2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست
ریپلای کردم که به سرنوشت بقیه ی  ذخیره ها دچار نشه 😉

خیلی ماهی  

از کجا منو شناختی

خداییش روانم در ازاره

ولی وقت نمییییشه  

انقدر بچه ها توش داستان در میارن که اصلا هوس نمی کنم دیگه فعلا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من جمع میکنم میزارم دم در که رد کنم یا همسرم بزاره دم در، بعد یا ایشون میبره تو انباری که بده به کسی ...

چرا خودت این کارو نمی کنی گلم

من همه ی اینا رو چراغ خاموش رد می کنم بره

با این اوصاف وضع کابینتا و کمدام اینه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ماهی     از کجا منو شناختی     خداییش روانم در ازاره ولی وقت نمیییی ...

لطف دارید 🌺

آخه خودم هم یه موقعی هی تاپیک ذخیره میکردم و هی فراموش میشد، طی یک پاکسازی مجازی همه رو حذف کردم و الان  دو تا دارم فقط ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چرا خودت این کارو نمی کنی گلم من همه ی اینا رو چراغ خاموش رد می کنم بره با این اوصاف وضع کابینتا و ...

آخه اول اینکه  ما طبقه سومیم بدون آسانسور و من خیلی کم پیش میاد برم بیرون 

چیزی که لازم باشه بره دم در میزارم کنار در واحد هر کی رفت ببره 

بعد اینکه یسری وسایل رو باید همسر ببره حتما، مثلا چیزایی که میخواد اهدا بشه باید برسه دست مادربزرگ ایشون که کسی رو می‌شناسن 

و یا بازیافتی هایی که زیادن میبرن نزدیک شرکتشون چند تا بچه که از این کار خرج خونواده رو میدن هستن، میدن به اونا 

و... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچها اگه مایل باشین باهم هرهفته یه بخشی رو اختصاص بدیم به پاکسازی و رفع انباشتگی.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام به همگی.من تو مدتی که نبودیم یه سفر رفتم که می شد کلی ازش ظرف وظروف خرید همسرمم مدام می گفتند چیزی می خوای بخر من می گفتم نه کابینت هام جا برای ورودی جدید نداشتند.از این ظرفهای سفالی آبی که همسرم گفت دوتا ابگوشت خوری اش بگیریم بعد من فکر کردم دوتا که‌ناقص بگیرم باید بشقاب وفلان وفلان اش بگیرم.خلاصه خیلی مقاومت کردم.

چیزی نخریدم

شادی صدام کنید

حالم بده از شلوغیه اطرافم🥴

تو انباری کلی سیم و انتن و کابل و پرینتر قدیمی و کیس داغون و لامپ پر مصرف و هزار تا اشغال دیگه که ۹ ساله هست شوهرم نمیزاره بریزم دور 😫😫😫

از لباسای بچه ها نگم که ...🥴🥴🥴🥴بااینکه دوساله خیلی با دقت و کم لباس میخرم ولی از بچه گی هاشون خیلی هست همش هم در حد نو و سالم 🥲🥲🥲

سلام به همه.

من تو این مدت سفر رفتم و تقریبا لباسهای مورد نیازمون رو گرفتم.

کاپشن و کلاه برای پسرم و همسرم

لباس خونه ای و مهمونی برای خودم

شلوار و هودی مشکی برای خودم

یه مقداری هم خوراکی خریدیم

در کل سعی کردم خرید هیجانی نکنم و نیازم رو تحلیل کنم و بعد بخرم

حالم بده از شلوغیه اطرافم🥴 تو انباری کلی سیم و انتن و کابل و پرینتر قدیمی و کیس داغون و لامپ پر مص ...

همه رو باهم نمیشه نظم بدی

اول از همه از لباسای بچه شروع کن

اگه دور و اطراف خودت کسی نمیشناسی 

به خیریه یا بهزیستی ببخش

با چندتا تماس میتونی جای مناسب که واقعا به دست نیازمند برسه پیدا کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من فک کنم ماکزیمم مالیست هستم😁 واس همه سوالات کلی جواب داشتم

پس خوش اومدی

شروع کن بسم اله

تمرینات از صفحه ۸ شروع میشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵