2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736162 بازدید | 44675 پست
منم اوایل ازدواجم چند جور غذا و پیش غذا و دسر و اوووه ... اما دیدم انگار من اینطوریم بقیه ی مدل غذا ...

راستش اطراف من همه حداقل دو مدل غذا و دسر و ... آماده می‌کنند .

منم طبق دیده هام عمل میکردم تا الان . از طرفی میگفتم خب باید جبران کنم .

اما خب تا کی خودمو هلاک کنم چون که می‌خوام جبران محبت کنم ؟

من می‌خوام از این به بعد ساده مهمونی بگیرم . امیدوارم بقیه هم هر وقت منو دعوت کردن ساده بگیرن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش اطراف من همه حداقل دو مدل غذا و دسر و ... آماده می‌کنند . منم طبق دیده هام عمل میکردم تا الان ...

خوب خیلی خوبه که می خوای محبت اطرافیانت جبران کنی ولی یه پیشنهاد 

چطور به جای اینکه مثلا در سال ۳ تا مهمونی مفصل بدیم مثلا ۶ تا مهمونی ساده برگزار کنیم.اینجوری تعداد دفعاتی که در کنار عزیرانت هستی بیشتر میشه .هر بار هر می تونید با ایتم متفاوتی پذیرایی کنی.

برای تولد دخترتم همینطور انشاا...‌سالهای سال تولدش ،موفقیت هاش جشن بگیری همه ایده هات برنامه هات نذار برای یک تولد تقسیم اش کن ببین مناسبت های قشنگ زندگیش

هم خسنه نمیشی هم ساده است هم صرفه جویی هزینه است هم دورهمی های بیشتر.

شادی صدام کنید
من یه کارتن آوردم ظرف های که استفاده ندارم یاتعداد زیاده و اهل خانواده راحت کثیفشون می کنن جمع کنم م ...

من این کار چند هفته پیش انجام دادم وهمش از خودم می پرسم چرا زودتر این کار نکردم چرا انقدر دیر؟

شادی صدام کنید

این متن عالی.منیمالیسم بودن فقط در مورد وسایل خونه وپوشاک نیست

در حوزه های دیگه زندگیمونم هست وخیلی تاثیر داره‌

مثلا من از چندسال پیش شروع کردم تعداد مواردی که به خاطرش از همسرم ناراحت می شدم حذف کردم [توضیح اش مفصل]

الان مدتیه تصمیم دارم بخشی از خاطرات تلخ ام دیگه مرور نکنم  تا کلا بره اون ته ته های ذهنم وچه بسا فراموشش کنم.

تعارف گذاشتم کنار یه سری از افراد از زندگیم حذف کردم وهزینه اش پرداخت کردم.

لیست کارهایی که باید روزانه ،هفتگی وسالانه انجام بدم دونه دونه انجام میدم وحذف می کنم

موارد زیادی هست واقعا

که بخشی اش می ره زیر مجموعه نظم

اینجوری در اخر اون چه برات می مونه کاملا مفید وکاربردیه

شادی صدام کنید

منم یه نایلون بزرگ که همسرم از خریدهای فروشگاه اورده خونه برداشتم و خرد خرد هرجا رو تمیز میکنم هرچی باید بذارم بیرون،میره داخل این نایلون.دیگه فک کنم تا آخر هفته دیگه پر بشه بگم بیان ببرن

پسر کوچیکم سه تا سه چرخه تو خونه داره که من مرتب یکیشو میذارم تو راپله های پشت بوم انقدر تو خونه شلوغ نباشه،تو فکرم آخر هفته اونم با خرت و پرت ها بدم بره چون این خانمی که میاد وسایل رو ببره بچه کوچیک داره و هردفعه یه اسباب بازی کوچیکم شده که بچه ها دیگه باهاش بازی نمیکنن میذارم کنار میدم به بچه ش 

اون برق چشای بچه بخدا میارزه به کل دنیا

❌لایک❌