2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست

سلام خانومای گل ...

امروز کمد دخترم مرتب و خلوت شد و چند تا خرت و پرت شکسته انداختم دور !

کشوی کمدم مرتب شد و دفترچه ی قدیمی ک ب درد نمیخورد  پاکسازی شد و مرتب ...

پافر شوهرم ک دیگه الان تنش نمیشه گذاشتم کنار .بدیم ب  دوستش !

عروسکای اضافیه دخترم که هی میریخت همه رو شلوغ میشد نصفشو از دم دست جمع کردم اناری رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا بالشت خودم وهمسرم .چند وقت یه بار می شورم چند وقت یه بار هم عوض می کنم جدید می خرم. دوتا از ...

و منیکه کلا ۸ تا بالش داریم با دم دستیا😁😁😁

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من در حال اسباب کشی هستم امروز هم مثل هر روز کلی لباس و وسایل بازی بچه ها گذاشتم بدم خیریه فردا عکس کمد ها بگیرم خودم از دیدن نظمشون ذوق کردم فقط لباس های که استفاده داره نگه داشتم 

اوووف همین هفته پیش حداقل پنج ساک لباس و پوشاک و خرت و پرت دادم دوستم که بده به نیازمند ، دیدم خودش ...

آخ گفتیییی😭😭😭😭دیگه جا نداشته برام خونم کوچیکه دور تا دور کمد چیده من فقط یکم جا دارم اندازه نصف کمد تک در 

بعد امروز میگه میخوام برم پایین یه رگال بزنم که راحت شی😂😂😂😂

خانما کسی  میدونه قابلمه و تابه که کفشون خراب شده چطوری قیمت میزنن برای تعویض با نو ؟چندتا قابل ...

بده تعمیر برات روکش تفلون کنن عالی میشه هر قابله مثلا سایز ۲۴ رو ۷۰ دادم تعمیر 

خانمای نمونه از ادویه هاتون چه خبر؟ چند وقته به کشو ادویه ها یا کابینتشون سر نزدین؟ تاریخ مصرف کدو ...

هی دختر نگوووو که دلم خونه با چه ذوقی ادویه هامو مرتب کردم روزی هزار بار قربون صدقه اش میرفتم 

ظرف های کوچیک صد گرمی اینقدر قشنگ چیده بودم تو کشو

فقط یکبار خررریت کردم شوهرمو فرستادم زردچوبه بخره 

یک کیلو زردچوبه یک کیلو فلفل سیاه یک کیلو خردل و یه عالمه دارچین خریده کلی پول داده دلم نمیاد بریزم دور

از طرفی اینا مصرف چندین سال منه 😭😭😭😭همه نظم منو ریخت بهم 

بهش ظرف داده بودم گفتم اینا رو پر کن 

گفت کمه زود خالی میشه لنگ میشیم 

اخه من تو خونه کوچیک انبار نمیتونم راه بندازم ک 😂😂😂

اصلا از وقتی خریده اینقدر ناراحتم ک دلم نمیخواد دست به ادویه ها و آشپزی و هیچی بزنم 

حجم ناراحتیم طبیعی نیست اما بی نهایت ناراحت شدم 

هی دختر نگوووو که دلم خونه با چه ذوقی ادویه هامو مرتب کردم روزی هزار بار قربون صدقه اش میرفتم  ...

من باشم میبرم همون مغازه به جاش چیزایی که لازم دارم برمیدارم  مثل ماسک و دمنوش و روغن گیاهی روحم هم شاد میشه...

مطمعنا فروشنده قانع میشه و این حجم خرید تو حافظه ش مونده...قبولم نکرد اتفاقی نیفتاده،اضافه شون رو بریز تو شیشه بزرگ بذار کنار...از این به بعدم کامل توضیح بده چقدر از هر چی بخره

افوض امری الی الله...
راستی یه سری خواستم فلافل درست کنم به شوهرم گفتم ادویه فلافل بخر رفته بود نصف پلاستیک فریزر خریده بو ...

چه کار خوبی کردین آفرین.

منم چند تا از این چوب لباسی نازکها که خشکشویی بهمون داده بود داشتم دادمشون به همسرم که ببرن بدن خشکشویی دوباره.

همسرم گفتن آقایی که تو خشکشویی کار میکرده خیلیییی تشکر کرده😊

سلام دوستان یه عدد مینی‌مینیمالیست هستم .همیشه چیزای اضافی وخرت وپرت نمیخرم اگرهم توخونم ناخواسته داشته باشم ميندازم دور .یه حالی میده که نگو .توی کشوهام کابینت هام همیشه تمیزه وخلوت.یعنی چیزای بدردبخوردارم.اگه نامرتب باشه بخدا انگارمریض میشم.دوست دارم هرچیزی روسری بزارم جاش.بعدش مثلا براجورابام یه قفسه جانورانی دارم .برالباسام بقچه سنتی گرفتم مثلا لباس‌های تابستونی روتواون گذاشتم زمستونی روتوبقچه دیگه.شلوارارو تویه بقچه دیگه .لباس زیرارو بازم جداومجلسی وغیره روهمونطور.بعدش مثلا براداروهامون قفسه داروخریدم اسم داروها و بابرچسب توهم کشو نوشتم ووقتی دارولازم دارم فقط برچسب هارومیخونم ورودی پیدامیکنم.براگیره وتل و بعضی چیزای بچه ها بازم قفسه دارم.براکفش هام جاکفشی  های مجلسیم توکمددیواری نصب کردم میزارم اونجا .براکیفهام بازم جاکیفی توکابینتم دارم کیفامو میذارم اونجا.بعدش توتراس براهر حبوبات یاجیزای دیگه ظرف دردار خریدم متوسط اوناروجداگونه گذاشتم ویه کابینت بالای تراس نصب کردم اوناروگذاشتم اونجا.بعدش ظرف ادویه هام هم همینطور.وخیلی چیزای دیگه که دیگه دستم خسته شدازبس نوشتم فقط خواستم بگم اگه وسایل کم بخرید وبدردبخور.یکم هم سلیقه بخرج بدید همیشه خونتون هم مثل دسته گله هم توش احساس شادی وراحتی میکنید.واقعا بقول اسی جون چیزهای اضافی روبندازیددور تانفس بکشید همچنین آدمای سمی رو تا ذهن آرام داشته باشید.موفق باشید  

خانما شما بالشت ها تون چی توش هست من بالشت هام سریع میخوابه دادم لحاف تشکی با دستگاه مواد داخلشو حلاجی کردن الان باز صاف شده بالشت هام میخوابه 🤔راه حلی داره یا جنسش مرعوب نیست 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
هی دختر نگوووو که دلم خونه با چه ذوقی ادویه هامو مرتب کردم روزی هزار بار قربون صدقه اش میرفتم  ...

اگه میخواید یه مقدارش را به مادر و مادرشوهر ... بدین .چون اینا وقتی خیلی سال بمونه دیگه اون خاصیت اولیش رو نداره

من بودم مدام چای دارچین و کیک دارچینی درست میکردم😋😁

اگه علایم غلبه سودا و بلغم دارین یا سرد مزاج هستین فلفل سیاه حتی شده خیلی کم تو غذاها بریزید

چاره ای نیست باید مدام استفاده کنید تا تموم بشه.ولی بازم تو مصرف هیچکدوم زیاده روی نکنید