2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
من هنوزم حرف خودم می زنم ایرانی ها همه چیز دوره ای هستند الان هر خونه ای می رم یه گوشه خونه پر از گل ...

آره آره

من با پیروی زیاد از مد مشکل دارم

حالا میخواد راجع به گل و گیاه باشه یا هر چیز دیگه ای.

همه ش باعث مصرف گرایی هست

یه مدت گلدون رنگی مد میشه یه مدت فلزی یه مدت تو این سبد گلهای حصیری. این استندهای چوبی و فلزی گل😶

یا حتی مدل میز و مبل و اینها

خیلی کم خونه متفاوت میبینم.

البته خیلی خوبه که تو چند سال اخیر مردم بیشتر سراغ گل و گیاه میرن. اما در کنار اون یه جور مافیای مصرف گرایی واسه وسایل مرتبط بهش هم زیاد شده شدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر عالی من تو نمای اشپزخونه این هاست مایع ظرفشویی،جای قلشق چنگال،ماکروفر ،روغن مایع وروغن زیتون‌ک ...

یه راهکار برای گلدونات اینه هرجا میری یه دونه هدیه ببر براشون 

هم قشنگه هم از شلوغیشون راحت میشی عزیزم

البته اگه وقتایی باشه که تنها میری(مثلا خونه دوستت) بهتره 

چون همسرت ببینه این گلدونها یکی یکی داره پر میکشه ناخوادگاه بیشتر میخره🙃

❌لایک❌
من برای خودم و مهمون سفره پارچه ای دارم  هم از این سفره یزدی ها و هم سفره قلمکار  خیل ...

ماهم سفره پارچه ای داریم 

خیلی خوبه 

هرچی بیشتر بشوری بهتر میشن انگار😊

یه دونه پلاستیکی داشتیم که چند روز پیش دادم رفت از بس شستنش بعد استفاده سخت بود

❌لایک❌
خب وقتی 20 تا دارید چه کاریه اون 3 تا رو رد کنید؟ 😅 یوقت ممکنه یکی‌ش بشکنه و جایگزین کنید، اینا سر ...

چمیدونم والا پیش خودم گفتم رُند بشه🤣🫢😄من از خیر مینی مالیستی باید بگذرم وگرنه کل خونه خالی میکنم شوهرم فکر میکنه دزد اومده🤣🤣🤣🤣🤣

این چند روز سرگرم پاکسازی یخچال و کمد بودم 

کلی خرت و پرت گذاشتم خروجی 

یه قسمت از کمدم پر بود از پسته و بادوم و فندوق که از اول سال سر آجیل عید چون خندون نبود مونده بود مهرماه و فصل چیدن پسته هم شده بود هرکسی مقداری برامون اورده بود(خودمون زمین پسته نداریم😄) همه خندوناش خورده شده بود و بقیه ش مونده بود....خلاصه همت کردم همه رو شکستم و مغز کردم و مزه دار کردم مرتب دادم به همسر و پسرم ببره مغازه و مدرسه و یه مقدارشم گذاشتم یخچال به مرور استفاده بشه از کت و کول افتادم خداییش 🤪

یه حجم زیادی از این پسته ها رو مادربزرگ همسرم برامون فرستاده بود منم یه جعبه نبات گرفتم و رفتم ازشون تشکر کردم 

وای وای دم اومدنی یه نصف گونی بزرگ از این پسته هایی که خندون نیست رو اورد داد به همسرم گفت بده بچه ها تو حیاط بشکنن بخورن سرگرم بشن!!

خدااااا

ممنونم ازشون ولی من کلی وقت گذاشته بودم از اون همه پسته ای که کسی حوصله مغز کردنشونو نداشت راحت بشم 

به همسرم گفتم بیا چند قسمت کنیم ببریم خونه خواهرات و .... دو دستی گونی رو بغل کرده و اصلا اینکارو نمیکنم بذار تو کمد هروقت وقت داشتی یه کاسه بشکن و مغز کن،خورده میشه!!😑😑😑😑😑😑

خلاصه که چقدر خوشحال بودم از اینکه یه قسمت کمد خالی شده

خدایا شکر🚶‍♀️

❌لایک❌
چمیدونم والا پیش خودم گفتم رُند بشه🤣🫢😄من از خیر مینی مالیستی باید بگذرم وگرنه کل خونه خالی میکنم ...

خخخ

همسرم گاهی میگه انقدر داره یواش یواش خونه خالی میشه گاهی صدا توش میپیچه!😄😄😄

❌لایک❌
عزیزم اینا اب یا خورشت که بریزه روش، رد نمیشه برسه به فرش؟

در حد یکی دو قاشق نه مشکلی پیش نمیاد 

ولی خب مثلا لیوان آب بریزه چرا 

قطعا رد میشه

پارچه هست دیگه 

احتمالا واسه خونه با بچه کوچیک مناسب نباشه 

نه عزیزم اصلا خراب نمیشن  من خیلی سال هست که دارمشون

من یه دونه دارم. هدیه گرفتم تازگی. سفره پلاستیکی کوچیکی که برای زیر سبزی و اینجور چیزا استفاده میکردم خراب شده. میتونم این پارچه ای رو جایگیزنش کنم.

سلام بچه ها صبحتون بخیر.

من دنبال خرید ی زیر سفره ای هستم. 

زیر سفره ای قبلی ام هم کهنه شده هم ضخیم و سنگین هست. ی چیزی میخام خیلی شل و ول نباشه زیر سفره جمع نشه.. در حد روفرشی هم ضخیم نباشه.

پیشنهادی دارید ؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
اها درست ..من سیزده ساله متاهلم اکثر وسایلامم قدیمیه الان که تصمیم به مینی‌مالیستی شدم باید سیزده سا ...

تو هم مثل منی....منم ده ساله عروسی کردم.بچه ها یک روز نبودم چقدر تایپیک جلو رفته.منم که دوست دارم همو رو بخونم.بحث قوری شد.من یک دونه قوری دارم با یک کتری که هم برای خودمون هم مهمون و یک قوری کوچولو برای درست کردن جوشونده گیاهی...

بچه ها واسه ساندویچ صبحونه بچه ها چیکار میکنین؟توی نایلون فریزری میگذارم.اما متاسفانه هر دو روز من یک نایلون استفاده می‌کنم که اصلا خوب نیست....واسه میوه یا بیسکوییت واسه وسط روزش ظرف درب دار دارم.

دو روز پیش رفتم سراغ ساک لباس ها.یکسری لباس ها دیگه سایز من نبود.یکسری اهدایی بود .یک عالمه روسری بود که من نمی پوشم و بیشتر شال میندازم همه اکثرا نو بودن که گذاشتم کنار که بدم به خواهرام.

حقیقتش لباس بچه دارم که تعدادی نگه داشتم چون بعضی وقتا هوس بچه به سرم میزنه و نمیخوام مجدد خرید لباس گرون بچه داشته باشم .پس اونا رو نگه داشتم.

در حد یکی دو قاشق نه مشکلی پیش نمیاد  ولی خب مثلا لیوان آب بریزه چرا  قطعا رد میشه پارچ ...

والا خانواده شوهرم از هزارتا بچه کوچیک بدترن 

چون خودشون مدام سفره یه بار مصرف استفاده میکنن و عادت دارن همه چیزارو میریزن رو سفره و اهمیت نمیدن! مثلا میخوان خورشت بردارن قطعا بی برو برگرد مقداریش رو میریزن رو سفره. منم حساسم فقط حرص میزنم از دستشون مجبور شدم روی فرشام روفرشی بکشم چون هردفه اومدن خونه م یه جایی از فرشم رو لک کردن!