2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
باز یه عده هم در برابر هر آنچه غربی هست گارد دارن. حالا یا غربی یا شرقی چه فرقی میکنه. حرف درست و ز ...

راستی در مورد اون خونه شلوغ

دقیقا خونه یه خانم از قوم ما و دخترانش رو توصیف کردین⁦☺️⁩

به اضافه اینکه اون خانم آنقدر مواد غذایی زیاااااد میخره که پارسال یخچال و فریزرش که جدید و بزرگ هم بودن جا نداشت رفت یکی از این یخچالهایی که تو سوپر مارکت برای نگهداری بستنی هست خرید اضافه کرد😐😐😐😐⁦🤦🏻‍♀️تو خونه ای که همه بچه ها ازدواج کردن و فقط یه زنو شوهر هستن⁩

کمد لباس و رگال هم قبلا داشتن الان رو نمی‌دونم دیگه چیا اضافه کردن

البته به دلایلی سندروم احتکار دارن  

نه كسى كه ميگه اين سبك مينيماليست هست و انرژى مثبت مياد و اينا  وگرنه از نظر اسلام امثال شما س ...

نمیدونم چرا دوست دارید هرچیزی رو به دین ربط بدین

اینجا بحث پرهیز از انباشت وسایل هست و شاد زندگی کردن که 

‌ ربطی به دین و مذهب نداره

انسانیت رو ول کردیم و چسبیدیم به گذشته ای که معلوم نیست چی بوده و چی شده!

بحث در این رابطه زیاده و دلیلی نمیبینم بیشتر این تاپیک رو به بحثهای غیرمرتبط بکشونید.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم.شما خوبین😍😘 مگه میشه بیخیال اینجا شد🥰 به شدت در حال مینیمالیست شدنم بلکه به گرد پا ...

تمیز میشورن .

سال گذشته خواهرم انجام دادن

قربونت عزیزم.شما خوبین😍😘 مگه میشه بیخیال اینجا شد🥰 به شدت در حال مینیمالیست شدنم بلکه به گرد پا ...

🥰 کاملا نبودت مشخص بود تو این مدت.

با بچه کوچیک واقعا سخته عزیزم. کاملا درک میکنم😪

نه تجربه شو ندارم.

منم یه کاناپه م خیلی کثیفه نمیدونم چیکار کنم.

راستی در مورد اون خونه شلوغ دقیقا خونه یه خانم از قوم ما و دخترانش رو توصیف کردین⁦☺️⁩ به اضافه این ...

آره منشا خیلی از این احتکارها روحی روانی هست.

متاسفانه خیلی ناآگاهانه انجامش میدن. انقدر که تبدیل به عادت میشه.

راستی در مورد اون خونه شلوغ دقیقا خونه یه خانم از قوم ما و دخترانش رو توصیف کردین⁦☺️⁩ به اضافه این ...

موقعی که برای بازدید خونه جدید اومدیم تو یه اتاقش علاوه بر کمد اصلی یه قسمتی از اتاق رو کمد کرده بودن. با یکی از آشناها داشتیم حرف میزدیم. گفتم کمد اضافه رو برداریم اتاق باز شه و بشه درست چیدمانش کرد. اون بنده خدا گفت نهههه هر چی کمد تو خونه باشه کمه😑

پ.ن. کمد رو برداشتیم😆 جامونم کم نیست

من امشب این تاپیک رو پیدا کردم .خیلی تاپیک خوبیه و حس خوبی رو به آدم منتقل میکنه .بااینکه به شدت سرما خوردم و عصر زیر سرم بودم و الانم از ساعت ۳ نصف شب بی‌خوابی زده به سرم ولی این تاپیک اینقدر پرانرژیه که تصمیم گرفتم صبح یکی از کابینت‌ها رو مرتب کنم .

من امشب این تاپیک رو پیدا کردم .خیلی تاپیک خوبیه و حس خوبی رو به آدم منتقل میکنه .بااینکه به شدت سرم ...

چه عالللی... شروع کن 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد

گزارش کار دیروز من

دیروز مجدد رفتم سراغ انباری، یک کارتن و یک پلاستیک کتاب نگاه کردم ببینم چی لازمه چی نیست.

کتاب و رفتاری کلاس اول و دوم پسرم بود.از هر کدوم یک دفتر واسه یادگاری گذاشتم و بقیه گذاشتم واسه بازیافت...اما کتاب های کمک درسی واسه دخترم نگه داشتم...

کارتن هم کلی کارتن های خالی وسایلم بود که نمیشه انداختشون دور چون واسه وسایل و میوه خوری و شکستنی و ... هست.شما با این کارتن خالی وسایلتون چیکار میکنین؟!

دوباره اخر کار حس کردم باید یه دور به وسایل امروز نگاه کنم و بعد چند تا کتاب دیگه هم کنار گذاشتم برای بازیافت....

یه چیزی هم دیروز پیدا کردم یه دفتر یادداشت های خرید که واسه سال ۹۶ بود...قیمت اجناس قابل مقایسه با امسال نبود....حقیقتش این دفتر خرید هم نگه داشتم...😂

امروز هم آن شاالله میرم و چند تا کارتن توی انباری ببینم چی لازمه چی اضافه....

منم قبل از اینکه امشب این تاپیک رو ببینم چند روز قبل تواداره فایلم رو مرتب کردم و جزوه های فوق لیسانسم از ۳ سال پیش توش بود انداختم دور چندتا کتاب دادم کتابخانه چند پرونده که مربوط به من نبود دادم به همکارام خلاصه یکساعتی کار کردم ولی خیلی مرتب شد و کلی فضا ایجاد شد خیلی حس خوبی بود . الانم که همسرم می رفت بیرون گفتم چندتا کارتن پیدا کنه بیاره تا اسباب بازی هایی رو که دخترم باهاشون بازی نمی کنه جمع کنم .بعد ببینم چیکارشون کنم . کلا این تاپیک خیلی به من انرژی داده.

گزارش کار دیروز من دیروز مجدد رفتم سراغ انباری، یک کارتن و یک پلاستیک کتاب نگاه کردم ببینم چی لازمه ...

خسته نباشی

ما کارتنهای خوب و محکم رو نگه میداریم ولی کامل بازشون میکنیم که تخت بشه و رو هم رو هم میبندیمشون. خیلی جای کمتری میگیره. بقیه رو هم میندازیم دور.

کابینت لوازم برقی:چرخ گوشت وقهوه ساز اصلا استفاده نکردم ولی دلم نمیاد بذارم خروجی.طبقه دومم خروجی نداشت.

فقط یه کف پوش کابینت انداختم دور

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه بسته خاکشیر هم از تابستون مونده بود تو این سرما استفاده نداریم ریختم دور

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش امروزم همین بود.من فعلا تو اشپزخونه ام.

شادی صدام کنید