2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
منن جات باشم استفادشون میکنم دم دست خودم  مثل اون شکرپاشو و یا استکان کمرباریک خواهرت که داده& ...

شکرپاش یه دونه دیگه دارم شیشه ایه. این شکردونه مسیه ازینا که توش قاشق داره 

اصلا چایی هم نمیخوریم.  استکان کمرباریک هم به کارم نمیاد 

قهوه خور هم نیستم من. شوهرمم خودش تو مغازه ش دستگاه قهوه جوش داره دیگه این قهوه جوش مسی به کارم نیومده تا حالا 

اصلا خونه جدید نبر بلخش به کسی یا مادر وخواهر که غریبه نیستن به نظرم توضیح بده مینمیال شدی برگردون ...

اخه من مینیمال شدم ولی شوهرم نشده و هرچیو میگم ببخشم یا بدم به کسی مقاومت میکنه. 

اخرشم نمیذاره بدم به کسی میگه بده ببرم مغازم بذارم

دیگه حس میکنم مغازش داره تبدیل به انباری میشه 😁

از کوچیکترین چیزا هم نمیگذره. یه سری وسیله هم بوده حدود سه ماه پیش از خونه جمع کردم نذاشت بریزم گفت بده ببرم مغازه ولی همچنان تو صندوق عقب ماشینش داره قل میخوره اینور اونور 😂 اینا هم بدم به کسی فکر کنم ناراحت میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من مینیمال شدم ولی شوهرم نشده و هرچیو میگم ببخشم یا بدم به کسی مقاومت میکنه.  اخرشم نمیذار ...

وای چقدر شبیه شوهر من یعنی ماشین و مغازش انباریه😥

ولی الان خودم نشستم گالری گوشیمو پاکسازی کردم انرژی گرفتم از این تاپیک 😍😍😍

استارتر خودش انگار یک ساله فعالیت نداشته ولی خدا خیرش بده

سلام دوستان من امروز یه مانتو دیگه م رو که چند سال پیش با قیمت بالایی خریده بودم ولی چون ساده بود و جنسش هم خوب بود خیلی پوشیدم ولی همچنان نو هست دیگه دیدم یکم برام تنگ شده و چون یه مدته مانتو ها همه گشاد شدن عادت به پوشیدن لباس گشاد پیدا کردم با این که این بار مامانم مخالف بیرون انداختنش بود من گذاشتمش جزو خروجی ها ولی یه مشکلی که هست هدایایی هستن که من هر چی خارج میکنم هدایا جاشون رو میگیره حالا خب بعضیا سلیقه م رو میدونن مطابق با اون برام لباس می‌خرن خب خوبه چون ازشون استفاده میکنم ولی خب هدیه ها همیشه ام خوب نیستن من از عید به اینور با اینکه با خارج کردن ۳۳ تا شال و روسری فقط ۷ تا خریدم ولی ۶ تاام هدیه گرفتم که خب این اصلا خوب نیست و این باعث شده حالا حالاها جا برای پاکسازی داشته باشم چون خب معمولا هدایاام از چیزهایی هست که تو بازار الان بیشتره و نمیشه الکی گذاشتشون جزو خروجی ها هر چند از بیا اون ۶ تا ۲ تاش رو رد کردم و یکی دیگه ش رو هم احتمالا تا عید بزارم جزو خروجی ها یا من ۸ تا شلوار خانگی فقط رد کردم و ۳ تا کادو گرفتم 🤪 و فکر کنید اون روز هم گفتم ورودی هام همچنان زیاده و هنوز نتونستم به اون خلوتی ای که مدنظرم برسم واقعا این قانون که میگه رد کنی جاش بهترش میاد گویا درسته و واسه من داره با همون لباس جبران میشه😄

اخه من مینیمال شدم ولی شوهرم نشده و هرچیو میگم ببخشم یا بدم به کسی مقاومت میکنه.  اخرشم نمیذار ...

ببین شوهر منم مخالفه ولی سر چیزای بزرگ مثلا استکان کمر باریک کار نداره.از جلو چشمش بردار .

بعضی ایتم ها دونه دونه حذف کن نه کارتن کارتن که به چشمش بیاد.

شادی صدام کنید
اره حتما اگه بگم خیلی به لیلی دیلی شبیه هستم باور میکنید؟ خیلی مقاله و کتاب میخونم درمورد مینیمالی ...

مگه مینیمالیستی لازمه ش وسایل سفیده؟

من اخیرا سرویس خوابمو سفید مدرن ساده ی ساده گرفتم

بشددددت پشیمون شدم

احساس می کنم یه چیزی کم داره اتاق خوابم😐🙃

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها من به زودی در زمینه وسایل شخصی ام می تونم اعلام مینیمال بودن بکنم.ولی تو خونه هنوزززززززززز خیلی راه دارم.تاپیک فعال نگه دارید.(امروز یه شلوار که قصد داشتم بذارم خروجی فراموش کردم.پیش بند اشپزخونه ام دیگه خیلی لک شد اخر شب می ذارم خروجی ولی یه دونه جدیدش باید بخرم)

شادی صدام کنید

سلام بچه ها 

منم امروز یه شلوارکه ۷ساله ام رو گذاشتم ک بندازم بره و یه شلوار تابستونی ک ۲ساله خریدم اما رنگ و رو رفته شده بندازم بره !

۱دونه کیفم مد نظرمه دیگه نمیخوامش اصلا فردا اونم میزارم بیرون

سلامدبه دوستان منم امروز چند تا وسیله یارایشی خروجی داشتم یه سایه ۱۲رنگ که دوسه بار استفاده کرده بودم یه رژ که یک سومش مونده بود دیگه ازش زده شده بودم یه لاک  و لاک پاکن .الان فقط یه رژ دارم با کرم پودر یه ریمل خط چشم و مداد ابرو.

قراره به زودی خونمون رو عوض کنیم. دارم وسایل جمع میکنم دلم میخواد همه اضافیارو رد کنم بره  مثل ...

من اگر جای شما بودم با لحن دوستانه بهشون میگفتم حیفه این وسایل زیبا که تو خونه ی من بی استفاده باشه. گفتم بدمشون به خودتون که استفاده کنید. البته اگر با خواهرتون راحتین.

ترجیحم اینه که سبکتر برم خونه جدید.

من چند هفته س تو فکر بودم یه مینی اسکارف مشکی ساده بگیرم. تیپم رو تکمیل میکنه تو خیلی موارد.

به کسی هم چیزی نگفته بودم.

امروز کمد مامانمو مرتب کردم چند تا روسری که نمیخواستن رو گذاشتن کنار گفتن اگر خواستی برشون دار. منم یه روسری قواره کوچیک مشکی ساده رو برداشتم😆 کاربردی بدون هیچ هزینه ای