2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیز دلم قشنگی خونه به مرتب وتمیز بودنش.گفتی تخت ومبل ندارید چون مرسوم نیست بینتون همون یه جوری می ت ...

این خونمونه. بدون مبل و میز تلویزیون. چون خیلی بزرگه شاید مبل نیس خالی دیده بشه ولی من راضیم ازش.

روفرشی هم پهن کردم روی فرشا همش جمع میشه ولی مجبورم چون همون هفته اول مهمون برام اومد بچه کوچیک داشت میوه ها رو مالوند به فرش و فرشمو کثیف کردن بعدش دیگه روفرشی پهن کردم 

من ماه های اول ازدواج ام همسرم یه گل وگلدون پلاستیکی بزرگ برای خونه خرید که خیلی زود هم از مد افتاد ...

اره دقیقا همینطوره همون اول ورودی ها باید کنترل بشن تا مجبور به پاکسازی نشیم! 

البته من شوهرم راضی شده یه کم و بار آخر دیگه گفت هرچی از وسایل ناکارامد رو دوس داری بریز بیرون ولی به من چیزی نگو چون اگه بفهمم نمیذارم 🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خونمونه. بدون مبل و میز تلویزیون. چون خیلی بزرگه شاید مبل نیس خالی دیده بشه ولی من راضیم ازش. ر ...

خیلی هم عالیه عزیزم‌مبارک ات باشه انشاا...خوشبخت باشید وتو این خونه همیشه صدای خندتون بپیچه.چون خونه خیلی بزرگه اگه دوس داری می تونی چندتا گلدون کنارش بذاری .اینکه همسرت اجازه داده بعضی وسایل بذاری بیرون خیلی عالیه .فردا به خدمت همشون برس

شادی صدام کنید
من هنوزم اتاق خوابم جا داره برای پاکسازی ولی دیگه بمونه برای ماه های بعد.حالا فردا در مورد پاکسازی ه ...

به به کیف کردم از خوندن پست هاتون 

چقدر حس خوبیه اینجوری اساسی پاکسازی کردن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دقیقا هیچی نیس دیگه🤣

من که رو آوردم به خونه ی مامانم 😈

اسباب کشی داشتن هم تا جایی که بهم رو دادن😬 رفع انباشتگی کردم و هم چیدمان شون رو سعی کردم مدیریت کنم که اصولی باشه 

کلا گفتم کسی به کمدها و کابینت ها کار نگیره و نزدیک نشه 😈😈

الانم بعد دو ماه از چیدمان هر وقت میرم بابام میگن بیا ببین هنوز کشوهام رو  همونجوری مرتب نگه داشتم و مدل تو چیدم 😅😅

خلاصه که شدم مامور نظم خونشون 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
منم چند روز پیش داشتم کیفهامو نگاه میکردم دیدم تعدادشون زیاده😶 یه کوله پشتی و یه ساک اسپرت دارم و ...

من از کیف نمیتونم بگذرم 🙃

تاپیک چقدر کند پیش میره. امروز باکس سرویس بهداشتی پاکسازی کردم. بیاین بگین تو باکس سرویس بهداشتی ت ...

مسواک هامون 

خمیر دندون 

ژل شستشوی صورت 

یدونه شامپو بچه برای شستن آرایش چشم، چون شیرپاک کنم تموم شده 

موچین و قیچی ابرو 

امشب روسری ها و شالهامو نگاه کردم. یه روسری و یه شال رو گذاشتم خروجی چون دیگه مناسب استایلم نیستن. ...

راستش رو بخواین به جز کیف روسری هم خیلی دوست دارم 🙃😬

آخه استایل من جوری هست که فقط کیف و روسریم مشخصه، چادر آستین دار و دکمه دار  میپوشم با کفش مشکی ساده 

اما کیف و روسری رو دوست دارم متنوع بپوشم 

هر چی که استفاده نمیشد یا دوست نداشتم یا از مد افتاده بود رد کردم اما بازم نمیشه گفت مینیمال تو این زمینه و راستش خیلی هم ناراحت نیستم چون حالم خوبه باهاشون 

مثلا کیف دستی مشکی چند تا دارم یا کیف پول همینطور 😁

تاپیکو ذخیره می کنم داشته باشمش امیدوارم به سرنوشت بقیه ذخیره هام دچار نشه حیف دیر دیدمش کاش زودت ...

ریپلای کردم که به سرنوشت بقیه ی  ذخیره ها دچار نشه 😉

اره دقیقا همینطوره همون اول ورودی ها باید کنترل بشن تا مجبور به پاکسازی نشیم!  البته من شوهرم ...

من جمع میکنم میزارم دم در که رد کنم یا همسرم بزاره دم در، بعد یا ایشون میبره تو انباری که بده به کسی یا تو ماشین که مثلا ببره بده بازیافت یا بالای راه پله که شاید از توش چیزی لازم شد و این پروسه همینجوری رو اعصاب و طولانی ادامه داره 😑😑

الان یک ماهی هست آشپزخونه رو پاکسازی کردم و یک سری وسیله در حد اشغال مثل شیشه خالی و سطل ماست و ابزاری که به کار نمیاد یا ملاقه تک مونده از سرویس رو گذاشتم بزارم دم در ایشون دید گفت من میبرم رد میکنم 

یک ماه که تو پله ها بود، باز چند روز پیش دادم دستشون که ببرن، فرداش دیدم تو ماشین، رسیدیم خونه گفتم اینا رو بزارید بیرون، از رو صندلی منتقل کردن به صندوق عقب، کی از دستشون خلاص بشیم معلوم نیست 😑😑

کاغذهای بازیافتی هم از بعد تعطیلی مدرسه بچه ها قرار بوده ببرن جایی تحویل بدن مونده تو انباری 

چون قرآن توش بود نمیخواستم بزارم دم در 

سلام

من امروز دلم میخواست الکی تو فروشگاهها بچرخم و خرید کنم. 

همین کار رو هم کردم

ولی وقتی میخواستم خرید کنم هدفمند خرید کردم، از اخرین پاکسازیم به این نتیجه رسیدم تعداد شلوارک ها و دامن کوتاه هام کم شده،  میل به خریدم رو بردم به سمت فروشگاه لباس خونگی و باز هم ازونجایی که تث ذهنم بود یه شلوارک سبز یشمی و یه تی شرت زرد دوست دارم،  تو رگالها چرخیدم و اتفاقا یه شلوارم سبز یشمی خشکل پیدا کردم و جنسشم خیلی خوب بود پس شد انتخابم برای خرید. 

هم حس نیازم به خرید مرتفع شد و هم چیزی خریدم که واقعا نیازم بود. 

البته این امر با تلاش یه روزه محقق نشد😁.  تو جریان پاکسازی ها و نیازسنجی ها لیستی توی ذهنم تشکیل شده بود و الان از اون لیست کمک گرفتم

👌👌🌹🌹

چ تاپیک عالی خیلی خوبه که چیزایی رو که قابل استفاده نیستن بتونیم دل بکنیم ،من زیاد خرید نمیکنم ولی رو کتاب حساسم مثلا جزوه های دوران دانشگامو هنوز گذاشتم نمیتونم دل بکنم بدم برن یا کتابای مدرسه دخترم کتاب رنگ امیزیش که کوچیک بوده .

منم کم کم رو خودم شرو بکنم از کتابا باید شرو بکنم.