2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734547 بازدید | 44643 پست
یه عکس از بعدش هم بده.اما کمد خیلی خوب و جا داری هست

والا فیگی جان این بعدش بود مثلا

قبلش رو تو چندصفحه قبل گذاشته بودم

ولی این  چیدمان اصلا به دلم نیست، گفتم بذارم اینجا شاید دوستان راهنماییم کنن یا ایده بدن چطوری مرتب ترش کنم

عزیزم از کارتن دراوردم و چیدم ولی چون شبیه هم نیستن و رنگ و وارنگن  نگاه میکنم حس بدی می گیرم و ...

خب سختت نیس موقع استفاده؟ هی باید درشون بیاری.

کمدای لباس منم کشو ندارن. جا داره زیاد ولی کشو ندارن. تا تونستم خلوت چیدم و جوری که دیده بشه که راحت بتونم استفاده کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز تاپیک زدم وبخش اتاق ها هم نوشتم. فردا پذیرایی وسرویس ها می نویسم. چه حس خوبی داشت کاش زما ...

من چههازم میز نداشتم.اما الان خیلی دوست دارم بخرم بخاطر زانوهامون اما از نظر چیدمان مشکل دارم.

طبقه سرویس آرکوپال.اون پلاستیک ها گذاشتم که تو استفاده روزمره ظرف جدید از این طبقه بر ندارم.یه دیس دوتا پلو خوری یه خورشت خوری دوماست خوری تو ابچکان برای استفاده روزمره است

شادی صدام کنید

من دیروز چندتا وسیله گذاشتم تو دیوار تهران چون توی شهر خودمون فروش نمی رفت و خوشبختانه دو تاش امروز فروش رفت مبلغ کمی بود ولی ازشون راحت شدم. ۴۵۰ تومن شد یه ماشین اصلاح قدیمی و یه رم دوربین  که براشون پست کردم. چقدر ذوق کردم  که فروش رفتن و کمدم خلوت شد

کتاب هامم بردم کتابفروشی. چندتاشو خرید ازم و یه مقدار جزوه هم کیلویی دادم رفت. ۱۰۰ تومن شدن. دو تا کتاب هم گذاشتم برام بفروشه

ولی یه مقدارشو گفت نمیخرم و دلم نیومد کیلویی بدم و دوباره برگردوندم خونه تا ببینم اگه خودم نتونستم بفروشم ببرم کیلویی بدم بره

این طبقه پراکنده است سوپ خوری وکاسه ها وقوری برای سرویس چینی.قوری برام‌کاربرد نداره فقط تو عمس ها یا خیلی سر ذوق باشم یه میز صبحانه دونفره.اون ۶ تا کاسه جدا خریدم پایه چوبی هم داره خیلی اسنفاده می کنم واقعا خیلی.اون دوتا دیس گرد هم عصای دستم برای سرو کیک وشیرینی.اون دوتا ظرف نقره ای  تو روزمره کاربرد نداره تو چیدمان که سر ذوق باشم برای مهمونی برای عکس هام خیلی استفاده می کنم

شادی صدام کنید

سرویس چینی .این قوری تک ازش خاطره دارم قوری مهمانمم هست چون قوری روزمره ام کوچیکتره.فنجون هام اینجوری گذاشتم که جای کمتری بگیره حالا پاشدم از بقیه قسمت های خونه هم عکس میدم

شادی صدام کنید
والا فیگی جان این بعدش بود مثلا قبلش رو تو چندصفحه قبل گذاشته بودم ولی این  چیدمان اصلا به دل ...

ببین عزیزم من دیدم بچه ها نظر دادند هر کدوم یه جوری گفتی این لازم دارم اون گذاشتم فلان روز ببرم به نظرم دستت برای خروجی گذاشتن یه کم می لرزه یا مثلا می گیم فلان وسیله جا به جا کن میگی جا ندارم.مجبورم بذارم اینجا..

شادی صدام کنید
خب سختت نیس موقع استفاده؟ هی باید درشون بیاری. کمدای لباس منم کشو ندارن. جا داره زیاد ولی کشو ندارن ...

اینا لباس نیستن عزیزم 

داخل کارتن ها مواد شوینده و یا حبوباتیه که کلی خرید کردم و معمولا ماهی یه بار میرم سراغشون 

کمد لباسام جداس که اینجوری چیدم

اینا لباس نیستن عزیزم  داخل کارتن ها مواد شوینده و یا حبوباتیه که کلی خرید کردم و معمولا ماهی ...

به نظر میاد طبقه اش خیلی جا داره با توجه به کمبود فضایی که داری وحجم وسایلی زیادی که داری خیلی با فراغ بال چیدی

یه کم لباس ها عقب تر بچین جلوتر جا بازشه واسه چیزای دیگه

شادی صدام کنید
ببین عزیزم من دیدم بچه ها نظر دادند هر کدوم یه جوری گفتی این لازم دارم اون گذاشتم فلان روز ببرم به ن ...

عزیزم خروجی هارو جدا گذاشتم داخل کارتن همشون تو یه قفسه هستن و چون شهر دورم اکثرشو میخوام بدم به خانوادم که تا عید نمیبینمشون به خاطر همین مجبورم نگهشون دارم تا اون موقع

از نظرات همه دوستان استفاده میکنم. خیلی هم ممنون از همگی که وقت میذارین و نظر میدین😊

شب انشالله دوباره میرم سروقت کمد و باتوجه به نظرات دوستان  مرتبش میکنم دوباره عکس میذارم 

سرویس چینی .این قوری تک ازش خاطره دارم قوری مهمانمم هست چون قوری روزمره ام کوچیکتره.فنجون هام اینجور ...

چقدر خوب که اشپزخونه هاتون جاداره و کابینت زیاد دارین

من فقط یه کابینت سه دره فلزی زمینی دارم که میتونم چینی هامو بذارم داخلش.

یه دو دره هم بالا دارم که فنجون و پیاله و اینا چیدم

شب برم خونه عکس میفرستم از کابینتام

عزیزم خروجی هارو جدا گذاشتم داخل کارتن همشون تو یه قفسه هستن و چون شهر دورم اکثرشو میخوام بدم به خان ...

اون قابلمه ها،سبد پیک نیک فکر کنم سیخ هم بود چرا نمی ذاری تو اشپزخونه؟چمدونی که تو عکس بود کرم بود خالی بود؟

اگه خالیه اون دفتر بود یا البوم اون ها بذار توش یا اون زیر انداز اگه اشتباه نکنم.

اون وسایلی که می خوای بدی به خانواده ات چی ان؟اگه واقعا نیاز ندارند به نظرم چشمات ببند ببر بذار کنار سطل زباله.

این خودش یه جور فریب وسایل از خونه ما به خونه اقوام جا به جا مبشن اونا هم مدتها نگه می دارند بعد میشه جزو وسایل که اون ها هم استفاده نمی کنند ولی دلشون نمیاد بذارن بیرون حالا در مورد شما شاید اینجوری نباشه

کتاب هایی که برگردوندی همین امروز وفردا کیلویی رد کن بره.

ببین با هزینه شارژ ودنگ فنک اش فردشش به صرفه تره یا کیلویی رد کنی بره

شادی صدام کنید
چقدر خوب که اشپزخونه هاتون جاداره و کابینت زیاد دارین من فقط یه کابینت سه دره فلزی زمینی دارم که می ...

من خودم چندسال تو خونه ای زندگی می کردم که کمد دیواری نداشت اصلا چیدمان درست نمی شد که نمی شد کل وسایل اتاق روی زمین بود.

کابینت وکمد دیواری خیلی مهمه

شادی صدام کنید
2810