2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736833 بازدید | 44690 پست
اگر بقیه دوستان هم موافقن این هفته رو اختصاص بدیم به یک قسمت مثلا آشپزخونه. تا جمعه پاکسازی کنیم و ...

منم دوست دارم خونه تکونی گزارش بدیم انگیزه بگیریم😍

اتفاقا این هفته را میخواستم بزارم برای اتاق بالایی که همون انباری باشه🤧

آشپزخونه را فعلا یه کم کابینت ها رو خلوت کردم .اما هنوز کار داره

عزیزم اون پماد سفیده فلامکسین اگه تاریخش نگذشته مخصوص سوختگی عالیههه .حرف نداره به محض اینکه خدایی ...

ممنون گلم که نظر دادی دیگه زنگ زدم خواهرم که پرسنل داروخونه هست پشت گوشی اسم تمام قرص و پمادهای که داشتم خوندم و برام توضیح داد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه اسباب کشی کردم ولی به خاطر اینکه مهمان داشتم وسایلم فقط جا زدم حالا باید در بیارم مرتب بچینم از فردا  یکی یکی کشو ها رو شروع می کنم شاید باز هم خروجی داشتم البته امشب یه پلاستیک زباله بزرگ اسباب بازی و عروسک دخترها گذاشتم خروجی ببرم دارالایتام  خیریه که من وسایل می برم لباس ها رو شسته اتو می کشن رو رگال می چینن قشنگ  کسی بخواد  می یاد انتخاب می کنن مثل فروشگاه ها 

هم تمیزه هم وسیله اضافه نداره هم اونی که داره نو. چندتاش برای دختر آفتابم مثال زدم.مثلا مادرشون مری ...

واو چقدر کاریزماتیک بودن😎

واقعا که ارزش الگو برداری دارن

ما هم یه فامیلی داریم مستاجر هستن و وضعیت مالی شون نسبتا پایینه

یادمه تو خونه های خیلی قدیمی و کوچیک زندگی میکردن.اما خانم خونه انقدر تمیز و با سلیقه بودن که همون خونه قدیمی را به گلستون تبدیل کرده بود.

تو همین نی نی سایت چقدر دیدم خانمایی که از تمیز نبودن خونه قدیمی شکایت میکنن.شایدم واقعا شرایط شون فرق داره

اما در مورد اون خانم یادمه  دو بار خونه ای گرفته بود که واقعا افتضاح بود و کلنگی محسوب میشدن. الان خداروشکر وضعیت شون بهتر شده

و نگم براتون از اخلاق و سیاست زنانه گرفته تا تربیت بچه هاش(که زبانزد عالم هستن از ادب) و مدیریت مالی نمونه هست.تو همین وضعیت اقتصادی شرط میبندم الان نیم کیلو طلا پس انداز کرده.

نمیخوام به قشر تحصیلکرده و دانشگاه رفته خرده بگیرم

این خانم که گفتم تحصیلات بالایی ندارن.دیپلمه هست .اما تو فامیل خودم کسانی هستند که دکترا دارن و تو ارگان های مهمی کار میکنن .اما تو خیلی چیزا سطح شون با این خانم قابل قیاس هم نیست 

حالا دوست داشتید در کنارپاکسازی در مورد چیدمان وکدبانوگری ام حرف بزنیم از قدیم میگن هر سری یه عقلی د ...

خونه مادرشوهرمو قبلا براتون توصیف کرده بودم که از هرجایی یه چیزی اویزونه و... 

حالا یه خواهرشوهر مجرد دارم که با اینکه تو یه همچین خونه ای زندگی میکنه ولی یه سری کارهاشو میبینم کیف میکنم

هیچ ادمی مسلما کامل نیست و بالاخره هرکسی تو یه زمینه ای مشکل داره 

این خواهرشوهر منم مثلا وسیله و ات و اشغال و خرت و پرت زیاد داره. مثلا تو اتاقشون یه تاقچه دارن پر از شامپوهای مختلف و لوازم بهداشتی ارایشی و..‌. که خیلیاش شاید تاریخشم گذشته باشه ولی اصلا برنمیداره نگاه کنه ببینه چی به چیه

ولی کارایی که انجام میده و من دوس دارم یکیش همین مورد کفش ها. جاکفشی ندارن وقتی از بیرون میاد کفش هاش رو سریع تمیز میکنه و میبره میذاره تو کمدش

یا از بیرون میاد وقتی گرم بوده و عرق کرده سریع لباساشو میندازه لباسشویی با اینکه لباسشوییشون ازین دوقلو قدیمی هاست و کلی طول میکشه باهاش لباس شستن! 

یا مثلا کیف زیاد نداره. تیپش اکثرا سفید و مشکیه یا نهایتا ابی و همه لباساش همیشه با هم ست هستن. لباس گل گلی و اینا نداره. اکثر لباساش حتی تو خونه ای ها ساده هستن و بدون طرح به خاطر همین همیشه خوش پوش به نظر میاد. 

حالا من نگاه میکنم میبینم اکثر لباسام طرح دارن مثلا بلوز طرحدار با شلوار طرحدار بپوشی خب دیگه خودت توش گم میشی و شلخته به نظر میای!

من قبلا لباس طرحدار خیلی میخریدم ولی جدیدا دیگه سعی میکنم لباس ساده بخرم یا نهایتا راه راه باشه نه گل گلی با طرحای شلوغ و درهم برهم که بیشتر ذهن رو اشفته میکنن

عید که رفته بودم خونه مامانم اینا دو تا پشتی گنده برام درست کرده بود چون خونمون خیلی بزرگ بود و مبل هم ندارم بنده خدا میگفت خونتون خالی نباشه،  با اینکه شیش تا پشتی دیگه هم داشتم‌! 

حالا میبینم واقعا اضافین

راستش همون موقع که بهم داد میخواستم قبول نکنم ولی گفتم دلش نشکنه با چه ذوقی درست کرده. حالا نمیدونم چیکارشون کنم. دوباره برگردونم به خودش یا بدم به یکی دیگه؟ 

عید که رفته بودم خونه مامانم اینا دو تا پشتی گنده برام درست کرده بود چون خونمون خیلی بزرگ بود و مبل ...

من جای شما باشم حس میکنم ته دل مادرم ناراحت میشه از اینکه برگردوندم 

ترجیح میدم اگه نو هستن هدیه بدم به کسی یا اینکه ببخشم به یه نیازمند،مادرمم فکر کنه هنوز دارمش💝

❌لایک❌

من توی این سیزده سال زندگی مشترکم یادم نمیاد دکوری خریده باشم یه دکوری توی گلخونه دار زدم که از دوران مجردی داشتمش سه تا مجسمه خنگ هستن😄فردا باید بیارمش پایین بندازم توی دست بال بچه ها باهاش بازی کنن بشکنه بره پی کارش🤪بچه هام وقتی بزرگ شدن باید ازشون حلالیت بطلبم که واسه مینیمالیست شدن خونه ام خیلی چیزا رو انداختم گردن طفلی ها گفتم شکستنش🫣🫣

این قسمت مادر نمونه😎

واو چقدر کاریزماتیک بودن😎 واقعا که ارزش الگو برداری دارن ما هم یه فامیلی داریم مستاجر هستن و وضعی ...

چقدر عالی همممون دوربرمون از این خانم ها ی با سلیقه داریم خوبهدهرزازگاهی از اخلاق های خوبشون به همدیگه بگیم.

شادی صدام کنید