مثل خط اتوی لباس مرتب چیده شده بودند.قسمت پتو ها هم همینطور.

ولی مسافرت یا پیک نیک که می ریم کاور پتو حتما می برم.

شادی صدام کنید
چه روش خوبی اینجوری منظم میشه چید تو کمد؟کاورتون پلاستیکیه یا پارچه ای من تشک و پتو هام کاور های خود ...

تننها جایی ک کاور داره از وسیله های ما فقط رخت خوابهاست

چون 90 درصدشون

حتی یکبار هم ازشون طی چندین سال لازمم نشده

برا همین کاور کردم ک خاک و خل ب خوردشون نره و طی زمان نیاز ب شستشو پیدا نکنن

و احتمالا تو مرحله بعدی پاکسازی بدم برن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه روش خوبی اینجوری منظم میشه چید تو کمد؟کاورتون پلاستیکیه یا پارچه ای من تشک و پتو هام کاور های خود ...

یه سر ب دیج.ی کال.ا بزن ببین کاور پتو و اینا اونجوری ک میخوای داره یا نه

ازون کاور های پک هم باید دستت بیاد ببینی یجوری میتونی بچینی که قشنگ فضای کاور رو پرکنه و فیکس شن رو هم یا نه.

برای من کمد دیواریم یه حالت باکس داره ک تو چشم نیست رو هم چیدمشون تو اون محفظه هه

خودش باعث مرتب موندنش رو هم میشه دیواره های مخفظه

خانم ها تغذیه منیمال که حرف اش ماهی تنک طلا زد خیلی عالیه‌.من تغذیه ام همیشه منیمال بوده ولی یه چیزی بگم 

من دوست دارم یه صبحونه بخورم یه نهار یه شام سبک

اگه بهار وتابستون عصرونه اگه پاییز وزمستون شب نشینی یا شب چره به قول معروف.از اینکه همش وبی برنامه در حال خوردن باشیم اذیتم می کنه.واقعا قدیم ها همه چیز سر برنامه بود.همه چیز اصول وچارچوب داشت

شادی صدام کنید
شوهر من فقط وسایل کهنه جمع میکنه خونه شده زباله دونی زورش نمیکنم بندازه دور😢

کم کم شروع کن بنداز دور

وگرنه یه روز بخودت میای که بین کوه زباله گیر کردی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من همش در حال انداختن وسایل اضافه هستم. نه نگو مینیمالیسم هستم

جلوی ورودیها رو بگیر 

خریدها رو کم کن و پول خریدهای هیجانی رو صرف چیزی که دوست داری کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من نمی دونم چرا با کاور این ها میونه خوبه ندارم چه اون شفاف اش برای مبلمان چه اون ها که قبلا می ذاشت ...

من خودمم کاور و رو فرشی نمیپسندم مبل ها و فرش هم کاور و روفرشی نداره  ولی پتو هام و تشک هام دارن با لباس مجلسی و کت های همسرم  اخه خیلی خاک میشینه رو پتو هام  من جنوبم خیلی سخته اونجوری تو کمد تمیز نمیمونه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
قطعا هر خانمی با توجه به شرایط زندگیش تصمیم می گیره.

قطعا اون چیدمانی که شما میگی خیلی کاربردی و شیکتر هست ولی  اینجا برای من کاربرد نداره اگه تابستون مثلا کولر ۲۴ ساعت تو اتاق خواب روشن نباشه پتو و لباس از گرما پودر میشه بعد یه مدت باورت میشه کیسه محکم و گونی تو کمد دیواری بعد چند ماه کامل پودر شده بود 😅و حشره و اینا هم زیاده 😓

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔