2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی هست بخواد با هم در مورد این موضوعات بهم‌گزارش بدیم تغذیه سالم مینمالیست چالش رفتاری و ...

یا اگه تاپیک فعالی در این زمینه ها می شناسید معرفی کنید

شادی صدام کنید
عزیزم خودت سعی کن کم کم خلوت کنی اطرافت رولزومی ندارن همسرت رو وارد جزییات کنی مردا کلی نگر هستند... ...

ممنون عزیزم 

به شوهرم که گفتم، گفت اول خودت وسایل اضافیتو رد کن بره تا منم یاد بگیرم! دیدم راست میگه خب😁

من امروز اسباب کشی کردم و از صبح دارم کارتن هارو باز میکنم. و دو تا کارتن گذاشتم یکی چیزایی که نمیخوامشون گذاشتم داخلش و یکی هم چیزایی که خیلی کم تو این یه سال استفاده کردم

کمد دیواری بزرگه و دستم بازتره برای چیدن وسایل. خونه قبلی خیلی تو هم تو هم بود وسایلم و کلافه میشدم

تصمیم گرفتم همه ظرف و ظروف رو نیارم دم دست و چیزایی که استفاده م نمیشه بذارم بمونه تو کارتنش چیزایی مثل سوپ خوری و فنجون های سرویس چینیم. 

یا مثلا کاسه ابگوشتخوری چینی سه دست دارم یه دستشو اوردم تو کابینت.  نمیدونم چرا اینقدر زیاد خریدم اصلا تاحالا استفاده نکردم. یه قاب و قدح چینی دارم که خیلی سنگین و بزرگه. اونم با این که خیلی دوسش دارم ولی بازش نکردم

یه قندون کریستال که درش شکسته 

یه قندون مسی که تکه 

یه ظرف بلوری سبزرنگ دربدار 

اینارو از دم دست برداشتم که رد کنم بره و فقط یه قندون کریستال گذاشتم برای دم دستم

دو تا ظرف دربدار سرامیکی داشتم که ترشی داخلش ریخته بودم و واشرشون خورده شده بود و خوب کیپ نمیشد اونارم گذاشتم خروجی

سرویس چینیم ۸ تا نمکدون داره که فقط چهارتاشو اوردم دم دست

خورشت خوری هاش هم تاحالا استفاده نکردم نمیدونم بیارم دم دست یا نه!

یه سری قابلمه روحی و اینا هم داشتم که گذاشتم تو کمد دیواری. خونه قبلی همه چی تو کابینتا بود و تو دست و پا. اینجا کابینتام کمه باید بذارم تو کمد دیواری. توفیق اجباری شده

کم کم عکس میذارم از همه چی

الان دارم ادویه ها رو نگاه میکنم یه سری چیزا دارم از پارسال اصلا استفاده نکردم دیگه میریزم بره 

نعنا و پونه و این چیزاس...

جا ادویه ای هام هم ازین نمک پاشی هاس میخوام برم چندتا بخرم که یک شکل بشن 

برای خوراکی هایی مثل زرشک و گردو و الو و... هم چندتا ظرف پلاستیکی میخوام بخرم داخل یخچال مرتب تر بشه

تصمیم گرفتم همه ظرف و ظروف رو نیارم دم دست و چیزایی که استفاده م نمیشه بذارم بمونه تو کارتنش چیزایی ...

به سلامتی خونه جدید مبارک باشه.سوپ خوری وفنجون های چینی ونمک دون ها خورشت خوری هاش بذار تو کابینت کنار هم چرا سرویس چینی ات ناقص می چیتی گفتی یکسال ازدواج کردی اگه اشتباه نکنم خوب طبیعیه تازه عروس نیاز نشده از سزویس ات استفاده کنی بعد از این استفاده می کنی.

برات مهمون میاد تو سال های پیش رو

شادی صدام کنید

کاسه ابگوشت خوری از نظر من لازمه بخصوص تو سبک زندگی ایرانی که ابگوشت وآش رشته جزو زندگیمون هر سه دست نگه دار.نذار خروجی به مرور استفاده میشه البته این نظر من مثلا از دست اول خدا ناکرده بشکنه دست دوم جایگزین می کنی

شادی صدام کنید
تصمیم گرفتم همه ظرف و ظروف رو نیارم دم دست و چیزایی که استفاده م نمیشه بذارم بمونه تو کارتنش چیزایی ...

اون قاب وقدح چینی اکه استفاده نمی کنی وکارتن تمیز ونویی داره نکه دار کادو بده به کسی.در مورد قابلمه های روحی نظری ندارم.

شادی صدام کنید

من در حال اسباب کشی هستم امروز یه پلاستیک بزرگ لباس دادم خیریه الان کل موجودی کمد لباسم از نصف هم کمتر شده و فردا  وسایل بازی دخترم که دو تا پلاستیک مشکی بزرگ هست قرار شد با خودش ببریم خیریه هر چند خیلی راضی  نیست 

یا اگه تاپیک فعالی در این زمینه ها می شناسید معرفی کنید

تاپیک برنامه و راهکار برای مدیریت کارهای خانه  استاتر هم Rana24هست خیلی خوبه تاپیکش فعال هم هست خانما گزارش کارهاشون و برنامه هاشونو میزارن حتی هدف هاشون تو برنامه هاشون دنبال میکنن کارهای عقب افتاده هاشون و کلی چیز های بدرد بخور هست من قبلنا فعال بودم اونجا 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
به سلامتی خونه جدید مبارک باشه.سوپ خوری وفنجون های چینی ونمک دون ها خورشت خوری هاش بذار تو کابینت کن ...

ممنون عزیزم سلامت باشی 

اخه سبک مهمونی هامون خیلی ساده س و اصلا سوپ و پیش غذا و دسر و اینا نداریم. فقط یه مدل غذا و ترشی و سالاد و نوشیدنی ... 

خورشت خوری نمیدونم به جز سوپ برای چی استفاده میشه کرد؟ اخه تو این یه سال پنج شش بار مهمون زیاد  داشتم اصلا خورشت خوری هام استفاده نشدن 

بچه ها کسی هست بخواد با هم در مورد این موضوعات بهم‌گزارش بدیم تغذیه سالم مینمالیست چالش رفتاری و ...

شادی جان همینجا مطرح کنید و ادامه بدید

وقتی تعداد تاپیکهای مزتبط زیاد بشه تاپیکهای اولیه غیرفعال میشن

حیفه

بحثها رو همینجا ادامه بدید...

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵