2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
اینم کابینت چای و شکر و قهوه..  بالاش هم کل وسایل برقی آشپزخونه من که ازشون استفاده میکنم

پست قبلیم مربوط به عکس شما بود 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نمایی از آشپزخونه مینیمال من

چه عالی 

آشپزخونه طفلک منم مینیمال هست اما چون کابینت و کف و کلا همه جا تیره ست اصلا مینیمال به چشم نمیاد، حتی مرتب بودنش هم زیاد مشخص نیست 😶

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا فقط بیاین ایده بدین برای این کمدای شلم شوربای من  چیکار کنم ازین حالت دربیاد؟ دوست دا ...

من از شرایط کمدهای شما خبر ندارم که چقدر جا دارید و چقدر وسیله 

اما یکی از مسائل مهم توی چیدمان که باعث میشه شلوغی رو کم کنه و موقع استفاده هم زمان کمتری صرف بشه این هست که وسایل مربوط به هر دسته حتما کنار هم باشن 

حالا اینو با توجه با شرایط خودتون تا جایی که میشه لحاظ کنید 

مثلا من دو تا کابینت اضافه گذاشته بودم تو لاندری رو و یسری وسایل آشپزخونه که کمتر استفاده میشن برده بودن اونجا که به خیال خودم آشپزخونه خلوت تر بشه، از اون طرف چند تا شوینده رو گذاشته بودم زیر سینک، 

اما وقتی مثلا یک ظرف برای هفت‌سین یا یلدا میخواستم هم به کابینت آشپزخونه سر میزدم و هم اونجا و ذهنم رو هم نمیتونستم متمرکز کنم که دقیقا چیا دارم و هم کابینت ها بهم می‌ریخت و هم وقتم گرفته می‌شد، 

الان همون کابینت هارو دوباره آوردم تو آشپزخونه و خیلی بهتر شده 

شوینده ها هم همه رفتن تو لاندری و هر وقت لازم بشه میارم جا مایعی رو پر میکنم 

یا مثلا لوازم پیک نیک هر کدوم یه جا بود و موقع بیرون رفتن های عجله ای زمان می‌گرفت و ریخت و پاش هم ایجاد میشد، اونا رو هم همه رو گذاشتم پیش هم 

این قبل وبعد

منم کلی سایه دارم و هیچ وقت هم نمیزنم 😑

نمیدونم هم چکارشون کنم 

شما چکار کردید اینا رو؟ 

من دیروز چندتا وسیله گذاشتم تو دیوار تهران چون توی شهر خودمون فروش نمی رفت و خوشبختانه دو تاش امروز ...

کتاب‌ها تون رو توی کمدا بفروشید 

من کلی کتاب از کمدا خریدم 

خانوما قابله چنتا دارید؟. سبد آبکش چی ،؟ کجا میزاریدشون؟ سفره رو کجا میزارید  وسایل شوینده چ ...

ی ست چدن و تمام.

ی ست آبکش استیل 

سفره و زیر سفره هم توی کشو زیر گاز میزارم.

شوینده ها هم توی سبد زیر سینک

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
پیج نفس هم خوب بود  من که دیگه اینستاگرام نمیرم اما قبلا از نفس کلی چیز یاد گرفتم  پست ه ...

نفس تو ایتا هم کانال داره من عضو هستم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

قابلمه یه چدن بزرگ +یه تفلون بزرگ و یه تفلون متوسط اینا واسه مهمان هست 

یه قابلمه متوسط تفلون هم دارم برای مواقعی که مهمون هام شش الی هشت نفر باشن

واسه استفاده روزمره هم دوتا قابلمه تفلون و یه ماهیتابه 

سه تا قابلمه نقلی چدن هم دارم که واسه نگهداشتن سبزی توی  یخچال و مواقعی که غذا کم هست اضاف میاد میذارم تو این چدن نقلی ها که وقت داغ کردن هم نخواد ظرف کثیف بشه

یه ماهیتابه چدن کوچیک هم واسه پختن تخم مرغ

آبکش دوتا چدن واسه مهمان و یه پلاستیکی واسه روزمره

وسایل شوینده هم زیر سینک میذارم

خواهش میکنم عزیزم این عکسا مربوط به خونه قبلیم بودن  چون کابینت های بالام فاصله طبقاتش خیلی کم ...

چه خوبه 👌

اوه الان یادم اومد حمیده دانشور کیه 😁 من از اونم خوشم نمیومد 😬 یه چیزی میگفت به خودش امپراطور نظ ...

منن فالووئر اونم نبودم

اینارو فقط واسه تبلیغات میشناسم

وگرنه کلا از بلاگر جماعت خوشم نمیاد

دوستان نظرتون در مورد این نظم دهنده ها چیه؟ برای جای ادویه و دمنوش میخوام.

من تاحالا نداشتم ولی فکر میکنم استفاده ازشون راحت نیست

مثلا قاشق بذاری داخلشون ادویه برداری تا برسی به غذا نصفش وسط راه ریخته. کنار گاز هم بخوای بذاری همشون چرب و چیلی میشن سریع و شستنش مکافاته. 

من به شخصه ترجیح میدم جای ادویه هام جدا باشه که هم بتونم راحت با یه دستمال تمیزشون کنم و هم هروقت خالی شد ظرفشو بشورم و مجدد توش ادویه بریزم

و اینا به نظرم چون دراشون خوب کیپ نمیشن و مثلا پیچی نیستن حشره یا گردو غبار راحت نفوذ میکنه

تنها نکته مثبتش اینه که کم جا میگیره

کلا این وسایل اوایل برای ابزار و خرازی ها و... تولید شدن نمیدونم چطوری سر از اشپزخونه هامون دراوردن! امان از دست این بلاگرها 😁