2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44705 پست
من توی جهیزیه ام میز اتو نشستنی داشتم که خراب شد الان پنج ساله یه بالشت میذارم لباس اتو میکنم حس میک ...

وای نگو یه سری خواهرم اومد رو بالشت لباس مردونه اتو کنه بالشت از قضا پلنگی بود لباس سفید شد پلنگی  قشنگ رنگ داد نگم از بعدش 🤣

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میز اتو ام ایستاده است.کنار رختخواب ها تو کمد دیواری یه مقدار فضا هست اونجا می ذارم.لوله جاروبرقی وبخارشو هم اونجا گذاشتم.

خانم ها اگه بالای رختخواب ها تو کمد دیواری فضا دارید به یه نجار بگید براتون یه قفسه بزنم در واقع فقط یه تخته می خواد اینطوری میز اتو،یا بالشت ها یا ملحفه ها می تونید بذارید

شادی صدام کنید
من طرفدار این سبکم... یعنی ذاتا اینطور بودم ن اینکه چون سبک شده تبعیت کرده باشم...  ولی لطفا م ...

برای خرید کردنش به نظرم قانون بزارید بچه ها زود قانون پذیر میشن .

و کاردستی سازی و چیزهای بازیافت رو به نظرم تحمل کنید 😊چون واقعا تو این سن خلاقیت های عجیبی از خودشون نشون میدن و حیفه که از بین بره 

اگه ریخت و پاش داره واسش سبد تهیه کنید وسایل کاردستی قوطی های بازیافتیشو اونتو نگه داره و دور ریزاش رو به زباله انتقال بده 

واسش قانون بزارید که بعد از بازی جمع کنه 

دیگه فکر کنم دو سه سالی تو این شرایط باشیم باید تحمل کنیم 

شادی جان تو این عکس،آشتی با فریزر یعنی چی عزیزم؟

یعنی بیشتر خوراکیایی که میشه رو فریز کنیم؟

که فکر نمیکنم با این سبک بخونه 

من زیاد اهل فریز کردن مواد غذایی نیستم

خوشحال میشم در مورش یکم توضیح بدی گلم

همسرو پسرم عادت ندارن غذای مونده رو که فریز شده دوباره گرم کنیم و بخورن برای همین خیلی کم غذا درست میکنم تا جایی که بشه زیاد نیاد با این حال یه چیزهایی هم که زیاد بیاد تا گرمه میدم نیازمند یا میبرم خونه مادرم یا مادرشوهرم.

❌لایک❌

خانم ها اگه دوست داشتید به این پیج هم سر بزنید منیمالیست نیستند اما با سلیقه ان اون موقعه که من ایسنتا داشتم تبلیغات نمی گرفتند.تاکید می کنم منیمالیست نیستند

شادی صدام کنید
چقد خوبه اینا  خانما شما رختخواباتون رو تو کمد همینجوری میچینین یا میذارین داخل این کاور بزرگ ...

من پتو تشک های مهمان تو کاور هست پتو  های دم دستی نه تو کاور نیست استفاده میکنیم روزانه

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
شادی جان تو این عکس،آشتی با فریزر یعنی چی عزیزم؟ یعنی بیشتر خوراکیایی که میشه رو فریز کنیم؟ که فکر ...

آشتی با فریزر همون فریزر کردن مواد غذایی که مورد پسند خودمم نیست.بهرحال هر عکسی یا هر نظریه ای لزوما کامل نبست واز جهاتی کاستی داره مثل همین متن-تصویری که من فرستادم که یه ایتم اش اشتی با فریزر که با هدف این تاپیک نمی خونه.

شادی صدام کنید
شادی جان تو این عکس،آشتی با فریزر یعنی چی عزیزم؟ یعنی بیشتر خوراکیایی که میشه رو فریز کنیم؟ که فکر ...

ما هم غذای فریزری نمی خوریم میونه ام با فریزر خوب نیست محتویات ثابت فریزر من این هاست:

سبزی قرمه سبزی وپیاز داغ 

سیر که چون زیاد ایتفاده دارم تو فصل اش حبه ای پوست می گیرم می ذارم فریزر و قاعدتا گوشت حالا مرغ یا ماهی 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لوبیا سبز برای یک ماه فریزر می کنم استفاده می کنیم.یا باقالی همون فصل.پاییز وزمستون باشه سبزی اش وسوپ چند وعده تو فریزر دارم.گردو چرخ شده برای دو سه وعده.این ها چرخشی ان وسریع استفاده میشن وبیشتر از یک ماه تو فریزر نمی مونند.

شادی صدام کنید