2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737310 بازدید | 44691 پست
سلام خانمای گل  شبتون به خیر من یه دستگاه ساندویچ ساز پارس خزر هدیه گرفتم، با توجه به اینکه خ ...

اگر فروشگاه لوازم خانگی نزدیکتون هست ببرین شاید بخره ازتون. بعضی فروشگاههای محلی میکنن اینکارو. یا حتی به جاش میتونین اگر چیزی لازم دارین از مغازه شون بردارین.

به غیر از این میتونین کادو بدین برای مناسبت خاص

سلاااااام به خانمای مینیمالیست🤗 بچه ها شما چن تا کاپشن و پالتو دارید؟؟ من دو تا پالتو و پنج تا کاپش ...

سلام   من در حال حاضر یک عدد مانتو و یک عدد کاپشن دارم 😁تماااام🌹

شاید برای عید یه مانتو بخرم 😊شایددددد .....

کلا سه تا شلوار هم دارم یه راسته ، یکی دم پا گشاد ،یکی هم مام استایل ،البته این مام برای بهار و تابستون هست ،اون دوتای دیگه چون ضخیم تر هست فقط پاییز و زمستون میپوشم 

کلاً همین🌸 سه تا شال زمستونی دارم و یکی بهاره 

کمدم خالیه 💖💖 آمار کیف و کفشم هم قبلا اینجا گفتم 😄🤭🤌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم زیاد لباس ندارم ، یه کاپشن، دو تا مانتو یکی بافت یکی مخمل،یکی هم تابستونی ، یکی هم مجلسی،برای عید همون مجلسی رو میپوشم و دگ نمیخرم .

شلوارم یه مشکی و یه لی .

البته دو تا شلوار بارداری هم دارم که یکیش برای ۹ سال پیشه یکیش برای ۵ سال پیش ولی خب سالم هستن و سایزشون بهم میخوره😶😑

برای خریدای روزمره دارم اونا رو میپوشم تا از بین برن بندازم دور بعد بخرم. 

یا الله
بچه ها مانتو چند تا دارین ؟ سالی چند تا میخرین؟

پنج تا دارم که سه تاش میپوشم دوتاش فعلا سایز نشده باید وزن کم کنم خریدنی هم سالی یکبار یا نهایت دوبار که امسال اصلا نخریدم عید هم نمیخرم

کاپشن یکی بارونی یکی

من حالا یه مرضی گرفتم‌ دلم میخواد لوازم خونه که کم استفاده میشه هم بدم بره نظرتون چیه یچیزا ...

من سرخکنم رو فروختم 💃🏼💃🏼💃🏼از این قدیمیها بود که کلی روغن باید بریزی توش😊ولی کلی وسیله و ظرف و ظروف دارم هنوز که تا حالا استفاده نشده

فقط تو لباسها و وسیله های شخصی خودم کاملا مینیمالم 😌

بعضی کابینتام خالیه.. وسیله برقی فقط در حد ضرورت.‌ کاسه بشقاب سفید و ساده فقط در حد نیاز..

اگ بتونم از لحاظ پوشاک هم مینیمال بشم عالی میشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰