2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738448 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر دور و برشون پر میشه خودشون مجبور میشن دست به کار شن و پاکسازی کنن بالاخره😁

فکر نکنم چون خونه مادرش میری پر از وسیله های بلااستفاده س و هیچ کس هم هیچوقت هیچ چیزی رو دور نمی ریزه... 

وسایل ات ‌واقعا زیاده 

عزیزم اینا همه وسایلمه چون دیگه هیچ جای خونه کمد و دراور و کشو  واینا ندارم و همگی فکر کنم جزو ضروریات هستن

مثلا اون قابلمه ها همه لازمه برای مهمون 

طبقه پایینش کلمن اب و کتری قوری و پلوپزمه

بعدی خوراکی ها و حبوبات و قند و روغن و...

اخریش چمدون و زیرانداز و وسایل سفر

این سمت هم طبقه اولش یه کارتنه که داخلش چادر عقدم و یه سری یادگاری و خورده ریز دیگه س

پایینتر دفتر و دفترچه و لوازم تحریر و البوم و...

پایین تر پارچه ها و حوله ها

پایین تر شوینده ها 

اخری هم چرخ خیاطی و اتو و پیک نیک و...

حالا هنوز به هم ریخته ن و مرتب نچیدم شاید زیاد به نظر میان

شما یعنی این وسایل رو ندارین تو خونه هاتون؟ 

اینام خروجی های روز جمعه بود چمدان و یه پارچه که مادرهمسرم از کربلا سیزده سال پیش آورده بود با سلیقه ...

خدا قوت.چقدر کار کردی و خودت از خیلی چیزا راحت کردی.گل ها اگه دوست داری و باهاشون عشق میکنی خوب نگهشون دار.

شما گونی بافی میکنی میشه کمکم کنی بگین واسه یک دختر ۴ ساله از عهده اینکار بر میاد؟

یه دفتر قدیمی خیلی بزرگ دارم که خیلی هم سنگینه که قدیما لا به لاش گل خشک میکردم  و یه سری برگه ...

منم از این دفترا زیاد دارم کارای روزانه ام توش مینوشتم و به قول شما روانشناسی و نکات بچه داری... هنوز به اون مرحله پاکسازی نرسیدم دفترا نرسیدم

اینا هم بخشی از خروجی های امروزم:

دو تا شیشه بزرگ

اب پرتقال گیری دستی 

جا تخم مرغی یخچالم

دو تا ظرف سرامیکی که واشر دربشون خراب شده بود درشونو انداختم دور خودشونو نگه داشتم به عنوان کاسه استفاده کنم دم دستم چون طرحشونو  دوس دارم و سالم بودن دلم نیومد خودشونو بندازم دور

دو تا پیمونه 

یه برس خراب 

یه سینی پلاستیکی

یه پایه فلزی که زنگ زده

و...

من امسال یه کار خوبی که کردم و انقلابی بود تو خونمون از آخر تابستون به بعد هیچ لباسی نه برا خودم نه برا بچه ها خریدم. فقط لباس مدرسه برا بچه ها خریدم. و باکمال تعجب دیدم نه لباسی من و نه بچه ها احتیاج دارن. یعنی اونقد لباس داشتن از پاییز و زمستون سال قبل که نیاز به خرید نبود واقعا. و خیلیاشون هم اهدا کردم.  فقط  جوراب و کفش خریدم که نیاز بود. باز هم لباسا احتیاجه که کم بشه. به بچه ها گفتم تا کمدتون جا برا لباس باز نشه نمیخرم.
پیش به سوی مینیمالیستی💪😅

فقط یه ایرادی که من دارم و باید اصلاح کنم، خرید پارچه اس.

زیاد پارچه میخرم

البته همسرم لباس خرید. زورم به اون نرسید
من امسال یه کار خوبی که کردم و انقلابی بود تو خونمون از آخر تابستون به بعد هیچ لباسی نه برا خودم نه ...

خیلی هم عالی. وقتی کمتر داشتن رو تجربه میکنیم تازه متوجه میشیم چه قدرررر راحت تر میشه زندگی کرد.

خدا قوت.چقدر کار کردی و خودت از خیلی چیزا راحت کردی.گل ها اگه دوست داری و باهاشون عشق میکنی خوب نگهش ...

گونی بافی کار راحتی به نسبت بچه های خودم که الان سه سال و هشت ماهه هستن باید بگم نه نمیتونن در حد اینه که به عنوان بازی سوزن بزنن داخل گونی در بیارن و خطرناکه باید کنارشون باشی 

من امروز کابینت ادویه ها و دمنوش و سبزی خشک و .. رو مرتب کردم . یه دستمال نمدار کشیدم و چند تا چیزی که باید خریداری بشه رو یادداشت کردم.

میخواستم سپند دود کنم خلاقیت به خرج دادم هر چیزی که ازش زیاد داشتیم مثل بهار نارنج و ریحون خشک و آویشن ریختم تو سپند😆

بعد که دودش کردم بوش شبیه اسماج شد🤭😁