2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737016 بازدید | 44690 پست

من قبلا هم اینجا گفتم دوست دارم وسایل خونه ام کاربردی وساده ونو باشه این سه آیتم برام خیلی مهمه.

تو دکوراسیون خونه میز خاطره،میزی که روش میوه مصنوعی می ذارن،میزی که روش سماور می ذارند،میزی که تبدیل میشه به کافه،میزی که مدتی مد شده بود از این تلفن های قدیمی وسنگین میذاشتند که رنگ شون قهوه ای بود نمی پسندم

دیواری که روش عکس های خانوادگی ریز ودرشت می زنند واقعا دوست دارم  جایی ببینم لذت می برم ولی تا امروز نتونستم خودم راضی کنم هنچین چیزی داشته باشم.

کلکسیون دار ها دوست دارم بهشون احترام می ذارم چون خودش یه سبک ومعمولا هدفی دنبال می کنند مخصوصا در حوزه هنر وفرهنگ

شادی صدام کنید

در مورد هدیه همسرم من اصلا دوست نداره من پوشاک هدیه بگیرم میگه رنگ وسایز ومدلش مشتبه سلیقه ما نیست خودشم گرفتن هدیه به صورت پوشاک دوست ندارم.بنابراین این قبیل هدیه ها یا می بخشیم یا می دیم خروجی.

ظرف وظروفم که اگه قابل استفاده باشه استفاده می کنم اگه نه یا می بخشم یا هدیه میدم مثلا من یه مرغ خوری سایز بزرگ خریدم خواهرم چون می دونه ظرف دوست دارم برای تولدم سایز متوسط همون مارک ورنگ برام خرید خوب قطعا استفاده می کنم

ولی همون خواهرم امسال یه ظرف خرید برام که گرچه خوش رنگ بود ولی اصلا کاربردی نبود من چند هفته پیش هدیه دادمش به کسی

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم تو مخاطبای گوشیم

غوغایی بود

همه اضافی هارو پاک کردم

بعضیاشو حتی نمیدونستم کی هستن و کجا شمارشونو ذخیره کردم

چندتا اعضای خانواده هم گذاشتم تو علاقه مندی ها و اومدن بالای مخاطبا و دم دستم که هردفه مجبور نشم اسمشونو سرچ کنم

باید یه روز برم سراغ عکسای گوشیم و اضافیارو حذف کنم 

که برای عید گوشیم فضای خالی داشته باشه بخوام عکس جدید بگیرم 

یه نکته جالبه دیگه اینکه من الان تو گروه سبسمونی ام 

جالبه که خانم ها عکس میدن وکلی خرید کرذند بعد خانمایی که قبلا باردار بودند وزایمان کردند میان میگن فلان وسیله تو سیسمونی به دردمون نخورد من این پیام ها می خونم وسعی می کنم ازش درس بگیرم.

نکته بعدی اینکه می بینم تو عکس هاشون برای بچه دوچرخه خریدند ماشین بزرگ خریدمد که‌مثلا مناسب دوسالگی بچه است یا کاپشن برای سه سالگی اش راستش این ها درک نمی کنم

که چرا اون دوچرخه از الان تا هفت سالگی بچه ام باید تو اتاق اش بمونه خوب نمیشه همون ۷ سالگی اش برم براش بخرم.

شادی صدام کنید
خدا حفظش کنه دختر من مداد پیدا کردنی میز تلویزیون سفیده میره اونجارو خط خطی میکنه

اره بچه ها همه همینطورن 😅😍اخ میز سفید با چی پاک میکنی لک هاشو من وسیله سفید ندارم ولی خیلی دوس دارم اگه خواستم عوض کنم رنگ روشن بگیرم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
 اره بچه ها همه همینطورن 😅😍اخ میز سفید با چی پاک میکنی لک هاشو من وسیله سفید ندارم ولی خیلی د ...

با دستمال نمدار میکشم روش پاک میشه میز مامانم رنگش تیره هس هرروز باید دستمال بکشه گرد و غبار روش زود میشینه ولی سفید اصلا معلوم نمیکنه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
رفتم تو مخاطبای گوشیم غوغایی بود همه اضافی هارو پاک کردم بعضیاشو حتی نمیدونستم کی هستن و کجا شمار ...

منم دیروز ۳۰۰و خورده ای عکس اضافی و اسکرین هایی که به دردم نمی‌خورد رو پاک کردم پیام هامم هرروز تبلیغاتی رو پاک میکنم

من قبلا هم اینجا گفتم دوست دارم وسایل خونه ام کاربردی وساده ونو باشه این سه آیتم برام خیلی مهمه. تو ...

واقعا اینطور زندگی کردن خیلی خوبه شما دیگه اصلا وسیله ی بدرد نخور ندارین خونتون منم چندروز پیش یه ظرف میوه خوری داشتم خیلی خوشم می‌ومد ولی گوشش بد شکسته بود یجور گذاشته بودم بوفه که اون گوشش معلوم نبود دلم نمیومد بندازم بره طرحشو دوست داشتم ولی دلمو زدم دریا گذاشتم آشغالی 

منم دیروز ۳۰۰و خورده ای عکس اضافی و اسکرین هایی که به دردم نمی‌خورد رو پاک کردم پیام هامم هرروز تبلی ...

شوهرم عاشق عکس گرفتنه 

چون گوشی خودش کیفیت دوربینش پایینه هی گوشی منو برمیداره از همه چی عکس میگیره. میگم خب میخوای چیکار این عکسارو.

میگه بذار باشه قشنگه.

از منم هی میگه وایستا عکس هنری بگیرم همه چی تو عکسه معلومه به جز من!

الان نشستم عکسای پارسالمونو پاک میکنم

پنجاه تا فقط تو یه نقطه ازم عکس گرفته خخخ

دقیقا من خودمم این مشکلو دارم که مثلا کسی برام چیزی میاره و دوسش ندارم نمیتونم رد کنم بره. میترسم طر ...

اره خوب رو این رفتاراش کار کرده از همه مهمتر اینکه حرف دیگران براش مهم نیست این یه نکته طلاییه

❌لایک❌
یه نکته جالبه دیگه اینکه من الان تو گروه سبسمونی ام  جالبه که خانم ها عکس میدن وکلی خرید کرذند ...

دقیقا چیزایی که شاید تا سالها استفاده نشن و شاید بعداً هم بنا به روحیه بچه اصلا استفاده نشه 

بهتره حداقل موقع خرید بنا به تجربه خودم ( چون پدر و مادر اصولاً به خاطر فامیل و در وهمسایه اصرار به خرید وسیله ها دارند ) هزینه اون وسیله رو سرمایه گذاری کنیم به صورت سکه یا طلا بعداً اگه اون وسیله نیاز شد از همون سرمایه تهیه کنیم .

البته شاید این حرف من با اصول مینی‌مالیستی مغایرت داشته باشه ولی با توجه به اقتصاد ایران بهترین کاره

بچه ها پیامک های تبلیغانی گوشی تون اگه به نمی خواهید از قسمت تنظیمات مسدود کنید دیگه از اون خط براتو ...

من چندتایی رو مسدود کردم ولی بازم هرروز از یه شماره جدید میفرستن