2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم راست میگی سخته این چیزا با زمان و حوصله حل میشه مثلا اگر کش مو میخواد بخره به جای پنج تا یگی ...

13 سالشه 

خیلی باهاش صحبت میکنم ولی گوش نمی کنه مثلا کلی کفش و شلوار و مانتو داره میگه میخوام استایل دیگه ای داشته باشم برای عید حالا منه مامان یه دونه کیف دارم همه جا هم میرم باهاش 😂

من تا رسیدن به خونه دلخواهم راه درازی در پیش دارم.

اگه دست خودم بود بدون اغراق دو سه ماهه به ایده الم می رسیدم ولی با مانع همسرم مواجه شدم.الان اومدم تو اتاق خواب باز می بینم پشت پنجره اتاق خواب گلدون گذاشته.باید یکبار بشینم در مورد این موضوع باهاش حرف بزنم.

یه چیزایی ام تو خونمون سلیقه ای که دوستش ندارم.مثلا رنگ بندی وسایل اتاق خوابم با هم همخونی نداره.موکت وپرده ها کرم.فرش سبز دیوارها وکمد دیواری ابی 

زمان رنگ زدن خیلی گفتم دیوارها سفید بزن گوش نداد.این چیزا خیلی اذیتم می کنه

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پذیرایی ولی خوبه فرش ها ومبل ها گردویی رنگ دیوار وپرده ها سفید.کابینت ها ترکیب قهوه ای وسفید ولی سفیدش با رنک روشن پذیرایی ست شده میز نهار خوری ام سفیده اینجا اوضاع خوبه.

شادی صدام کنید
,, بفرمایید  Leyli.dail y

اینجا رو که داشتم این اواخر همش تبلیغ یه چیزایی می‌کرد که خودش میگفت لازم نیست زیاد 

یعتی بیشتر روی تبليغات کار می‌کرد و کسب درآمد برای خودش 

منم دیگه نگاه نمی کردم وگرنه اوایل خیلی دوست داشتم دیگه تکراری شد برام

اینجا رو که داشتم این اواخر همش تبلیغ یه چیزایی می‌کرد که خودش میگفت لازم نیست زیاد  یعتی بیشت ...

ببین توی تبلیغات هم میگه اگر لازم دارید بخرید اگر نه نخرید 

حالا جدای از این مبحث (تبلیغات)چون من روی خودم کار کردم هرکس تبلیغ هم بکنه من کاری ندارم چون فقط برای نیازهام خرید انجام میدم 

شما فقط هایلایت ها رو ببین و شروع کن بعد دستت میاد. دیگه ام نیازی بهش نداری 

راستی داشتن این پیج خیلی  خوبه 

چون مدام با دیدنش خودتو کنترل میکنی برای خرید 

و حواست به رفع انباشتگی خونه هم هست 

بازم هرطور صلاح میدونید عزیزم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
با دستمال نمدار آروم بکشین روشون، تمیز میشن. بعصی گلها که غبارپاشی لازم ندارن مثل سانسوریا دیرتر ک ...

مشکلم با گلهای پتوس هست که غبار پاشی میکنم با دستمال نمدار تمیز میکنم بازم لک میفته روش

پذیرایی ولی خوبه فرش ها ومبل ها گردویی رنگ دیوار وپرده ها سفید.کابینت ها ترکیب قهوه ای وسفید ولی سفی ...

من کابینتهام یکدست قهوه ای تیره هست و ساده دوستش دارم البته باید سالها داشته باشمش چون نو و تمیز هست فقط پرده های پذیرایی باید عوض کنم+فرش عوض بشه +(مبل هم قهوه ای تیره مثل کابینت که قصد دارم به جای عوض کردن فعلا پارچه اش ترمیم کنم )اینا رو چه رنگی بذارم با کابینت هام ست میشه