2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737026 بازدید | 44690 پست

📌 دو تا سررسید رو که نصفه نیمه بود مطالبشو تو یه دفتر دیگه منسجم یادداشت کردم و برگه های سفیدشونو گذاشتم برای چک نویس استفاده کنیم

📌چندتا دستگیره اشپزخونه بود که دادم به شوهرم ببره برای مادرشوهرم

📌دو تا از ظرفای حبوباتم که خوش دست نبودن و بزرگ و سنگین بودن خالی شد و گذاشتم ببرم برای خواهرم چون شبیهشون داره

📌یه مقدار هسته زردالو نگه داشته بودم از تابستون  تو کابینت بود که بالاخره امروز همت کردم نشستم شکوندمشون تا تفت بدم بخوریم (کار خیلی سختی بود. قدیما مامانم انجام میداد منم میخواستم امتحان کنم که کلا پشیمون شدم ازین کار خخخ)! 

📌جعبه لوازم آرایش هم یه کم مرتب کردم. دوتا دستبند گذاشتم خروجی

📌بند ساعتم خراب شده بود بندشو جدا کردم. خیلی اهل ساعت نیستم نمیدونم برم بند جدید بزنم براش یا ساعتمم رد کنم بره؟

📌 یه مقدار سنجد بود که خودمون مصرفمون کمه و امروز مهمون اومد اوردم براشون خیلی هم دوس داشتن و خوردن. یه مقدارم دادم بهشون بردن تا کابینتام خلوت بشه 

📌 یه مقدار شوید خشک برام اوردن که مصرف ندارم گذاشتم بدم به کسی

📌 یه میز کار چوبی بزرگ و سنگین داشتم که چندوقت بود گذاشته بودم دیوار بفروشم که مادرشوهرم گفت من میخوامش و از دستش راحت شدم بالاخره

📌دیروز رفته  بودم تره بار میخواستم برم سمت کلم قرمزا تا برای ترشی بگیرم ولی به خودم یه "نه" بزرگ گفتم و منصرف شدم

تا ترشی های نصفه نیمه ای که دارم تموم نشده هیچ ترشی جدیدی درست نمیکنم

📌مصرف مربامون خیلی کمه ولی مامانم کلی مربا بهم داده که یه مقدارشم دادم به این و اون. از فردا میخوام حتی شده یه پیاله کوچیک بیارم برای صبحانه شاید زودتر تموم شد

این بود پاکسازی های امروز من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثرا این مدل رو دوست دارم بپوشم تو خونه 😄😄😄

البته چون پسند همسرم نیست فقط وقتایی که اون نیست خونه 😁

میگه یه کوچولو شلوارت رو بکشی پایین تیپت شبیه بابابزرگم میشه🥴🥴🥴😄😄😄

❌لایک❌