2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

سلام بچه ها

پیام ها توی گروه زیاد بود اما گفتم گزارش بدم بعد سر فرصت واسه بقیه هم بخونم...

امروز انباری کارش تمام شد...نمیتونم بگم کلا مینیمال شد.شاید چند ماه دیگه مجدد باشه که یک سر بزنم بهش .اما الان بیشترین وسایل انباری اسباب بازی هست...

از اینکه تمیز شده خوش حالم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها پیام ها توی گروه زیاد بود اما گفتم گزارش بدم بعد سر فرصت واسه بقیه هم بخونم... امروز ا ...

من که الان باردارم بچه اولمه ولی از الان میگم اسباب بازی کم می خرم البته نمی دونم حریف اش میشم یا نه.

اصلا نمی تونم چندتا سبد بزرگ اسباب بازی تحمل کنم.

ولی می دونمم هم کادو خواهد گرفت هم بریم بیرون خوب بچه هر دفعه می خواد

شادی صدام کنید
من که الان باردارم بچه اولمه ولی از الان میگم اسباب بازی کم می خرم البته نمی دونم حریف اش میشم یا نه ...

به سلامتی عزیزم 😍من خودم به جز چندتا جعجعه عروسکی و عروسک کوچیک  اسباب بازی خاصی نگرفتم برای پسرم الان خودش تو معازه انتخاب میکنه یا با پول های که جمع میکنه میخره یا کادو براش میارن البته خانواده کلی حرف بارم کردن 😑☹

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من که الان باردارم بچه اولمه ولی از الان میگم اسباب بازی کم می خرم البته نمی دونم حریف اش میشم یا نه ...

خیلی کار خوبی میکنین.بنظرم بچه ها بیشتر کنار خونواده و کاغذ رنگی و چسب مداد رنگی و شمعی کاموا و... خیلی سرگرم میشن .من اشتباه کردم.چون بچه که خودش اسباب بازی نمیخره.این ماییم که براشون میخریم....

بچه های جدید تاپیک رو از اول همتون خوندین؟؟؟؟ الان صفحه ۶۵ ام . چند روزه روزی ۵ صفحه میخونم تا بیام برسم جایی ک خودم بودم وقتی بشینم یه جا بخونم یادم میره مطالبو . 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
به سلامتی عزیزم 😍من خودم به جز چندتا جعجعه عروسکی و عروسک کوچیک  اسباب بازی خاصی نگرفتم برای پ ...

خخیلی خوبه.من دو تا بچه دارم دختر و پسر.علایق و اسباب بازی های متفاوتی میخوان.

اسی جان.بنظرت چقدر اسباب بازی دم دست بچه ها بگذاریم؟

والا من بچم اسباب بازی زیاد داره ولی میره در کابینت رو باز میکنه با صافی و ملاقه و اینا بازی میکنه منم فقط اونایی ک برای سیسمونیش گرفته بودم هست ینی به بعدش اصلا نخریدم فقط تو تولدش چند نفر کادو دادن و اینکه نمیخرم حالا تا ۶ سالش بشه بعد از این بازی های فکری و اینا میخرم نه عروسک و اینجور چیزا

بچه های جدید تاپیک رو از اول همتون خوندین؟؟؟؟ الان صفحه ۶۵ ام . چند روزه روزی ۵ صفحه میخونم تا بیام ...

من چند سال پیش عضو بودم هر وقت خواستم پاکسازی کنم اومدم اینجا و گزارش دادم.کتاب جادوی نظم خوندم و بچه ها اینجا با گزارشاشون خیلی انگیزه میدن.بخصوص وقتی عکس میگذارن

اولا نمیخوابید باز کردم کلی کاموا نخو اینچیزا توش بود وقتی بردم حلاجی جدا شدا شد دیگه انداختم بیرون ...

سلام برای بالشتها اسفنج نرم و کاموای ریز بگیر قاطی کن ( اسفنج ها رو  باید قیچی کنید به اندازه های کوچیک مربع مربع های کوچیک مثلا اندازه ی گِردو) بالشتها هم نرم وهم سبک میشه ودر نتیجه بعد از استفاده اگر بالشتها رو با دست چند بار تکون بدید بار داخلش جابه جا میشه و اصلا به هم نمیچسبه و سفت نمیشه 😁نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه🤔اِسفنج نرم و کاموا باید به مقدار مساوی در متکا یا بالشت ریخته بشه😎

من چند سال پیش عضو بودم هر وقت خواستم پاکسازی کنم اومدم اینجا و گزارش دادم.کتاب جادوی نظم خوندم و بچ ...

اهان پس بودی اونموقع . البته منم کاربری جدیدمه من تقریبا سه سال بود عضو بودم و امسال اونو تعلیق کردم به خاطر تاپیک هام و اینو زدم کلا دارم از ریشه همه گذشته رو پاکسازی میکنم😃

خیلی کار خوبی میکنین.بنظرم بچه ها بیشتر کنار خونواده و کاغذ رنگی و چسب مداد رنگی و شمعی کاموا و... خ ...

دقیقا همینطوره چون دیدم با آیتم های واقعی بیشتر بلزی می کنند تا اسباب بازی ها

شادی صدام کنید