2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741336 بازدید | 44741 پست

کل پتوهای من چه جهیزیه چه هدیه چه پتو دوران مجردی همه اش درمجموع میشه سه تا یک نفره و یک دونفره

که دوتا یک نفره استفاده میشه و هر وقت پتو بخوام بشورم اون تک نفره تو کمد جایگزین میشه و دو نفره هم برای مهمان هست 

راستی دوتا هم پتو مسافرتی دارم 

حالا به نظرتون پتوهام زیاده یا مینیمال؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز پیش حرف رختخواب بود من گفتم این بخش خونه ام دوس ندارم وبابت اش گزارش نمیدم.قسمت پتوهای خونه ...

فکر کنم همه تو خونه هاشون از این پتو گلبافت گل گلی ها دارن من که همه پتو هام بجز دوتاش همه گل گلی و رنگ وارنگ 🤣😅قطعا پتو تک رنگ خیلی قشنگتره 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
شادی جان منم حس شمارو داشتم و تقریبا یکسال بود که پتوهای اضافی که از قضا رنگارنگم هستن انتقال دادم ا ...

السا جان ما هم خونه باغ داریم البته مال خودمون نیست مشترک.بعد ما خیلی اونجا مهمون می بریم وخودمون مرتب در رفت وامدیم وجالبه من هر سری ظرف وظروف می بردم البته عمه همسرم اونجا ساکن هستند[اخرش من اینجا شناسایی میشم]

هر بار می رفتیم از ظروف ایشون ومثلا زیر انداز وپتوشون استفاده می کردیم واقعا نمی دونم چرا به ذهنم نرسیده بود کمی وسیله برای استفاده خودمون ومهمونامون ببرم اونجا.

خدا کمک کنه این بارذاری به سلامت طی بشه یعنی من کلیی کار دارم.

شادی صدام کنید
السا جان ما هم خونه باغ داریم البته مال خودمون نیست مشترک.بعد ما خیلی اونجا مهمون می بریم وخودمون مر ...

مثلا الان داشتم اینجا چت می کردم به ذهنم رسید پتوی مجردی ام ببرم اونجا استفادمون میشه.یه شکلات خوری،قندون،تخته وساطورم که تو خونه بهش نیاز ندارم.همش اونجا لازممون میشه.در حالیکه هر سری می رفتیم از خونه کلی وسیله می بردم.

شادی صدام کنید
چند روز پیش حرف رختخواب بود من گفتم این بخش خونه ام دوس ندارم وبابت اش گزارش نمیدم.قسمت پتوهای خونه ...

منم پتوهام خیلی زیادن و نمیشه هم بخشید چون مهمون شب خواب دارم سالی چندبار

چهارتا پتوی دونفره 

پنج تا یک نفره 

۴ تا مسافرتی 

و علاوه بر اینا یه دونه هم پتوی مجردی شوهرمه 

منم پتوهام خیلی زیادن و نمیشه هم بخشید چون مهمون شب خواب دارم سالی چندبار چهارتا پتوی دونفره  ...

این صحنه چقدر برام آشناست.

من الان گذاشتم قسمت بالای کمد دیواری که تو اتاق نی نی+دوتا پتو یه بالشت نی نی+دوتا روفرشی ۱۲ متری

شادی صدام کنید
خانم ها حتی تو پاکسازی هاتونم نظم داشته باشید. تو دفترچه گوشی تون چندتا صفحه باز کنید وهر صفحه به ی ...

بله این روش عالیه منم الان میرم کشو شال و شلوارام بدرد نخورهارو بذارم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من مهمون شب خوابم بیشتر از سه نفر تا حالا نشده

منم مهمون شب خوابم تو نه سال ازدواجم فقط یه زن و شوهر با بچه شون بودن. فکر کنم سالی یکی دو بار اومدن تا حالا خونه مون. قشنگی شم اینجاس که تو شهر خودمون ساکنن😆